Jdi na obsah Jdi na menu

CO VŠECHNO SE DĚLO NA ZAVÍRÁNÍ MOŘE A V MEDŽUGORJE

6. 10. 2009

 ObrazekMoje drahé milované sluníčka.

Tak jak jsem slíbila, přináším zprávy z Medžugorje a ze super akce 

„Zavírání moře 2009“

Budu se snažit zprostředkovat dojmy a zážitky pro všechny ty z Vás, kterým se nepodařilo odcestovat.
Dne 25.září jsme s naší oblíbenou CK Valaška, s radostí nasedli do autobusů. (někteří nasedli do svých automobilů) a vyrazili jsme směr Chorvatsko – městečko Omiš.
Omiš je nádherné,staré pirátské město s bohatou, velmi starou historií.
Cesta rychle ubíhala díky super řidičům, kteří nám obětavě vařili kafíčko, čokoládku, čaj a nabízeli i jiné povzbuzující nápoje na každé zastávce. Já vím, že jsem Vám připadala trochu smutná, ale to způsobily bolesti, které stále po operaci oka a zánětu přetrvávaly. Až v Chorvatsku jsem význam těchto bolestí pochopila.
Ráno jsme se v autobuse probudili do slunného dne a přivítala nás nádherná chorvatská krajina plná horských masivů a skal.

Autobusem zněly nádherné chorvatské melodie, které nás naladily na tu správnou vlnu.

Když jsme dojeli na místo, k hotelu Brzet, byli jsme nadšeni blízkosti moře i krásnou krajinou.

Obrazek

Dýchlo na nás opět léto a sluníčko, které usilovně hřálo. Byli jsme ubytováni v krásných pokojích s klimatizací a všichni jsme měli balkon s krásnou vyhlídkou na moře, které bylo tak blízko hotelu, že jsme i v pokojích slyšeli jeho šumění a příboj, prostě nááááádhera.

Hned první večer jste si krásně zatancovali a společně se seznámili.
Také ruhý den jsme si užívali sluníčka, moře, někteří z Vás i masáží a a povídali jsme si a rozebíral úskalí života a radosti duchovní cesty. Bylo pro Vás připraveno hodně výletů, soutěží a ceny, které byly rozdány byly v celkové hodnotě téměř 50000kč.¨
V pondělí jsme všichni znovu nasedli do autobusů a vyrazili na makarskou riviéru, na koncert Petry Janů, který jste měli v ceně zájezdu(což bylo také velmi příjemné překvapení).Dalším překvapením byl nádherný ohňostroj

ObrazekNaše přední zpěvačka nás nezklamala a byl to opravdu krásný zážitek. 

Večer na Makarské v hotelu Riviéra  

Obrazek

Obrazek

 Krásná fotka Aničky a Martičky s Petrou Janů. Hezká památka.      Vrátili jsme se až v pozdních nočních hodinách, ale opravdu to nikomu nevadilo. Na památku mnohým zůstala fotografie se skvělou zpěvačkou. 

K večerní zábavě patřil také karneval v maskách.

 

Obrazek

 Ve čtvrtek jsme dokonce zvolili Miss sympatie, kde si každá účastnice připravila svou volnou disciplínu a ceny byly opět úžasné  - poukazy v hodnotě několika tisíc korun na další zájezdy.

 

Obrazek

 

 Na výlet do Medžugorje jsme se všichni moc těšili.. Vzdálenost od Omiše cca – 140km. Počasí nám opravdu přálo, byl nádherný krásný den a hned po příjezdu do Medžugorje na nás dýchla jakási posvátnost tohoto místa. Nejdříve jsme navštívili kostel

 

Obrazek

 

První zjevení Panny Marie zde bylo zaznámenáno v roce 1981.
V současné době se Panna Maria v Medžugorje zjevuje šesti vizionářům, kteří ji mohou vidět a hovořit s ní během pravidelných zjevení. Během některých zjevení, Panna Maria dává poselstvi. Mezi nejvíce opakované témata v těchto poselstvích patří výzvy k modlitbě a lásce . Přestože většina lidí, kteří poselstvím naslouchají jsou katolíci, poselství jsou dávána v univerzálním jazyku, jazyku lásky, kterému rozumějí také lidé jiného náboženství nebo víry. Obsah většiny Medžugorských poselstvích zdůrazňuje jádro duchovního života.

