Jdi na obsah Jdi na menu

NÁŠ MASÉRSKÝ KURZ BYL PROTKÁN ANDĚLSKOU ENERGIÍ

18. 3. 2010

 

Obrazek

ObrazekMoje drahé sluníčka,

náš masérský kurz ve Valašském Meziříčí, byl silně protkán andělskou energií, naše naladění bylo intenzivní a moc krásné.. Učili jste se rychle a měli jste i snahu naučit se víc a víc, a já jsem z Vás měla velkou radost. Opět jsme při zasvěcení vyléčili několik bloků, uvolnili bolesti, odvedli přivtělené bytosti a pochopili některé souvislosti v našich životech.

Už dnes se těším na příští kurz a na naše setkání. Přeji Vám krásné zážitky při masírování a hodně úspěchů v šíření světla a pomoci druhým. Ráda bych Vám popsala zážitek, který se stal druhý den po ukončení kurzu.
 

V neděli jsem v průběhu semináře odváděla Magdičce přivtělenou bytost. Magdičku jsem raději odvedla do vedlejší místnosti, protože bytost, která byla napojená na jemnohmotné tělo Magdičky byla opravdu hodně negativní. Potřebovala jsem tedy dostatečný klid a soustředění, abych jí s pomocí andělů odvedla.

Magdičku tento prožitek opravdu dost zasáhl a hodně plakala a dost se třásla. To vše signalizovalo vážnost situace. Když jsme se s Magdičkou vrátily, několik z Vás mně upozornilo, že opravdu je její proměna znatelná. Nechala jsem Magdičku v klidu odpočívat, protože to očividně potřebovala. Měla jsem radost a moc jsem andělům děkovala, za pomoc a novou sílu pro Magdičku.
 
Uvědomovala jsem si také , že Renátka – moje kolegyňka v salonu ( která vás naučila medovou masáž) všechny informace o duchovních bytostech dost těžce prožívá, neboť se ještě plně nezbavila strachu a má tedy z těchto věcí dost velký respekt. Prosila jsem také o její vyléčení, prosila jsem, aby na semináři tyto věci pochopila a zbavila se strachu. Renátka přijala zasvěcení Miguraj, a já věděla, že ji andílci určitě pomohou. Že to bude tak rychle, to jsem ale nečekala.

Obrazek

Uběhl pouze jeden den, bylo pondělní ráno, a mně zazvonil telefon. Přijala jsem hovor a v telefonu se ozvala Renátka, která s třesoucím se hlasem prosila, abych ihned přijela do salonu, protože tam máme ducha. Byla přesvědčená o tom, že je to následek našeho semináře a odvádění duchovních bytostí.

Přiznám se, že taková informace hned po ránu mně trochu zaskočila. Zeptala jsem se, jak se ten duch projevuje a Renátka mi popsala, že slyší funění, a bouchání a divné zvuky a že v salonu nebude ani minutu sama. Byla opravdu vystrašená a tak jsem během deseti minut vyšla z bytu a jela jsem čistit prostor salonu od nezvané návštěvy. Celou cestu jsem přemýšlela, kde se při odvádění přivtělených energií, mohla stát chyba, a proč ten, kdo byl u Magdičky přivtělen, neodešel na správné místo. Za chvilku už jsem stála v chodbě salonu a viděla, že Renátka se opravdu hodně bojí.

Řekla mi, že ty zvuky nejvíce vycházejí z koupelny. Měla jsem u sebe kyvadlo a všechny potřebné věci na pročištění místností. Nadechla jsem se, poprosila anděly o ochranu, postavila kolem sebe posvátný kruh andělů a vešla dovnitř.

Naskytla se mi opravdu zvláštní podívaná. Ve sprchovém koutu ležela žena. (podotýkám že oblečená a měla fyzické tělo), a měla hodně daleko k duchovní bytosti. Na dálku byl totiž cítit cigaretový kouř a v celém prostoru čpěl zápach alkoholu. Paní klidně spala a v ruce držela láhev vína. 

Bylo mi jasné, že k vyhození této návštěvy rozhodně nebudu potřebovat kyvadlo. Vzbudila jsem paní a zeptala se jí, jak se k nám dostala. Nedokázala to vysvětlit. Nic si zřejmě nepamatovala, Bylo trochu problematické paní zvednout, ale nakonec se to povedlo a tak jsme jí přidali ještě pár dobře míněných rad, pohrozili jsme asistencí policie, pokud by jí snad napadlo zopakovat tuto návštěvu a jít odpočívat do naší sprchy.

