Jdi na obsah Jdi na menu

KRÁSNÉ ZÁŽITKY Z CHORVATSKA JSOU NAVŽDY V NAŠICH SRDCÍCH

víla-nádherná.jpgMoje MILOVANÁ sluníčka,

Dnes ráno jsem se probudila velmi časně. Venku už prosvítalo sluníčko, sice tak trochu nesměle, ale zato vytrvale se prodíralo z mraků. Když máte doma pejska, je každé ráno krásné, protože dříve než stačíte pořádně otevřít oči, Váš pes za Vámi bezhlavě skočí do postele /pokud už tam dávno nespí/ a raduje se z toho, že Vás opět vidí. Nálada, jak víme, je nakažlivá věc, a tak hned od rána máte vzorný příklad toho, jak se máte chovat -  bezprostředně se radovat a užívat si každičký den toho krásného pocitu sdílení lásky. Já mám pejsky dva, takže je to radost dvojnásobná, a tak Vás docela převálcuje pocit, že city se nemají skrývat, mají se prožívat a předávat dál.

Neodoláte nátlaku citů a políbíte vousatou Tvář, která leží vedle Vašeho polštáře. „Kolik je hodin, proč ještě nespíš?“ To je věta, která Vás tak trochu hodí zpět do reality, ale pokud následuje, „Dobré ráno, miláčku, pak si uvědomíte, že vše je v pořádku a Váš den může úspěšně, i když poněkud nezvykle časně začít.

Uvědomila jsem si dnes ráno, jak krásné byly letos všechny pobyty v Chorvatsku. Nádherné počasí, skvělí lidé, moře čisté teplounké jak čaj a všude kolem krásná příroda, Boží láska a My lidé hledající krásu a duchovní sdílení.

Každé ráno cvičení  jógy na pláži, každý den tancování Zumby a procházky, užívání přímořského vzduchu, vody, rozverných vln Jadranu a spousta legrace, smíchu. Večer duchovní hodinky a meditace – to pokud jste na ostrovu Pag, nebo taneční večery – pokud jste odcestovali s námi do letoviska Gradac.

Intuitivní tanec, který probudí v každé duši sdílení lásky, té lásky,která nezná hranice, nic neočekává, nic si nepřivlastňuje, jen proudí a léčí a zvyšuje vibrace okolí. Opět jsme přijeli do letoviska Mandre na ostrovu Pag za mírného deště, ale po pár hodinách už opět bylo na obloze azuro a obloha vymetená, bez mráčků. Moře nás přivítalo skvělou teplotou nádherně průzračné vody, a my hned od prvního dne jsme si mohli užívat krásné přírody a všeho toho,  co toto úžasné místo nabízí.

Ještě jednou všem z celého srdce děkuji za tolik lásky, krásných zážitků, ať už na pevnině, lodi, nebo ve vodě……..VŠICHNI JSTE BYLI NAPROSTO SKVĚLÍ A JÁ SE BUDU OPĚT CELÝ ROK TĚŠIT NA VÁS NA VŠECHNO KRÁSNÉ, CO S VÁMI MOHU PROŽÍVAT A SDÍLET……

 TOTO JE VZPOMÍNKA NA NAŠI DUCHOVNÍ DOVOLENOU OČIMA DADKY - NAŠEHO BLONĎATÉHO ANDÍLKA .....TYTO OBRÁZKY SE UCHOVALY V JEJÍM SRDCI.....

 


 

slunecnice-srp12.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3260194
Měsíc: 15532
Den: 595