Jdi na obsah Jdi na menu

V OSTRAVĚ JSME SE SEŠLI V LEDNU DOKONCE DVAKRÁT

4. 2. 2010

ObrazekSEMINÁŘ OSTRAVA Obrazek
 

Moje nejdražší sluníčka

(toto oslovení není určeno pouze návštěvníkům kurzů a našich setkání, ale každému člověku, který si zde přečte, třeba jen jedinou větu.

Na seminář do Ostravy se přihlásilo tentokrát 70 lidiček. Vím, že jste byli zklamaní, protože v takovém počtu, není možné se sejít, a tak seminář byl během pár dnů plně obsazen.

Proto jsme se tentokrát sešli ve dvou termínech, i když na zde na stránkách byl termín pouze 30.1. 2010. Oba semináře (první setkání proběhlo už 23.1.2010) byly se stejnými tématy a zaměřením.
 
Znovu musím smeknout a hluboce se sklonit před důmyslností vesmíru a zřetelnému záměru andělů. Na prvním semináři se střetly duše, které si přišly léčit bolest ze ztráty. Když mi asi pátá účastnice pošeptala, že ztratila partnera, nebo jiného blízkého člověka a přišla se zbavit bolesti a najít pochopení (je jedno, zda to byla smrt, nebo nevěra, nebo vzájemné odcizení), bylo mi jasné, že záměr andělů je zřejmý. Tady probíhá léčení ZTRÁTY a VELKÉ VNITŘNÍ BOLESTI.
 
Některé z Vás, nemohly přes slzy vidět moji tvář, tak silně jste vnímali vibrace, které přicházely z Vyšších světů. Často jsem musela prosit anděly o posílení vědomí, že unesu bolest, kterou cítím z Vašich duší.
Při zasvěcení jsem se ze všech sil snažila sejmout vaše břemena tíhy strachu, nejistoty, beznaděje a smutku. Vím, že jste se báli i o mně, když jste viděli můj pláč, proudy slz a smutek. To, ale bezesporu patří k vzájemnému propojení. Stojí to v každém případě za pocit, že se Vám uleví, že se Vaše duše vyléčí a postupuje dál v duchovním probuzení. Děkuji za toto setkání, naučilo mně dívat se na pomoc andělů opět jako na obdivuhodný ZÁZRAK.
 

Setkání 30.1.2010, bylo zpočátku mnohem klidnější, vyrovnanější a když jsem uviděla známé tvářičky, měla jsem radost, ze setkání. Přijelo hodně lidiček, kteří  byli na takovém duchovním setkání poprvé. Já jsem je ale znala, jejich tváře nebyly pro mě anonymní. Poprvé se mého semináře účastnil i pes J)))). Byla to vyjímečná situace, pro vyjímečnou ženu, která s pejskem přijela. Nedávám to zde jako návod, vozit si na seminář zvířata, protože by také personál zařízení mohl vykázat psa, a s ním tedy i Vás. Tentokrát to, ale dobře dopadlo a pejsek byl po celou dobu semináře velmi hodný.

Cítila jsem velmi krásné vibrace, někde se objevily i slzy při meditaci, no a samozřejmě největší bloky padaly při zasvěcení.
Je to zvláštní, ale odkrývají se minulé životy jen pouhým dotykem andělských energií? Nebo je to individuální přání? V každém případě velmi účinný způsob jak se zbavit zátěže a velké bolesti v duši a lépe pochopit svou vlastní identitu.
Seminář, který bude v Ostravě příště se uskuteční 10.4. 2010, opět na stejném místě ve stejnou dobu. Hodně lidiček si udělalo ihned rezervaci místečka, takže se zase společně uvidíte.

A já Kytička, jako vždy se budu na Vás těšit a na Vás sluníčka moje moc myslet.

Obrazek

 

Obrazek

 

Obrazek

 

Obrazek

Obrazek

S láskou Kytička  Obrazek

 

 Milá Kytičko,
Opět Ti ze srdce moc a moc děkuji,
 že mi bylo dopřáno účasti na Tvém semináři 23.1.2010. Po zasvěcení se cítím
 mnohem lépe na duši a vnímám vše úplně z jiného pohledu.Pomohla jsi mi sundat ze
 sebe tíhu smutku a trápení. Bylo mi na semináři moc dobře, i když nešlo nevidět
 trápení druhých a každou chvíli se mi draly slzy do očí. Na konec jsem při
zasvěcení propukla v silný pláč, ale Ty jsi mi pomohla. Děkuji.
 Doma na mně netrpělivě čekaly moje maminka a moje dcera.Povídaly jsme si ještě
 dlouho o andělích a o Tvé lásce a pomoci všem lidičkám.
 Chceme se účastnit semináře 10.dubna a tak bych ráda přihlásila sebe a dceru,
 jestli se můžeme přihlásit už teď
Prosím, zapiš si nás tedy. Jana Pavlíková a Ivanka Pavlíková
 