A tak nezvaná návštěva odešla, Renátka se uklidnila, nakonec jsme se všichni zasmáli a já jsem poděkovala andělům za tuto lekci. Renátka už ví, že i když někdy člověk slyší podivné, nevysvětlitelné zvuky, nemusí se vždy jednat o duchy, a i pohled na duchovní práci a bytosti, je pro ni jaksi úsměvnější.

A já opět s pokorou děkuji. Za Vás, za všechny lidičky,za  zkušenosti , které sbíráme, za pomoc a za to, že tolik lidiček čte tyto řádky. Posílám objetí a lásku, přeji jen klidné a láskyplné dny.

Kytička

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ObrazekAhoj  Kytičko,
domů jsme přijely v pořádku. Ještě jednou děkujeme Romanovi za odvoz, moc nám to pomohlo.
S Haničkou jsme cestou probíraly zážitky a obě jsme se shodly, že celý víkend byl super. Sešli jsme se i dobrá parta na správném místě, ve vaší oáze klidu. No prostě pohoda. A i když to máme k Tobě trochu z ruky, myslím, že v Růžové orchideji jsme nebyly naposledy.

U nás v Nymburku je teď Boží dopuštění, sněhová vánice a do toho klasická bouřka - šíleně se blýská a hřmí. A to už tu vůbec nebyl sníh, ten napadl teď, všude je bílo a do toho bouřka. To jsem ještě nezažila. Na příští týden hlásí + 18 C, no nevím, jako když si z nás někdo dělá blázny.

Kytičko, moc se všichni opatrujte a i když to v tuto chvíli nevypadá, přeji pěkné jarní dny. Doufám a moc si přeji, aby už brzo přišly.

Pa, pozdrav od srdíčka všem posílá Jana Skalnička
 

ObrazekMilá Kytičko,
děkuji za další úžasný seminář i za tvou pohostinnost. Opět jsem se něčemu přiučila a přitom jsem si to i báječně užila. Paráda. Už se těším na další seminář i, na Štefana o kterém jsi vyprávěla.
Doufám že bytost, kterou jsi Magdě odváděla odešla v pokoji. Vůbec mě nenapadlo, že by se třeba mohlo stát, že ta duše bude chtít zarputile zůstat a ještě by se mohla chtít zabydlet mezi vámi. Doufám že se Renča moc nevylekala.
Děkuji i za Magdu, je vidět že se ji moc ulevilo. Je teď víc usměvavá, vyzařuje z ní větší klid a spokojenost. Je to opravdu úžasné jak umíš lidem pomáhat.
A ještě bych chtěla pozdravit Romana vyřiď mu prosím mé díky za masáž krční páteře, umí to moc dobře. Za krkem už mně vůbec nebolí.

Měj se moc krásně posílám Ti mnoho lásky a přeji hodně štěstí a prosperity vašemu Salónu Orchidej

S láskou Lucka

Obrazek

 
Milá Kytičko,


chtěla bych Ti poděkovat za úžasný masérský kurs, byl to zas jeden z
nejhezčích víkendů, jaké jsem kdy zažila, mezi tolika skvělými
lidičkami...

Mám pocit, že mě to zas posunulo někam dál, že ze mě spadly další
bloky a doufám, že se najdou v mém okolí nějaké dušičky, kterým budu
moci pomáhat a předávat dál, cos nás naučila.

Těším se na naše další setkání v Ostravě

Přeji krásný den, Lenka

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Milé Kytičce

(Ivana, 21. 3. 2010 11:16)

Milá Kytičko, děkuji moc za krásně prožitou sobotu.
Přeji Tobě, Renátce i Romanovi, ať se Vám v salónu Růžová orchidej dobře masíruje, dále Vám přeji hodně radosti, štěstí a hodně spokojených lidiček.
Zdravím všechny. S láskou Ivana

Masazni salon

(Dana, 21. 3. 2010 2:30)

Kyticko, preji Tobe i vsem zucastnenym, aby vam Salon Ruzova Orchidej plnil vsechny plany, ktere s nim mate. Pribeh s opilou zenou mi pobavil :-)

Seminář

(Svatava, 19. 3. 2010 16:30)

Děkuji Kytičce za krásně prožitý den ve V.M. Zasvěcení čtvrtého stupně jsem si krásně užila, i patníky u cesty mi byly k smíchu.
Začínám být nějak víc a víc "nad věcí".
Salónu Růžová orchidej přeji hodně štěstí a příjemnějších zážitků (i když pořád lepší opilá ženská než vzteklý duch) a těším se na další setkání.
Zdravím všechny a objímám
S.M.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3247224
Měsíc: 17214
Den: 830