Navštívili jsme kostel, zapálili svíčku u kříže, kde jsme vkládal do modliteb své přání, za rodinu, přátele, za celou planetu. Pak jsme se vydali k místu zjevení.

Místo prvních zjevení Panny Marie je Podbrdo, několik set metrů nad vesničkou, Bijakoviči. Dodnes se mu říká Kopec zjevení.
Cesta k místu zjevení je do prudkého kopce, na kterém není žádná stezka, chodníček, jen jeden velký kámen vedle druhého. Výstup vyžaduje velkou opatrnost a značně usilí. Byli jsme opravdu velmi, překvapeni, že někteří poutníci zde kráčejí bosí.

Obrazek

 Samotné místo, působí velmi silným dojmem, když jsme vystoupali nahoru cítili jsme tak silnou očišťující energii a já měla dojem, že čas se v tu chvíli zastavil. Nádherný výhled z vrcholu kopce. 

Obrazek

Konečně jsme byli na místě zjevení a pocítili posvátnou energii tohoto svatého místa.

Obrazek

Chvíli jsme meditovali, modlili se a také jsme při kytaře zazpívali P. Marii pár písniček a věřili jsme, že jsme jí tím udělali radost.

Po chvíli jsem si musela sednout, protože jsem cítila silné napojení a tak jsem vytáhla papír, tužku a psala jsem věty, které spontánně přicházely.
Týkaly se zasvěcení 4. stupně Miguraj a mé další práce na duchovní cestě.
Postupně budu zveřejňovat všechno, co jsem zaznamenala.
V podstatě energie, kterou jsem měla na tomto svatém místě přijmout má pomáhat nést lidem úkoly, břemena a bolesti, které nás na procestu proměny této planety čekají. Cítila jsem jasný proud energie a jak je patrno na fotografií,
Na ruce Madony, se objevil proužek zeleného světla. Tento proužek se na ostatních fotografiích, které jsme fotili neobjevil. Pouze na třech fotkách, kdy jsem se modlila a prosila o energii. Proužek se pohyboval a pokaždé se zobrazil na jiném místě madoniny ruky. Má zvláštní barvy.

Cítila jsem najednou proud energie a všechna únava byla rázem pryč a byla ve mně obrovská, nekonečná radost a mír.

 

Obrazek

Cesta dolů byla už hračkou, prože jsme byli plni energie.

Obrazek

Až při večerním prohlížení fotografií, jsme z údivem zjistili, že na mém čele se objevilo zvláštní znamení, vlastně takový obrys madony se svatozáří, a obláčkem na kterém stojí, tak jak jí znázorňují obrazy a medailony. Barva je shodná s barvou na madonině ruce na hoře zjevení. Tato fotka byla nafocena až za tři hodiny po návštěvě svatého místa. Znamená to, že energii jsem přijala a také si ji odvezla.

Cítila jsem neskutečně velkou radost a pak také dojetí a pocit vděčnosti.

Obrazek

 Všimněte si zvláštní barvy a záře. Přesně jako energie na ruce Madony. Dostala jsem to, o co jsem prosila. Potvrzení, že jsem energii Miguraj 4 přijala a mohu ji předávat dál. Pochopila jsem také, proč jsem musela prožívat tak velké bolesti po operaci oka.

Byl to pro mě určitý očistný proces a příprava. Musela jsem si takový dar zasloužit. Takže se všechno stalo přesně tak, jak mi bylo sděleno.
V Chorvatsku přijala energii stupeň 4 – Danulka a Anička. To co jsme prožívali při zasvěcování, jsem nikdy neprožila, a jak bylo patrno, ani děvčata ne. Nikdy na ten okamžik nezapomenu a budu děkovat do konce svého života za to, že jsem mohla přijmout takovou krásnou energii a mohu ji předávat dál.

Plakaly jsme a cítili přítomnost naší přítelkyně Panny Marie. Pochopily jsme její slova

„ KDYBY JSTE VĚDĚLI , JAK VÁS MILUJI, PLAKALI BY JSTE   RADOSTÍ.

