Jdi na obsah Jdi na menu

NÁŠ SPOLEČNÝ VÍKEND NA ČERŤÁKU

19. 8. 2008

NÁŠ SPOLEČNÝ VÍKEND NA ČERŤÁKU

Víkendový pobyt na čerťáku byl právě takový, jaký jsme si opravdu přáli. Jediné co nám trošku chybělo, bylo sluníčko. Všichni jsme se těšili, že budeme v přírodě a budeme cvičit jógu pěkně v lese, na louce, nebo břehu přehrady.Ale i když jsme museli zůstat kvůli dešti pod střechou, sluníčko hřálo nakonec v našich dušičkách a to bylo moc fajn. Sešli jsme se, abychom zase postoupili alespoň o krůček dopředu. Program byl hodně nabitý,takže jsme neměli čas trápit se tím,že nám nevyšlo počasí. První noc přišla pořádná bouřka. Spali jsme pohromadě, takže naše energie byly neustále propojeny a to nám dodávalo super náladu. Někteří spali tak spokojeně, že žádnou bouřku ani nezaznamenali,přestože blesk uhodil někde velmi blízko nás. Kdo vnímal energie, všimnul si stínu, stojícího ve dveřích. Ta postava jen tak stála a dívala se, jak klidně spíme. Mimo mne tuto energii zaznamenaly ještě další dvě osoby. Také postavy z duchovního světa, které jsem vnímala, když během noci procházely kolem nás,spících lidiček se tvářily velmi přátelsky. Jakoby říkaly „ je dobře, že jste tady, jsme rádi, že Vás tu máme.“A tak jsme se všichni shodli na tom, že jsme se vyspinkali přímo andílkově.¨Ráno jsme začali časně, jógou, meditací a vybráním afirmací na náš společný den. Byla jsem nadšená jak hezky se všichni zapojovali do spolupráce. Témat jsme měli opravdu hodně, a někdy jsme zapomínali i na přestávky.  Zasvěcení do vesmírné energie „Miguraj“ proběhlo i s mým překvapením velice intenzivně.  Cítili jsme hodně silné vibrace a bylo to opravdu až neuvěřitelně silné. Někteří z Vás, byli tak naplnění energií, že vibrovali ještě v noci a nemohli spát. Večer jsme měli na programu společný tanec, aby se uvolnily všechny emoce, které se během dne dostaly z našeho podvědomí na povrch. Tancovalo se nám báječně a hezky jsme si celý večer užili.
Večer jsem se seznámila s opravdu zajímavým člověkem Lubošem( Mistr reiky). Přijel, aniž by předem věděl, že se s námi setká a že na čerťáku jsme.
Fakt,že už naši společnost nedokázal opustit a setrval s námi až do nedělního odpoledne mi potvrdil, že mi ho poslali andílci. Oba jsme cítili,že toto setkání nebylo náhodné, a že se teď budeme vídat hodně často.
Další zvláštní setkání proběhlo mezi Aničkou a malým chlapečkem Ríšou. Ríša je syn Janičky a Rudy, kteří se o nás na čerťáku tak hezky starali. Ríša k Aničce nezvykle přilnul a celý večer strávil na jejím klíně, kde si opravdu až do pozdních večerních hodin povídali. Byl mezi nimi zvláštní soulad. Email, který mi Anička krátce po příjezdu domů poslala mi potvrdil, co jsem si o jejich setkání myslela. Museli už společně v minulosti něco prožít.

 

Milá Kytičko,

víkend na čerťáku byl opravdu úžasný,to co jsme prožili,se nedá slovy ani vyjádřit,jedním slovem KRÁSA.Děkuji Ti za to že jsi,jsi nejúžasnější Kytička na zemi.Moc si mi pomohla i tím,že jsem mohla vypovědět,co mě tíží na dušičce.Musím se Ti svěřit s tím co se mi přihodilo při odchodu,když jsem se loučila s Janičkou a vyprávěli jsem si , co mi malý Ríša líčíl. Že prý  jsem přijela do krámu na koni,že mu bylo po mě smutno a prý mě poznal a už nechce abych od něj odjela. Že mu bude zase smutno. Janička dostala  informaci,že jsme všichni z jednoho dřevěného městečka,kde se jezdilo na koních a nosily se klobouky,jaké měli včera večer při tanci.Odjezd od Ríši,mě moc bolí,mám pocit,že v čertově mlýně jsem nechala kousek svojí duše,kdykoliv si na něj vzpomenu,  musím plakat.Snažím se přijít na to,co nás spojuje,ale zatím se mi to nedaří,nejraději bych sedla do auta a vrátila se za ním zpátky.Moc prosím,kdyby si o nás měla nějaké informace,byla bych moc ráda.Posílám Ti plnou náruč lásky,přeji klidné stěhování a samé sluníčkové dny.

