Jdi na obsah Jdi na menu

SEMINÁŘ SLOVENSKO - Turčianské Teplice

2. 12. 2007

SEMINÁŘ TURČIANSKÉ TEPLICE

1.12.2007

Seminář v Turčianských Teplicích,který proběhl v salónku v penziónu Milka, byl plný emocí,lásky a vůní. Jak mi po ukončení sdělil obsluhující personál, nikdy se z jejich salónku nelinuly takové krásné vůně. Udělali jsme si příjemnou atmosféru aroma – relaxačními vůněmi a také jsme zapalovali tibetské tyčinky.

Každé téma jsme zahájili zvonivými vibracemi tibetské mísy,to aby se měnily i naše vibrace. Na seminář se sjeli človíčci ze všech částí Slovenska a také ze severu Moravy.

Jedna dívka byla dokonce Chorvatské národnosti. Zkrátka byl to opravdu mezinárodní seminář. Já děkuji všem za skvělou atmosféru, kterou jsme společně vytvořili. Někteří z vás, byli na takovém setkání poprvé, a bylo skvělé,že jste se právě na semináři,rozhodli pracovat na svém duchovním růstu a báječně jste spolupracovali. Věřte mi, že andělé z nás měli velkou radost.

Andělé Vám vedli ruku při malování pocitů a bloků vaší duše.

Mnohé jsme z Vašich namalovaných obrázků vyčetli,a řada souvislostí vyplynula na povrch. Když po vašich tvářičkách stékaly slzy, musela jsem se hodně ovládat. Cítila jsem příliš silné emoce. Nejraději bych plakala s Vámi a objímala Vás. Ale právě toto pochopení a bolest, vás posunuje dál.
Důležité, ale je, že jste skvěle chápali, co Vám andělé sdělují. Jen jste byli trochu v úžasu z toho, jak to všechno do sebe zapadá a funguje.

Děkuji,že jste na seminář vzaly i své manžely. Bylo to fajn, cítíla jsem,že i oni otevřeli svá srdce. Muži se duchovnímu životu věnují daleko méně než ženy, proto jsem měla velikou radost, že přijeli. Moje velké poděkování patří také Katarínce Kapalkové, která zajistila prostory a občerstvení, takže jsme měli po ruce kávu, čaj, i vodu, a nemuseli jsme se zdržovat objednáváním nápojů a jídel.

Tentokrát bylo všem skvěle !! Trochu nevolno se udělalo pouze jedné dušičce, od které jsem odváděla přivtělenou bytost.
Také kartičky jsme vyložili a společně jsme žasli, jak fungují a odkrývají souvislosti života i smrti.
Na další seminář na Slovensku se budu moc těšit ,ale ještě dlouho budu teď vidět před očima vaše úžasné tvářičky.
Zpáteční cesta byla plná mlhy a nevlídného počasí. Ale já měla pořád před očima vaše oči, plné naděje a lásky.

Mám Vás moc ráda a děkuji,že jste.

Kytička

Obrazek











Obrazek












Obrazek











Obrazek






























Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3257610
Měsíc: 16194
Den: 592