Kolik bolesti Maria dokázala unést a kolik lásky skrývá její srdce, nelze vypsat našimi pozemskými slovy. My jen víme, že jí za to upřímně milujeme a nepřestaneme děkovat za její lásku a přítomnost, kterou jsme jasně cítily. I Martička, která byla zasvěcení přítomná, viděla krásné bílé světlo. Pro všechny z nás to byl neskutečně nádherný zážitek.

Celý pobyt v Chorvatsku jsme cítili vzájemné propojení a opravdu jsme si všechno užívali. Zábavu i duchovní prožitky. Zábavné večery, procházky do města, výlety i dobrá chorvatská kuchyně, krásné ubytování jen pár kroků od pláže, to vše bylo jedním slovem SUPER.

Nádherný rituál zavírání moře, kdy jsme opravdu do moře zahodili klíč, umocnil sílu všech prožitků. Vzhledem k velmi nízké ceně zájezdu, byli všichni nadšení a tak já chci poděkovat nejen Vám, za to jak jste skvělí, ale také CK- Valaška. Neznám lepší cestovní kancelář, která by pro své klienty doslova žila.

Děkuji celému vesmíru, že vše bylo skvělé a prosím o požehnání pro další naše akce.

Láska je jako slunce, tak jí prosím nenechejme zapadnout. Takto zapadalo sluníčko v Omiši.

Obrazek

Bylo to úžasné setkání, a když jsme nastupovali do autobusů,bylo nám trošinku smutno. Ale pozor!! Příští rok tuto akci určitě zopakujeme.

S láskou Kytička 

Obrazek

 

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

S pokorou

(Renata J, 28. 10. 2009 20:06)

:-) DĚKUJI :-)

Az neuveritelne jak to krasne funguje

(Eva, 22. 10. 2009 14:20)

Mila Kyticko, dekuji ti za popsani az neuveritelneho a nezapomenutelneho zazraku. S laskou Eva

Nezapomenutelná dovolena

(Anička z Opavy, 9. 10. 2009 18:31)

Milá Kytičko, chtěla bych Ti s celého srdce za všechno poděkovat. Za světýlko lásky , za energií, která s Tebe vyzařuje, za pochopení a všechnu tu podporu , kterou mi dáváš . Za úžasnou dovolenou v Chorvatsku plného sluníčka, lásky, duchovna a přátelství.
Zasvěcení do 4 stupně energie Miguraj byl pro mně neopakovatelným zážitkem a to, když se mně dotkla silná energie Panny Marie , která tam s námi byla. Nedá se to, ani slovy vyjádřit, co jsme všechny tři prožívaly. Až mi s toho po celém těle běhal mráz.
Jsem velice šťastná, že jsem se zúčastnila zájezdu do Medugorje, kde jsem také vnímala velice silnou energií Panny Marie v krásně orchideami vyzdobeném kostele .
Byla to opravdu jedna z nejhezčích dovolen v životě.
Chtěla bych také poděkovat , za zpříjemnění dovolené CK Valašce a také Danušce ,Štěvovi, Romanovi, Martičce, Romance a Svatavě.
Už se těším na příští rok, kdy opět tuto dovolenu zopakuji.
S láskou Vás všechny objímá Anička z Opavy.

Kytičce

(Eva, 8. 10. 2009 17:09)

Milá Kytičko, děkuji za to,že jsi...s Láskou Eva

Niečo prekrásne

(Eva, 7. 10. 2009 19:16)

Kytička,je to prekrásne,že možeš niečo také obdržať a ďalej rozdávať.Toľko energie vyžarujú obrázky a Tvoje články,že je to až neuveriteľné.A o to krajšie,že Ty sa s tým zo všetkými podelíš.Tá žiara na čele preniká a dotýka sa nás všetkých,čo chodíme na Tvoju stránku.Ďakujem s úctou Eva

chorvatsko

(Petra, 7. 10. 2009 10:37)

Kytičko,to je nádhera,nevím jak to vyjádřit lépe.Naprosto úžasné.

nádherná energie

(Danuše, 7. 10. 2009 9:05)

