Jdi na obsah Jdi na menu

SEMINÁŘE BRNO A HRADČANY U PŘEROVA

3. 12. 2008

Seminář BRNO 22.11. 2008
Zlatíčka moje, ještě teď mně trochu bolí u srdce, protože prostory, kde se seminář uskutečnil nebyly vůbec vhodné, a to nejen díky vibracím, které jsem z toho místa cítila.
Jedním slovem, když jsem přijela na místo, které mi jedna ochotná dušička zařídila, a viděla do jakého prostoru se máme vejít a společně meditovat a duchovně pracovat, nemohla jsem pochopit, jak se to mohlo vůbec stát. Znala počet přihlášených, účel akce a přesto vybrala prakticky místo v baru, kde se stěží poskládalo 25 lidí.

Nejspíš to byla i hrubá chyba ze strany majitele, který nám dal mylné informace, že budeme mít absolutní klid.

Nebudeme tuto situaci už rozebírat. Já už, ale  vím, že budu příště pečlivě vybírat a pokud mi někdo nabídne spolupráci a pomoc  při realizaci semináře, ať tomu buď věnuje potřebný čas a péči,(když už se o to chce postarat) anebo ať se tím raději opravdu vůbec nezabývá. je třeba vhodně zvolit prostor, aby byl důstojný tomu, co tam má probíhat. Zasvěcovat lidi v baru, kde se vaří káva a obsluhuje po celou dobu semináře, to skutečně nejde. Omlouvám se za to ještě jednou. Přestěhovali jsme se do vedlejší místnosti, kde byl ovšem pro změnu takový hluk, že se chvilkami nedalo pracovat vůbec.

Vy jste, ale byli úžasní a dokázali jste se soustředit a pomáhali jste soustředit se i mně a andělé byli s námi. Na semináři v Brně jsem potkala úžasné lidičky. Tento seminář byl propleten úžasným setkáním duší z mých minulých životů a já měla možnost potkat Vás znovu. Děkuji za toto setkání.

Věřím, že není poslední a že se naše přátelství stává součástí tohoto života jen je obohaceno tím, že už víme.

Příští seminář v Brně bude našim dalším setkáním. Tentokrát si osobně příjdu prohlédnout prostory, aby nás nic nerušilo a všechno proběhlo tak, jak proběhnout má.

Zvláštní je to, že nemám jedinou fotku. Prosím kdo nějakou fotečku má, aby mi jí poslal. Moc děkuji.

Fotečka, která ke mně přišla

Obrazek

 

Obrazek

 

Seminář, který se konal 29.11. 2008 v Hradčanech byl skutečně vyjímečný, tak jak někteří z nás tušili. Na seminář, totiž kromě jiných, kteří jezdí na semináře pravidelně, byla přihlášená Světluška a její manžel Luděk a já jsem věděla,že napojení těchto dušiček na anděly je velmi silné.

Hned o první přestávce,jste mně informovali, že vidíte procházející bytosti světla a občas nějaký stín, některým z Vás začala být zima, i když v místnosti bylo opravdu teplo.

Tentokrát tyto jevy byly silnější než na jiných seminářích, ale nás to nevyvedlo z rovnováhy a byli jsme rádi, že andílci jsou s námi a dávají nám svoji čistou neskonalou lásku najevo svou přítomností.

Se Světluškou a jejím manželem, jsme cítili tak láskyplné propojení a bylo úžasné sledovat tyto skvělé dušičky, jak pilně, jako včeličky pracují i po dobu probíhajícího semináře. Zaznamenali několik krásných andělských poselství, Luděk namaloval kresby, které byly tak nádherné a zvláštní, až jsem cítila známé mrazení a cítila jsem,že sdělení, které se v těchto kresbách ukrývá, bude opravdu důležité.

Měla jsem velkou radost, že Světluška má od andílků shodné informace, jaké Vám na seminářích opakuji já. Věřte mi,že nepochybuji, ale i pro mě je příjemné jakési potvrzení, že to, co Vám od andělů zprostředkovávám, ty sdělení a informace, jsou také uloženy u někoho jiného, který také komunikuje s anděly a má zapsány tytéž slova. Měla jsem z toho moc krásný pocit. Já jsem něco řekla a Světluška to doplnila a tak jsme mohli společně vytvořit jednotný celek duší, které se chtějí aktivně podílet na transformaci naší planety. Nelze napsat nic víc, než jen děkuji, děkuji, děkuji.

