Jdi na obsah Jdi na menu

MARIÁNSKÉ POUTNÍ MÍSTO - ROKOLE A NÁŠ VÍKENDOVÝ POBYT

28. 10. 2009

ObrazekVÍKENDOVÝ POBYT – POUTNÍ MÍSTO ROKOLE
 
Když jsme v pátek 23.10. 2009 přijeli do Rokole, byli jsme dost mile překvapeni prostředím a ubytováním. Čekali jsme nějaký starší klášter, vysoké stropy, trochu zimu,tak nějak si to všichni představovali.

My jsme ale byli ubytování v moderní budově, krásných pokojích po rekonstrukci,všude bylo příjemné teplo a doslova mně šokovala kuchyň, kde bylo opravdu všechno, včetně prostorné myčky na nádobí.Opravdu krása. A tak jsme se rychle přivítali, uvařili čaj a mohl začít náš víkendový seminář.

 

Obrazek

Postupně přijížděli ostatní účastníci semináře a já jsem měla radost, že nás všichni našli a že jsme se opět sešli z Čech, Moravy, a že vzdálenost v kilometrech, to pro nás není už vůbec žádná překážka. Janinka a Honza, kteří přijeli z Nového Jičína (moravskoslezský kraj) a byli s námi i v Beskydech I. mně moc mile překvapili, protože email. adresy jsou velmi podobné a já jsem netušila, že pod touto přihláškou se skrývají tyto pro mě velmi milé dušičky.

Obrazek

 Prosila jsem P.Marii, aby byla s námi a její láskyplné vibrace byly opravdu cítit na každém kroku tohoto krásného poutního místa. Krásná kaplička, křížová cesta v lese, úžasná vodička, to byla prostě nádhera. 

Také na tomto semináři se při práci s nanebevzatými mistry a anděly uvolnilo mnoho  bloků, proteklo mnoho slz a odvedli jsme hodně přivtělených dušiček Zasvěcení Miguraj tentokrát proběhlo v krásné kapličce a umocnilo náš prožitek, protože Maria a andělé, tam zkrátka s námi byli.

 

Obrazek 

 Mám nesmírnou radost, protože z Vás vyzařovala tak čistá a velká láska, až se mi z toho chvílemi točila hlava, jak silné vibrace tam byly.

Obrazek

 Rokole je poutní místo, je tam uzdravující Mariánská energie. A tak jsme prožili opravdu zvláštní věc. Při ranním zasvěcování, při prosbě k archandělu Rafaelovi,

Přestože jsem neudělala žádný pohyb se kapličkou ozvalo zvláštní křupnutí, jako když Vám lupne v koleně. Bylo to tak silné, že všichni zúčastnění to slyšeli. A já jsem najednou zjistila, že po několika měsících bolesti, mohu zvednout paži, a moje rameno( které bylo poraněno pádem) mně nebolí. Něco zkrátka zaskočilo tam, kde mělo. Někteří z Vás, u mě viděli zelené světlo, které proudilo kolem mé ruky. Už jsem měla naplánovanou návštěvu lékaře, ale není to potřeba. Já jen tiše děkuji, děkuji, děkuji.

Obrazek

 Nebyl to zdaleka jediný zvláštní okamžik. Leničku, která je po těžkém úrazu páteře a má v zádech voperovány kovové výstuhy obratlů (užívá silné léky od bolesti, což je při tomto stavu pochopitelné) najednou přestala bolet páteř a celé dva dny nemusela užívat žádné léky. To mi připadalo naprosto skvělé.

V neděli ráno některé z Vás viděli kolem kapličky zvláštn duhu. A ta duha se zobrazila na fotografiích.

Obrazek

 A ještě jeden krásný důkaz, že naše přítelkyně P. Maria, s námi opravdu byla, je naše známé zelené světýlko, které se objevilo v Chorvatsku v Medjugorji, a opět se objevilo i v Rokoli. A kolem opět duha

 

Obrazek

 to abychom na toto místo nezapomněli, protože Maria tady je (to světýlko je vpravo nahoře.)

Druhá fotečkaka - Světýlko jakoby letělo shora a míří na ceduli s označením Mariánského místa.

Obrazek

 Slíbili jsme si, že se do Rokole na jaře opět vrátíme !!!

 To, co zde mám napsat a co nosím od víkendu ve svém srdci.
 

Když jsem byla v kapličce, tyto slova jsem slyšela. Před očima jsem měla tvář, kterou Katka namalovala.

ObrazekNezapomínejte moje děti, moje drahé přítelkyně, že tu jsem pro Vás. Jsem tu pro Vaše bolesti, Vaše trápení a s radostí léčím Vaše duše, i Vaše hmotná těla.

Moje láska je bez hranic. Nemá žádná omezení, jako je čas, místo, nebo prostor.
Prosím, nenazývejte mého Syna nanebevzatým mistrem. Přijměte jeho lásku s uvědoměním, že On je Váš Bůh a Spasitel. O to Vás prosím. Žehnám všem dobrým duším a každému člověku dobrého srdce. Miluji i ty, kteří nenašli cestu k Vyšším pravdám a zatím bloudí. Bolí mně myšlenka na každé Vaše příští utrpení.
 
Snad bychom si mohli připomenou nápis pod obrazem Madony v Rokolské kapličce.
 