Milá Kytičko,cítím obrovskou nádhernou energii z obrázků, nabíjejí krásnou a čistou energií, cítim to po celém těle... Je to nádhera, že se může tato krásná a čistá energie lásky vlévat i do nás,do našich srdcí,i přesto, že jsme nebyli přímo na tomto místě. Moc moc děkuji, žes tuto energii přenesla k nám, bude pomáhat mnoha lidičkám. S láskou Danuše

Milá Kytičko, milí přátelé :-)

(Marta, 6. 10. 2009 18:10)

...děkuji za neopakovatelnou dovolenou u Jadranského moře, která navždy zůstane zapsána v našich srdcích.Vznikla mezi námi nádherná přátelství.Byl to opravdu mimořádný týden, ve kterém nechyběla zábava,smích,sportování,joga, masáže, výlety,taneční večery, skvělá kuchyně. Nejsilnější zážitky umocňovalo setkání s lidmi,kteří se sešli naladěni na stejnou frekvenci,která spojuje duchovní svět s tím naším pozemským, společné chvíle pohody i radosti.Také povídání,ve kterých jsme se mohli vzájemně obdarovat o svá osobní poznání,zkušenosti ... jindy jsme nechali v sobě znít to, co slovy nelze vyjádřit... a když, tak slova Kytičky i její zpívání nás společně vyneslo na frekvenci nekonečné lásky ...
Návštěva Medugorje byla srdíčkovou záležitostí, došlo i na slzičky,energie tohoto poutního místa zasáhla snad každého, tak hezky se nás dotklo Mariino ... Kdybyste věděli, jak moc Vás miluji, plakali by jste radostí....
Děkuji Vám všem,se kterými jsem se mohla setkat. A těším se zase na ta setkání příští.
S láskou Marta :-)

Poděkování za Lásku...

(Kopretina, 6. 10. 2009 14:12)

Milovaná Kytičko,
někdy jsou slova tak omezující… neumí vyjádřit, co cítíme ve svých srdcích i duších.
Mezi tvými řádky proplouvá Láska a naplňuje srdce všech, kteří je čtu. Proudí jak duchová řeka a očišťuje vše, čeho se dotkne...
Děkuji za tvá slova, fotky, za cestu, kterou jsi podnikla, aby jsi ji přivezla sem k nám… DĚKUJI...DĚKUJI…DĚKUJI…

Děkuji

(Jana, 6. 10. 2009 13:15)

Milá Kytičko,
při čtení mě mrazilo po celém těle a cítila jsem neskutečný klid a lásku. Jsem tak šťastná, muselo to být moc krásné. Škoda, že jsem nebyla s Vámi. Mám tě moc ráda a děkuji ti za všechno. Je to nádherné.

Díky

(Lené, 6. 10. 2009 12:09)

Kytičko,
také se přidávám k díkům ostatních za Tebou sdělené poselství, až mi běhá mráz po celém těle, když čtu tyto řádky. Mrzí mne, že sice nemohu být přítomna těmto krásným okamžikům, které prožíváte, přesto, v srdci jsem stále s vámi všemi.
Také vás mám ráda a ještě jednou DÍKY.

Lenka

je to nadhera

(Zipíček, 6. 10. 2009 11:54)

Kyticko, je to uplna nadhera s tim zelenym svetlem na ruce Madony a na tvem cele! Tohle fakt neni nahoda,to mi nïkdo nevyvrati! Mam vas vsecky rada a tesim se na nejaky dalsi seminar, rada bych prijala stupen č. 3, papa

S láskou

(channah, 6. 10. 2009 10:42)

Milá Kytičko, tahle energie je neskutečně krásná, včera jsem cítila obrovskou lásku a s pláčem jsem za vše děkovala, silná energie je cítit i z těchto obrázků. Ještě jednou Ti z celého srdce moc děkuji, mám vás všechny moc ráda a děkuji, že jste. S láskou objímá Channah

Děkuji

(Eva, 6. 10. 2009 9:21)

Milá Kytičko, děkuji za předání poselství. To co jsem cítila při čtení článku, se nedá popsat slovy. Děkuji vesmíru, že jsi. Ještě jsem na žádné Tvé akci nebyla, ale jsem přesvědčená, že se určitě setkáme. S láskou v srdci....Eva

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3246966
Měsíc: 17166
Den: 866