Jdi na obsah Jdi na menu

DÉKUJEME ZA VZESTUP A RADOST - PŘÍBRAM - SEMINÁŘ SVATÁ HORA

16. 6. 2009

ObrazekMariánský seminář 13.6. a 14.6. v Příbrami – Návštěva Svaté hory

 

Mariánskou energii, která se v roce 2009 projevuje ve velmi silné míře jsme na našem setkání jasně cítili. Byli jsme velmi brzy naladěni na stejnou vlnu a proto jsem po celou dobu semináře cítili jeden k druhému krásné vibrace. Toto setkání bylo zvláštní a tak trochu rodinné. Cítili jsme uvolnění a důvěru jeden k druhému. Hlavním tématem, které mi andělé krátce před odjezdem z domu sdělili, bylo slovo  VZESTUP.

Máme aktivně pracovat na vzestupu vibrací a tím zvednout vibrace naší duše, naší rodiny a celé planety. Pracovali jsme na očištění energií a už během prvních hodin semináře se u některých z Vás uvolňovaly bloky.

Všichni byli úžasně upřímní a dokázali otevřít svá srdce a svěřit svá trápení,bolesti, odkrýt i to, co nás zlobí. Sobota rychle uběhla a tak jsme si večer pěkně prodloužili a šli spát až hodně pozdě.

Ráno svítilo nádherně sluníčko a na obloze nebyl jediný mráček. Světlo do naší cesty vnesla i přítomnost malého chlapečka Štěpánka, který byl ve svých osmi měsících nejmladším poutníkem, který se k nám přidal a stal se aktivním účastníkem našeho semináře, stejně jako jeho maminka a tatínek.

 Andílci nás doprovázeli na Svatou horu, kdy jsme cestou kolem sebe viděli záblesky energií. Chůze po Svatohorských schodech byla namáhavá, ale příjemná.

Na Svaté hoře na nás dýchla neuvěřitelně posvátná a silná energie. Sklonili jsme se před dokonalostí Vesmíru, před láskou Stvořitele, Ježíše, Marie i andělů.

Děkovali jsme za naši krásnou zem. Za přátele, které máme a milujeme. Za všechny naše blízké. Za naši cestu a radost z duchovního napojení, za lásku.

Najednou jsme všichni cítili, že to není naše poslední pouť za Marií.

Chtěli jsme tolik cítit její lásku, vznešenost a znovu prožít takové setkání.

A tak se nám najednou zalíbil nápad, společné cesty do Medjugorje – kde se Marie ještě stále zjevuje. Přemýšleli jsme jak tuto cestu zrealizovat a prožít společně opět krásné chvíle.  URČITĚ POJEDEME. Teprve vy bereme termín, ale nejspíš to bude první týden v říjnu. S Aničkou jsme hned v pondělí ráno skočily do cestovky ( jak jsme slíbily) Cestovní kancelář už mi přislíbila zkrácený zájezd a reklamu, abychom zaplnili bez problémů celý autobus, a neplatili zbytečně velkou částku za dopravu.

Bude to úžasný výlet a já vím, že se opět přihlásí Ti, kteří právě na svatém místě Medjugorje, mají nalézt své odpovědí a otevření. Co nejdříve dám na stránky bližší informace.

Chtěla bych velmi poděkovat za tento víkend, který zůstane hluboko v mém srdci.

Já Kytička Ti děkuji Pane za to, že jsi nás k sobě přivedl. Že jsi spojil naše cesty. Prosím, ať nikdy nezapomeneme, že po cestách lásky, kráčíme ve Tvém jménu. Už nikdy nebudeme sami. Tvá láska a světlo, které šíříme má velkou sílu. I my se stáváme silní, když zvyšujeme vibrace vlastní duše a zároveň měníme Ty, kteří jsou okolo nás. Děkujeme Marii, že svou mateřskou láskou, naplňuje naše srdce.

