Jdi na obsah Jdi na menu

BRATISLAVA V JARNÍCH ŠATECH A NAŠE DUCHOVNÍ SETKÁNÍ

4. 5. 2010

NAŠE JARNÍ SETKÁNÍ V BRATISLAVĚ
 
Obrazek23. května, jsme se měli setkat v poutním místě Mariánka u Bratislavy.

Od ledna bylo vše domluveno. Danulka P. se ochotně ujala organizace a zařídila noclehy, stravu i ubytování, pro předpokládaný počet zájemců.

Několik týdnů před plánovanou akcí bylo vše potvrzeno,na všem jsme se domluvili a těšili se, že se budeme v tomto místě meditovat a prosit Pannu Marii o pomoc pro lidičky i naši krásnou planetu.
Týden před odjezdem, se ale stalo něco zvláštního. Jelikož tento objekt je ve správě katolické církve, zavolal Danulce pan farář, a sdělil jí své stanovisko:
„Jste sekta a do Mariánky nemůžete.“ Dále nepřipustil žádnou diskuzi.
Jak jsme pochopili, někdo pana faráře upozornil na to, jak nebezpečná a organizovaný skupina jsme.

Dnes se samozřejmě na tuto příhodu dívám se shovívavým úsměvem a jelikož jsem většinu přihlášených lidiček znala sotva podle email adresy – „slovo organizovaná sekta“ mi připadalo spíš k smíchu, než aby nás mělo nějakým způsobem urazit.

 

Nicméně zde zůstával fakt, že týden před akcí, mají lidičky zaplacenou zálohu a nemáme kam jít. Zajistit vhodný objekt pro více než 40 lidí s ubytováním i stravou na krásném místě a za rozumnou cenu,byť to připadalo těžké nám ale trvalo pouze hodinu. Luďka K. vše zařídila, druhý den s Danulkou na náhradní místo zajely, já jsem poslala změnu místa v emailech a vše bylo O.K. Všichni to pochopili a na nové místo přijeli. A tak tu mám takový drobný vzkaz:
 
„Milý človíčku, který jsi informoval pana faráře z Mariánky o mých stránkách a přesvědčil jej / ve snaze zničit naši akci / o naší nebezpečnosti a organizovanosti, z celého srdce Ti děkujeme a žehnáme Ti. Tvoje negativní vlna energie byla překonána láskou, která provází tyto stránky a my jsme se sešli a měli jsme se skvěle. Do Mariánky jsem v pátek stejně odjela a modlila jsem se tam v klidu, pokoji. To mi naštěstí nemůže nikdo zakázat.
 
Panu faráři bych chtěla jen připomenout, že peníze, které jsme dali za stravu a ubytování jiným lidem (věřím, že jim pomohly) mohla církev použít pro potřebné účely, třeba pro ty, kteří mají opravdu nouzi. Na to asi pan farář nemyslel. Chtěla bych mu ještě vzkázat, že když byla podobná akce na Turzovce, byla jsem pozvána do poutní kaple na mši svatou a zpěvem jsem doprovázela celou bohoslužbu a předříkávala  růženec.
A představte si pane faráři, kaplička dodnes stojí a už to je rok.J)))))) Ani jí nemuseli znovu vysvětit. A víte co je zvláštní, lidem se to líbilo a plakali, protože lásku, kterou k Madonně a Ježíši cítím, nedokážu skrývat jen ve svém srdci.    


Vše bylo nakonec moc krásné, všichni jsme si to užili a těšíme se na další setkání. Ještě pár vzpomínkových foteček.

Obrazek

 

Obrazek

Bylo krásně - tak jsme celou neděli mohli být venku  

Obrazek

Možná si vzpomenete na těhotnou maminku Mišku, na semináři - nechala se zasvětit do energie Miguraj - do stupně jedna a dvě. Na prvního máje se ji narodil tento krásný chlapeček Miško.

zde je zprávička: Veľmi jej pomohli zasvätenia a pobyt na seminári. Bola veľmi kľudná a vyrovnaná, žiadne hisáky a panika.
Danka s ňou bola ešte deň pred pôrodom na prechádzku a urobila jej takú malinkú energetickú masáž a myslím, že aj to jej pomohlo.

Obrazek

 

 

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování za pomoc.

(Jarka, 4. 5. 2010 9:27)

Stále a ve všem věřím, že Láska, Dobro a Světlo zvítězí. A i tohle je důkazem. I když jsem na setkání nebyla, všem děkuji, děkuji za pomoc i ochotu.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3257560
Měsíc: 16212
Den: 602