Jdi na obsah Jdi na menu

JAK PROBĚHL SEMINÁŘ V PARDUBICÍCH

29. 10. 2007

 

 **** SEMINÁŘ V PARDUBICÍCH *****

Seminář v Pardubicích,který proběhl v salónku restaurace Galanta, byl pro mě zkrátka něčím neopakovatelným. Už můj příjezd,podotýkám pozdní příjezd, byl velmi zvláštní.
Hned ráno vznikl určitý technický problém,který mi nedovolil odjet z domu v takovém čase, abych na semináři byla v plánovaných 10h.
Všechno jsem pochopila ve chvíli, kdy hlásili v rádiu dopravní nehodu.
Kamión, který uzavřel jeden most. Mohla jsem tam být v tu chvíli?
Jistě, pravděpodobnost, že se ocitnu na mostě ve chvíli nehody, zde byla.
Proto jsem most projela až v době, kdy policie řídila provoz. Poděkovala jsem andělům.
Stálo mně to hodně minut. Ale Vy jste se přesto usmívali,i když jsem přijela o 35 minut později.
Proto děkuji Vám všem. Bylo nás na semináři 27. Někteří z Vás nemohli z opravdu vážných důvodů přijet. Ať už to byla nemoc, nebo jiná překážka. Jistě se uvidíme příště. Už teď se těším.
Cítila jsem tolik pozitivní energie a lásky !!! Že jsem zkrátka musela každého objímat v náručí a těšit se z toho, že cítím Vaši dušičku, která touží jít kupředu. Najednou jsem měla k Vám, kteří jste na seminář přijeli, tak strašně blízko !! Síla vibračního pole, byla natolik silná, že se někomu udělalo i trochu špatně. Cítila jsem přítomnost andělů, kteří byli připraveni pomoci,že mnozí z Vás za mnou přišli a řekli mi, že cítí tak jasně přítomnost andělů !! A já jsem měla slzy v očích.

A mám je i teď, když píši tyto věty a je mi docela líto, že tu nejste. Byli jste všichni tak úžasní !!! Některým z Vás se rozkreslila ruka. Jiní pochopili,jaký je vlastně jejich životní úkol. Jiní mi hned druhý den psali, že kyvadélko už jim funguje a spolupracuje. Ale co bylo nejvíce úžasné byl Váš přístup jeden k druhému. Příběh Evičky, která prochází velkým životním trápením a její nevolnost,to vyvolalo celou vlnu Vaší aktivity. Mechounek, začal ihned s masáží její krční páteře, jiná ochotná dušička jí namalovala obrázek a další úžasná bytost vytáhla andělské karty a snažila se analyzovat její problém. Evička mi včera napsala. Bude se snažit jít dál. A to je i Vaše zásluha.

I Vy jste díky andělské energii, měli k sobě blíž. A o to tady přece jde. To je cíl. Proto jsou zde tyto stránky a proto přes ně probíhá určitý přenos energie.  Změnit vibrace a posunout se do jiné roviny myšlení, to je velký úspěch. Je to Váš úspěch a já děkuji ochráncům, za to, že jste. Děkuji za Vaši lásku. Děkuji za to, že někteří z Vás začali hned druhý den napravovat vztahy ve svých rodinách.

Že už se nebojí o svých problémech mluvit. Už víte,že nejste na to každodenní trápení sami.

Ještě jednou Vám děkuji z celé své duše a posílám pozdravy od všech andělů a dobrých duší.

 Vaše Kytička

Obrazek

Obrazek


ObrazekObrazek






Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3260613
Měsíc: 15551
Den: 736