Jdi na obsah Jdi na menu

SEMINÁŘ V NÁCHODĚ - MISTO, KAM SE BUDU VRACET

12. 12. 2008

Obrazek 

SEMINÁŘ V NÁCHODĚ - MÍSTO, KAM SE BUDU VRACET

Dne 6.12. 2008 jsme se sešli na semináři v krásném městečku Náchod. Já už jsem do Vašeho malebného kraje přijela v pátek abych se  v Opočně sešla s lidičkami, kteří už navždy zůstali v mém srdci. Celý Váš kraj mi připadal tak milý, a pohostinný.

Nevím, jestli to byl jen můj pocit, ale jsem přesvědčená o tom, že právě zde se sešly duše vesměs připravené pomáhat druhým. Nejdříve jsme sladili naše energie zpěvem Tibetské mísy, pak jsme volně přešli k tématům.

Přiznám se,že jsem měla problém vůbec udělat přestávku, protože jsem najednou měla pocit, že Vám musím stihnout tolik věcí sdělit, že čas byl pro mě v tu chvíli tak trochu brzdou. Nějak příliš rychle běžel. Zasvěcení Miguraj bylo opět plné emocí a pro mě krásným pocitem, že cítíte tu nádhernou energii, která v nás zůstane, aby se stala požehnáním pro další pozitivní vývoj naší duše. Tentokrát jsem měla možnost vyslechnout si pocity po zasvěcení i z úst lékaře, který zasvěcení přijal a potvrdil pocit vibrace v srdeční oblasti. Tuto vibraci  způsobuje rozvibrování srdeční čakry, přece jen přijímáme hned v prvním stupni energii 4 archandělů, a to je silná vibrace.

Pan doktor ochotně popsal své pocity a po semináři jsme se ještě společně sešli k přátelskému posezení, kde jsme Vaše pocity důkladně prodiskutovali. Je velmi milé slyšet názor lékaře, který dokáže léčit nejen fyzické tělo, ale zároveň dokáže pracovat s energiemi a tak společně se svou paní pomáhat svým pacientům i po duchovní stránce. Takových lékařů je velmi málo a já jsem měla pocit,že musím za tohoto lékaře a jeho milou paní moc děkovat Vesmíru. Děkuji,že jsem tyto duše mohla poznat a setkat se s nimi.

Musím přiznat, že se mi z této části naší krásné země nějak těžko odjíždělo. Bylo mi s Vámi krásně, a tak jsem se ještě s některými z Vás sešla v neděli dopoledne v Opočně.

Vím, že jsem na semináři řekla,že ve Vašem kraji budu určitě častěji. Měla jsem ten pocit, že tomu tak bude. Že tomu tak musí být, protože jsou zde lidi ,kteří mají velké úkoly před sebou.

Nejvíce Vás přijelo z Trutnova, tak příští seminář bude v právě v Trutnově.

Sluníčka moje, ještě jednou Vás všechny zdravím, objímám  a moc se na Vás opět těším.

S láskou Kytička

Obrazek

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

seminář v Trutnově

(Míla, 8. 1. 2009 5:57)

Milá Kytičko,
moc mě potěšilo, že budeš mít seminář v Trutnově. Mám to tam blízko, tak kdybys potřebovala pomoc s organizací, se zajištěním místa, moc ráda budu nápomocná. Míla

Radost

(Ivča E., 21. 12. 2008 20:21)

Ahojky Kytičko,
také moc děkuji za spousty užitečných informací, které jsem si již utřídila. Sešlo se nás tam mnoho zajímavých lidiček, nálada byla úžasná jen času bylo nějak málo..
Moc se na tebe těšíme, až přijedeš na jaře do Trutnova. Měj se moc hezky a nezapomeň také odpočívat.. pááá Ivet

ztracený kontakt

(Kristýna,, 18. 12. 2008 18:10)

Zdravím,všechny kdo jste se zúčastnili tohoto krásného semináře.Potkala jsem se zde se zajímavými lidmi a bylo mi s krásně,ale schází mi kontakt na kamaráda z Trutnova, s kterým bych ráda vyměnila pár slov.Prosím ozvi se mi na icq:413084020 děkuji Kristýnka

poděkování

(Eva, 13. 12. 2008 13:18)

Drahá Kytičko, děkuji za sobotní,nádherné setkání v Náchodě. Už jsem si napsala (dle tvého návodu), dlouhý seznam toho, za co vesmíru děkuji.
Byla jsem překvapena, kolik toho je, za co mohu každý den poděkovat.Těším se na další seminář. Objímám Tě.
Eva

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3257042
Měsíc: 16265
Den: 660