S láskou Anička

Drahá Aničko,
Vidím muže, který dlouho snil o dívce, kterou náhodně potkal někde na opuštěné cestě.Pak toho muže vidím prodávat nějaké věci. Dívka přijíždí a kupuje něco jako sedlo, myslím,že to je koňské sedlo. Podává muži nějaké mince. Slyším, jak cinkají o podlahu, protože se vysypaly. Oba se sklánějí a jejich pohledy se setkávají. Jejich ruce se dotýkají. Jejich setkání pokračovala. Dívka ale měla předem určenou cestu. Nemohla se vázat. Vidím,že v tom místě byla jen na chvíli. Pak se musela vrátit ke své rodině. Tu dívku tam pouze někdo vychovával. Moc se trápila pro svoji lásku,ale její situace nedovolovala,aby prosadila svou vůli. Obě duše, které k sobě poutala náklonnost, nedokázaly překonat překážky,které bránily jejich lásce. Mám napsat: „Nyní se potkáváte, aby jste pochopili, že láska dokáže překonat vzdálenost, nebezpečí, dokonce i smrt.
Toto setkání Vašich duší, je vyslyšení prosby, kterou jste dlouho oba vysílali do vesmíru. Vaše láska má,ale dostat podobu přátelství, aby se vyléčily rány, které jste utrpěli tím, že jste nemohli být spolu. Setkání zralé ženy a malého chlapce je součástí přeměny Vaši vzájemné náklonnosti.

S láskou Kytička

 Chtěla bych zde napsat,že i pro mě bylo setkání v čertově mlýně nezapomenutelným zážitkem.

Kytička

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ObrazekAnička a malý Ríša

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

moja sestra

(miriamka, 6. 10. 2008 15:19)

Je krásne pozerať sa na tieto obrázky, je na nich moja sestra, žiari... Som hrdá, že tu bola a zažila, čo zažila. Je to super sestra a prajem jej, aby sa jej darilo vo všetkom, aby našla, čo hľadá a som rada, že mi povedala o týchto seminároch, dúfam,že pojdem s ňou na ďalší...Teším sa

Víkend na Čerťáku

(Anička z Opavy, 30. 8. 2008 0:36)

chtěla bych poděkovat hlavně Kytičce a všem ostatním za víkend na Čerťáku plný pohody, lásky a krásných zážitku, které jsem si přivezla do Opavy a předala jsem je všem ostatním lidem, kteří byli naladění na stejnou frekvenci. Když jsem to vše vyprávěla s takovým nadšením své kamarádce, tak mi řekla, že by chtěla také jet na takový víkend s anděly a já řekla tak, proč by ne, bude tam o jednu skvělou dušičku více.
Kytička byla jako vždy úžasná, svou vitalitou, svým vyprávěním ze života, svým krásně čistým hlasem na diskotéce, svým hřejivým úsměvem, který pak byla připravená rozdávat všem dušičkám o víkendu.Prostě mně nezklamala.
Kytička mi také předala spoustu moudra, které jsem si přivezla do svého života.
Chtěla bych ještě jednou poděkovat Kytičce, všem dušičkám s kterými jsem strávila příjemný víkend.
S láskou se s Vámi louči a vzpomíná Anička z Opavy.

Čerťák

( Jana, 22. 8. 2008 23:54)

Dole nám buší diskotéka a já pročítám Vaše vyprávění ze semináře s Kytičkou. Tečou mi slzy, jsem šťastná, že Vám bylo dobře. Situace a zážitky byly prolnuty Láskou, byli jsme všichni jednotni. Děkuji moc Kytičce a Vám , že byla tato akce uspořádána a my se mohli naučit další zkušenosti. Posílám Lásku všem a přeji krásné dny.

Úžasný víkend

(Simča, 20. 8. 2008 22:37)

Zdravím všechny účastníky báječného víkendu,i pro mne to byly nezapomenutelné dny, ke kterým se každičkou volnou chviličku vracím a vždy se při tom usmívám, protože jsme si užili opravdu pořádnou kupu legrace, a také díky naší milé KYTIČCE jsme se naučili spoustu nových věcí a zažili neskutečné a nepopsatelné chvíle.Děkuji všem za úžasnou atmosféru a krásné splynutí všech našich dušiček.Doufám, že se zase všichni sejdeme na příští akci, která se už pomalu rýsuje.

Úžasný víkend

(Simča, 20. 8. 2008 22:37)

Zdravím všechny účastníky báječného víkendu,i pro mne to byly nezapomenutelné dny, ke kterým se každičkou volnou chviličku vracím a vždy se při tom usmívám, protože jsme si užili opravdu pořádnou kupu legrace, a také díky naší milé KYTIČCE jsme se naučili spoustu nových věcí a zažili neskutečné a nepopsatelné chvíle.Děkuji všem za úžasnou atmosféru a krásné splynutí všech našich dušiček.Doufám, že se zase všichni sejdeme na příští akci, která se už pomalu rýsuje.