VZESTUP, který právě prožíváme a z kterého se radujeme i nadále sílí. Můj Pane,ať tuto sílu používáme i k prospěchu ostatních duší, které zatím hledají svojí cestu k Tobě. Děkujeme, že My už jsme jí našli a šťastni kráčíme vstříc Tvé velké lásce a moudrosti.

K.

 

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek

Obrazek

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

O toleranci

(Kytička, 17. 6. 2009 21:10)

Jani, možná není úplně zlý, jen není zatím schopný tolerovat jiný názor a prostě na tyto stránky nechodit, když se mu nelíbí to, co zde společně děláme. Nejvíce ho provokují naše společné akce. Právě tam se spousta duší otevírá dobru a lásce.
Musela jsem smazat i urážlivé komentáře pod článkem o Chorvatsku, zkrátka všude, kde se něco děje. Už jednou jsem psala,že po určitých lidech musím uklízet tím, že smažu komentář. To co má na duši, to napíše. Takže urážky, vulgarismy a otřepané věty o démonech. Toho, čeho je ten člověk plný, ukazuje.
Hodně ho provokuje mariánská energie. V tomto směru budu dál pokračovat. Má láska k P.Marii je v mém srdci. Nikdo mi ji nevezme ani nezakáže. Tyto časy jsou už díkybohu za námi.
Kytička

Kytičce

(Jana, 17. 6. 2009 20:51)

Milá Kytičko, je mi líto, že je mezi námi Narušitel, který uráží svými komentáři Tebe i nás všechny.Cítím z něho něco opravdu moc zlého. Nejspíš je pravda, že světlo provokuje temnotu a tak si z toho nic nedělej.
Moc se těším na seminář v Beskydech. Mám Tě ráda.
Jana

seminář Příbram

(Marta, 17. 6. 2009 12:48)

Milá Kytičko,
Vzpomínám a posílám pozdravení z naší krásné Vysočiny. Chtěla bych poděkovat za cestu, na kterou smím vykročit. Je nádherná, plná lásky, štěstí a poznání, které otevírá své nekonečné obzory……. Jsem teprve na začátku, ale v srdci cítím, že je toho mnoho….mnoho, co bych chtěla změnit. Těším se, na všechny možnosti, kterým se smíme otevřít. Cítím tu krásu života o kterém jsem v nedávné minulosti říkala, že je plná bolístek a smutků. Nyní si uvědomuji, že to tak není. Život je krásný dar. Poznala jsem, že ta naše lidská trápení nás posouvají dál, učí nás přemýšlet, měnit svůj život k lepšímu, vážit si radosti a vnitřního štěstí, které je v nás samých, které smíme zakoušet. Je to světlo v nás, které touží naši radost rozdávat dál kolem sebe. Děkuji za setkání s Tebou na semináři v Příbrami. Posílám pozdravení, objímám všechny.
S láskou Mart‘a

Medžugorje

(Lenya, 16. 6. 2009 13:27)

V Medžugorje je nádherně, byla jsem tam 2x na festivalu mládeže. Je to velmi silné a krásné místo, tam jsem se také rozhodla, že se nechám pokřtít :)
Na této stránce je o tomto místě více informací: www.verite.cz

Poděkování

(Channah, 16. 6. 2009 11:11)

Z celého srdce děkuji, že jsem mohla s vámi být celý víkend, který byl úžasný a láskyplný. Děkuji že jste, mám vás všechny moc ráda. Plnou náruč lásky posílá a objímá Channah. DĚKUJI!

Pozdravení

(Marie Jana , 16. 6. 2009 10:04)

Máte krásné fotografie a vzpomínky, byla jsem aspoň mysli s Vámi, protože mi to časově nevyšlo. Děkuji, děkuji, že jste.
Přeji krásné dny a hlavně ať nám ten vzestup vydrží v každodenním životě. Mám vás ráda. V Meždugorje jsem byla v r. 1998. :)

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3259361
Měsíc: 15453
Den: 604