NIC BEZE MNE, NIC BEZ VÁS
 

S láskou Kytička

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

cesta

(miro, 12. 11. 2011 19:18)

Máme mnoho bolestí a mnoho zmatků i mnoho krásných setkání. Ježíš je jediný a výlučný Spasitel, který nám svěřuje velké tajemství Lásky. Chceme-li být šťastni, pak je dobré se ptát po Knize Knih, po Písmu v kterém se dozvídáme o spravedlivé spáse i soudu. Je tam mnoho krásných věcí a je někdy zbytečné vytvářet nové náboženství psané vibracemi, čakrami, lidskými emocemi a obsahující neúplnost. Boha miluji právě proto, že mi dává zakusit plnost naděje a plnost štěstí. Že nás lidi zklamou, to je normální a že jsou někdy i v církvi? No a co. Ježíš nepřišel vyrábět supermany. Světélko je odraz na objektivu a lom paprsků, více v tom nehledám a kvalita foťáku v tom nehraje roli. Mějte se pěkně a jako katolík a tak trochu rytíř, který hledá pravdu vám přeji, aby Vaše poutě a stezky byly naplněny požehnáním našeho Pána, který přišel pro všechny i pro mnohé... miro

pro Akiniela

(Kytička, 22. 1. 2010 13:09)

Milý Akinieli,zde není místo pro reklamu na jiné weby. Co se týká světýlka, je vyfoceno velice kvalitním fotografickým přístrojem.
Je to jen názor. Chápu to.
Kytička

;-)

(Martina, 4. 11. 2009 20:53)

Ahoj, Kytičko,rozumím a děkuji Ti. Přeji krásné dny. Martina

:-)

(Lenička Praha, 3. 11. 2009 23:49)

Musím se přidat k Janince, také to byl pro mne nezapomenutelný zážitek, celý zbytek týdne byl nějaký jiný...Moc děkuji a těším se na květen zase v Rokoli..Na všechny moc vzpomínám a všechny pozdravuju! Dejte o sobě vědět..
Krásné dny.. L.

krása

(Jana NJ, 3. 11. 2009 13:01)

Ahojky,
děkuji všem za krásný víkend v Rokoli. Děkuji Kytičce a Janičce, které mi schovaly moje zapomenuté věci.:)Děkuji hlavně Kytičce za krásné zážitky. U odvedení duší mi sice běhal mráz po zádech ale byl to nezapomenutelný zážitek. Na tomto silovém místě jsem pocítila energií jakou ještě nikdy předtím. Ještě dva dny po příjezdu jsem byla taková mimo ale tak fajně J Proto i ty zapomenuté věci :D Ubytování skvělé, lidičky úžasní. Co dodat prostě nádhera. Těším se na další setkání. Přeji Všem jenom to nejlepší. Hlavně hodně lásky a zdravíčka J

pro Martinku

(Kytička, 31. 10. 2009 12:19)

Martinko, o nic víc nejde, než abychom Ježíše řadili výše než nanebevzaté Mistry. Ježíš není téže podstaty, jako např. nanebevzatý Mistr František, nebo Melchisedek,Merlin,atd. To si máme uvědomit. Jeho jedinečnost a poslání. Jeho Božskou podstatu a energii. Nanebevzatí mistři, mají duchovní energii osvícených bytostí. Už vše zvládli. Jsou v duchovnm světě. Nám pomáhají a přispívají k vítězství dobra na naší planetě. Jsou to úžasní pomocníci. Ale Ježíš, je víc, je stejné podstaty, jako Stvořitel. To je vyšší kategorie. Nemáme na to zapomínat.
S láskou Kytička

Rozumíš tomu, Kytičko?

(Martina, 31. 10. 2009 11:02)

Ahoj, Kytičko, chtěla bych se Tě na něco zeptat. Byla pro mne velká úleva, když jsem mohla Pána Ježíše nazývat Nanebevzatým mistrem. Nikdy jsem neměla problém s tím, jestli byl vzat na nebe s tělem nebo bez těla, jak se o to někteří hádají. A myslím si, že Bůh je jen jeden a má mnoho podob. Rozumím tomu, abychom Pána Ježíše nazývali Spasitelem, to sedí. Ale co to ostatní? Mám v tom zmatek. Dlouho mi trvalo, než jsem přijala církev jako něco, co má právo na život, protože mi dlouho lhala a je strašné, když někdo hlásá lásku a Boha a přitom mučí, vraždí, loupí a znásilňuje. Myslím si ale, že nejtěžší křivdy spáchala církev právě na lidských duších. Šířením strachu a pocitu viny. Pocitu bezvýchodnosti a strachu z věčného zatracení. Proto mi tolik záleží na slovech. Odpusť prosím, jestli jsem Tě pohoršila. Budu ráda, pokud mi budeš moci odpovědět. Přeji Ti krásné dny. Martina

Krásný víkend

(Jana, 29. 10. 2009 14:27)

Ahoj všichni,
stále vzpomínám na krásný víkend, který jsme zažili v Rokoli. Tolik lásky, pochopení a zázraků. Nedá se to popsat slovy. Jen děkuji, děkuji, děkuji, že jsem tam mohla být. Termín, který jsme si domluvili na víkend v dubnu je obsazený a jediný volný je 21. - 23. 5. 2010. Po dohodě s Kytičkou jsem ho již zarezervovala. Mějte se krásně Jana Náchod

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3246526
Měsíc: 17017
Den: 809