Jdi na obsah Jdi na menu

NAŠE LEDNOVÉ SETKÁNÍ V OLOMOUCI

13. 1. 2008

Náš lednový seminář byl krásným duchovním začátkem Nového roku.
Místo, kde jsme se sešli, bylo doslova nabité, zvláštní energii, neboť je to místo, kde se podobné akce konají často. Probíhají zde esoterické semináře a přednášky, lidi se zde scházejí, aby se duchovně pozvedli .Hned při vstupu do tohoto prostoru jsem zaznamenala zvláštní vibrace, které se časem proměnily ve viditelné záblesky a světýlka. Ještě jednou bych chtěla Mirce Smolenové velmi poděkovat,že nám to tak krásně zařídila a mohli jsme se právě zde setkat. Prostor byl nádherný a když jsme zapálili vonné tyčinky a místností se rozvoněly vonné olejíčky, zaposlouchali jsme se také do meditační hudby. Najednou jsme měli k sobě nějak blíž a bylo nám jedno, že se vidíme poprvé v životě. Otevřeli jsme si vzájemně svá srdce a naše trápení a starosti musely najít cestu z nitra naší duše.Nikdo se jistě nestyděl za slzy, když jsme četli vzkaz od mrtvého muže, který jak jsem si všimla, byl stejně po celou dobu s námi. Na některé otázky jsme hledali odpověď. Nevím, jestli jste to vnímali, ale andělé nám posílali odpovědi, které přicházely spontánně a kolikrát, než jsem se stačila nadechnout někdo z Vás tu odpověď vyslovil.
Bylo to úžasné, jak jsme to vnímali stejně, a byli naladěni na stejnou vlnovou délku.
Sladily se naše vibrace a také náš cíl. Chceme jít dál správnou cestou a nedělat už zbytečné chyby. Hledali jsme souvislosti v životech minulých a v tom, co prožíváme nyní. Prosili jsme anděly, aby v našem nitru odkryli naše slabosti, aby nám vedli ruku a my jsme pochopili, co je třeba vyléčit a napravit v našem myšlení.
Na seminář nemohli všichni , kteří se přihlásili přijet. Zastavila Vás chřipka a jiné vážné okolnosti. Přesto,se nás sešlo dost.

Obrazek


Ukázali jsme si, jakou sílu má naše podvědomí. Byli jsme svědky úžasného setkání dvou dušiček, které byly sestrami v minulém životě. V tomto životě se poznaly a já jsem přesvědčená, že se našly proto, aby si vzájemně pomáhaly. Je neuvěřitelná i podoba, kterou si do tohoto života přinesly, přesto,že mezi nimi není příbuzenský vztah. Posuďte sami. Nejsou úžasné?

Obrazek


Další fotka je také zvláštní, protože u Irenky, která sedí zády k oknu, a má bleděmodrou halenku,se vedle její ruky objevil kulatý útvar mlhoviny, který vypadá jako duchovní energie.
Přesně takto vidím duše, které přicházejí. Dobře vím, že tyto efekty mohou být vyvolány i světelným odrazem, já nechám na Vás, co vidíte na fotce.Všimněte si dašího podobného útvaru, malého kulatého kolečka pod světlem, vpravo nahoře.

Obrazek


Hodně jsme se věnovali negativním emocím a povídali jsme si o tom, jak ovlivňují naší
mysl, naše duševní a tělesné zdraví.Tyto emoce jsme kreslili.

Obrazek


Andílci nám pomohli otevřít intuici a zorientovat se v pocitech, které jsou někdy uloženy příliš hluboko na to, abychom je přirozenou cestou pochopili a mohli se jich zbavit.

Obrazek


Povídali jsme si o nebezpečí, které může na nás číhat v podobě nižších duchovních bytostí, které se mohou na nás napojit, když nebudeme dodržovat pravidla bezpečné komunikace.

Obrazek


Lednové setkání v Olomouci uběhlo strašně rychle. A tak jsme si slíbili, že příště, se sejdeme ve Valašském Meziříčí. A bude to určitě velmi brzy.
Chtěla bych poděkovat všem, kteří přijeli.
Děkuji i Vám andílci a prosím, ať vedete dál světlem naše kroky.

Obrazek










Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3257423
Měsíc: 16211
Den: 658