Seminář proběhl v krásné atmosféře a já opravdu moc děkuji i děvčatům, Janičce a Martince, které se ujaly organizace. Děkuji za to, že se seminář mohl díky jejich úsilí uskutečnit.

Pro mě je tento seminář konečným potvrzením, že to, co dělám je správné, že Vás vedu cestou, která je předem určená a vede k jasnému cíli, zvyšování osobních vibrací a posílení Vaší osobnosti, vyléčení zranění Vaší duše a snížení karmických zatížení. A toto je můj životní úkol.

Prostory byly, kde seminář proběhl, byly  krásné, měli jsme na práci na svých dušičkách klid, a pohodu a tak jsme se domluvili,že co nejdříve ve stejných prostorách opět zrealizujeme podobnou akci, kde se budeme věnovat automatické kresbě, automatickému písmu a naučíme se výkladům  z různých karet.

Opět to bude seminář s menším počtem uchazečů, nic méně srdečný a téměř rodinný. Někteří z Vás mně požádali, zda by mohli za mnou přijet ke mně domů .Nevím, zda jsem odpověděla všem, takže ještě jeden vzkaz : MÉ DVEŘE JSOU VÁM OTEVŘENY.

Děkuji děvčatům, které byly 22.11. na semináři v Brně a přijely za námi i na seminář do Hradčan. Jejich láska a krásně čisté dušičky, zvýšily vibrace a umocnily přesvědčení, že patříme k sobě.

My všichni, kteří se chceme stát šiřiteli lásky, pokoje, pomoci druhým  a čistého přátelství.

S láskou  Kytička

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Foto

(Jana, 15. 1. 2009 15:24)

Kytičko,kdy budou na Tvých stránkách fotky z brna?Děkuji za odúpověď

Děkuji Kytičko

( Marie, 20. 12. 2008 14:44)

Musím stále myslet na seminář v Hradčanech.Byla tam atmosféra nabitá andělskou energií,která naplnila celý prostor a to díky V á m v š e m, Tvůj krásný zpěv Kytičko,životní příběh a vlastně životní úděl pozemského
anděla rozdávajícího lásku.Očistná slzavá lázeň me stále provázela,ale to se mi stává často při čtení Tvých nebo stejně laděných webů.
Bylo nám tam krásně.Za sebe a kamarádku Lidu děkuje Požehnané Vánoce přeje Marie.

Miguraj Brno

(Andrea, 14. 12. 2008 19:32)

Kytičko fotky jsem ti z Miguraj poslala,dívám se že jsi je stále nedala na tvé stránky.Přeji ti krásné dny a příjemné vánoční chvíle se svými blízkými.

Připojuji se k poděkování...

(Eva, 5. 12. 2008 21:01)

Milá Kytičko,moc děkuji za povzbuzení na cestě,kterou se ubírám.Pomoc být blíž k našim andílkům...Seminář byl opravdu zvláštní pro energie,které nás tam obklopovaly.Já po zasvěcení cítila ještě tři dny silný tlak v oblasti srdeční čakra a takové zvláštní vibrace.Děkuji a už se těším na další seminář v Hradčanech.S láskou a přáním poklidných dnů Eva :-)

Děkuji

(Ivana, 3. 12. 2008 14:48)

Milá Kytičko, děkuji za krásný sobotní den v Hradčanech. Byla jsem na Tvém semináři poprvé, moc se
mi tam líbilo a už se těším na další.
Jsem ráda, že jsi a že jsem Tě mohla poznat osobně.
Přeji hodně lásky a krásné dny. Ivana

Děkujeme

(Jana, 3. 12. 2008 13:12)

Kytičko, moc děkujeme, že se ti u nás v Hradčanech líbilo, už se moc těšíme na ten leden až se domluvíme. Chtěla jsem ještě napsat, že jsem ráda, že jsi napsala o světelné bytosti, kterou některé viděly, protože já jsem viděla kolem tebe malý bílý obláček, ale úplně jsem ti to zapomněla říct, takže jsem moc ráda, že jsem neměla "vidiny". :-).Je to moc hezké. Po zasvěcení mě celou neděli a ještě i v pondělí třeštila hlava, ale dnes už je to dobré. Cítím v sobě větší lásku a klid a jsem moc a moc šťastná. Už se těším na 2. stupeň. P. S. Hrníček už jsem koupila :-))). Děkuju za to, že jsi.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3260272
Měsíc: 15484
Den: 596