Pozdrav všem z čerťáku

(Anička (Channah), 20. 8. 2008 22:11)

Ahoj všichni kdo jste byli na čerťáku,tenhle víkend byl opravdu úžasný,každou chvíli se vracím do těch míst a mám pocit,že kousek mého já tam pořád zůstává.Bylo mě tam s vámi moc hezky a těším se na další setkání.Děkuji Peťovi za zaslání jógy.Tebe Kytíčko moc objímám a všem posílám plnou náruč lásky.Mějte se krásně.Anička

Místo průchodu jiných dimenzí

(KYTIČKA, 20. 8. 2008 12:38)

To místo je opravdu zvláštní, a když jsem pozorovala Aničku S. která šla při společné procházce tím místem vedle mně, na nic zvláštního jsem jí záměrně neupozornila. Najednou se zastavila, jakoby ztratila rovnováhu a řekla..."To se mi najednou zatočila hlava".
Já z jsem z toho měla super pocit. Protože to, že to vnímáte, znamená, že vaše vibrace se mění a věřte,že tyto pocity budou čím dál víc intenzivní.
Mé srdce je proto naplněno radostí, z našeho společného pokroku.
S láskou Kytička

I kjdyž pršelo, bylo nám fajn...........

(Pavla, 20. 8. 2008 12:31)

I když pršelo, tak jsme se shodli, že to vůbec nevadilo. Doma by nebyla taková legrace. Kytičko, jsi užásný vypravěč, takže kromě duchovna, jsme si užili kopec kopcovitý srandy. I vize ve snech můžou dobře pobavit. Mám na mysli úsměvnou historku, jak jsi ve snu věšela na dálnici ukazatele,..v momentě, kdy jsi nám to vyprávěla, dorazila Anička s úlevou a slovy o bloudění na dálnici a s radostí, že dorazila.. a my jsme v ten moment vybuchli smíchy (chudák Ani).. a s vědomím, že to bylo pro ni. Ty energie dělící dimenze, jak popisuješ v úvodním článku o mlýně, jsem při procházce v lese taky cítila. Vlastně všichni, bylo to zvláštní..takový tlak v hlavě a když jsme z ní vyšli, tak tlak zmizel. S Tebou Kyti není nikdy nouze o "zvláštní" zážitky.. No a kdo taky může říct, že spal vedle Kytičky..;) Přijímat MIGURAJ bylo pro mě neskutečně ojedinělý zážitek. Ty vibrace, které skrz Tebe k nám přicházely jsme dostatečně jasně a silně pociťovali všichni, žádně nejasné domněnky! Zdá se mi, že jsem byla jediná, kdo napoprvé necítil teplo procházející srdeční čakrou, "jen" jiskřičky v třetím oku. A možná proto jsi mi musela říct větu: "Pavli nebraň se a otevři se". Vůbec nikomu jsem totiž to, že jsem teplo necítila, neřekla, ..když jeden podruhém popisovali to teploučko. A já poslechla a pocítila energii Archandělů a Ježíše.. No jednoduše kouzelné 3 dny.

Dakujem

(Jaja, 19. 8. 2008 23:34)

Ahojte,
aj ja by som Vam vsetkym chcela velmi pekne podakovat za vikend. Chcem podakovat hlavne Martuske, ktora mi o seminari povedala, Kyticke, ktora ho viedla a vsetkym ostatnym, ktori mi otvorili dvere do ineho sveta a inych myslienok. Je to uz par dni po seminari, ale ja sa stale citim, ako by som lietala v oblakoch. Akoby som mala teraz nad vecami ovela vacsi nadhlad a myslim, ze som k ludom viac tolerantna. Ani som necakala, ako tri dni mozu zmenit moje smerovanie. Otvorila som svoje srdce duchovnu a velmi sa z toho tesim. DAKUJEM VAM VSETKYM a verim, ze sa opat coskoro stretneme.

malý Ríša

(Pavla, 19. 8. 2008 20:09)

Na poslední fotce malý Ríša tančí s Aničkou a já nemůžu zapomenout, jak ji tento prcek požádal o tanec. Ještě mi to zní v uších, jak mě to zarazilo. Nebyl to hlas malého 4letého kluka, ale muže, který Aničku rozhodně a toužebně vyzval k tanci. Příběh, který Aničce povídal, říkal souvisle, bez zadrhávání a naprosto vážně (tzv. ..to nevymyslíš :) ). Na setkání těch dvou opravdu nezapomenu.

Poděkování

(KYTIČKA, 19. 8. 2008 18:54)

Děkuji Vám všem, kteří jste byli na společném víkendu,za atmosféru, kterou jste dokázali vytvořit.
Byli jste úžasní a já se na Vás budu moc těšit, až se zase potkáme.
S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3257068
Měsíc: 16266
Den: 648