Vážím si Tě a děkuji, že jsi
 
s láskou Jana

Obrazek

 

Milá Kytičko,

chtěla bych Ti moc poděkovat, za dnešní seminář, byl úžasný. I když mi ráno bylo špatně a skoro mi ujel autobus, jsem nakonec ráda, že mi to vyšlo Víš, to co jsi mi říkala o prohlobení víry je fakt pravda, i to co se mi dostalo prostřednictví andělských karet taky, v poslední asi dvou měsíců se mi udály hodně, pro mně těžké záležitosti, vlastně se mi minulého roku splnily dva sny, koupila jsem si koně a potkala muže se kterým jsem chtěla být, no bohužel koník umřel na těžkou koliku, a vztah, který mohl být je téměř nenávratně pryč, myslím, že to byl osud. Je mi celkem dost zle a poslední dva dny jsem skoro nejedla a nespala a akorát brečela. No, na tom semináři jsem jsem se citila ze začátku zle, chtělo se mi pořád plakat, ale pak to nějak zmizlo A ani při zasvěcení jsem neplakala spíš mi bylo dobře. Byla jsem, ale pod antidepresivy, nevím, nemohlo to zasvěcení uškodit?
 Jsem moc ráda, že jsem Tě poznala, a viděla jak pomáhaš ostatním, tolik bolesti co tam bylo, hodně to na mně zapůsobilo, i to odvádění přivtělených bytostí - citila jsem tlak na prsou. A teď vím, že na Tvém přištím semináři nechci chybět. Víš a nechtěla bys udělat někdy jeden den, který by byl věnovaný zpívání? Bylo by to fajn.


Měj se moc hezky a DĚKUJI

Zuzana H.
 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Božka, 7. 2. 2010 20:38)

Milá Kytičko
moc děkují za sobotu 23.1. v Ostravě. Jsou to moc příjemné zážitky. Prosím opět o jedno místečko na 10.4 v Ostravě. S láskou Božka
bozhan@seznam.cz

seminář Ostrava

(Kája, 5. 2. 2010 15:22)

Drahá Kytičko,
po krásné zkušenosti z Ostravy si objednávám také
jedno místečko na dubnový seminář.Bylo to moc fajn a
už tedˇse těším na další pohlazení pro duši.
Děkuji a měj se sluníčkově.
Kája
KAUT@Opava.cz

seminář

(Markéta, 5. 2. 2010 11:07)

Milá Kytičko, chtěla bych se zeptat, zda letos plánuješ seminář taky i v Praze? Loni jsem byla na tvém podzimním semináři, který se mi moc líbil. Vím, že je pro Tebe Praha trochu daleko, ale i přesto budu doufat a věřit, že i za námi do Prahy se alespoň na jeden seminář letos dostaneš :-)
Děkuji a přeji Ti krásný den!
Markéta

Pro Lené a Radku

(Kytička, 5. 2. 2010 9:18)

Leničko, prosím pošli mi Tvůj email,jinak nemohu rezervovat anonymně tolik míst. Šikovných Leniček znám opravdu hodně :))))
Díky Kytička

Radko, sluníčko moje, ještě dnes napíšu.
Moc Tě objímám.
S láskou Kytička

seminář

(Lené, 5. 2. 2010 9:06)

Ahoj Kytičko, taky Ti chci poděkovat za krásný seminář, vždycky mě to nějak povznese, nakopne:-) k další práci na sobě a ráda bych přihlásila na ten dubnový seminář 6 lidiček.
Děkuji Ti, budeme se všichni zas na Tebe i ostatní dušičky moc těšit.

S přáním hezkého dne Lenka

Poděkování

(Radka, 5. 2. 2010 8:56)

Milá Kytičko,chci ti ještě jednou poděkovat za seminář v Ostravě a vše co jsem na něm poprvé zažila.Ještě dnes mám mrazení v celém těle,když si vzpomenu a slzy v očích,jako při meditaci.Obdivuji tě za to co pro nás děláš.Prosím o dvě místečka na příští seminář v Ostravě.Já i má sestra máme velkou bolest z odchodu naší maminky.Kytičko,prosila jsem o pomoc přes e-mail.Vím,že to nejde hned a že toho máš moc,budu trpělivě prosit o andělskou pomoc.S láskou a pokorou Radka.Muj e-mail:radkasamkova@seznam.cz

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3247175
Měsíc: 17191
Den: 840