Jdi na obsah Jdi na menu

VAŠE POCITY A POSTŘEHY ZE SEMINÁŘE V OLOMOUCI

15. 1. 2008

ObrazekAhoj Kytičko,

děkuji za včerejší seminář. Bylo to moc hezké a načerpala jsem spoustu energie a důležitých informací. Jsem ráda, že jsem Tě mohla poznat osobně.

K.H.

Milá Kytičko,
na začátku bych Ti moc chtěla poděkovat za včerejší seminář v Olomouci. Byla to nádhera. Tak dobře jsem se necítila už dlouho.Jsem moc ráda, že jsem tam byla, neumím to ani vyjádřit. A zároveň Tě chci poprosit jestli bych se mohla přihlásit i se sestrou až budeš zase ve Val. Meziříčí. Byly jsme obě úplně unešené. Vůbec se nám nechtělo jet domů. Celou cestu domů a potom ještě i doma jsme dlouho debatovali (i se švagrem). Víš co Ti chci hlavně napsat?že na tom semináři jsem mnohé pochopila. Víš myslím to, co se týká toho mého strachu a psychického nátlaku od otce mé dcerky. Nevím jestli to uvidíš stejně jak já. Pochopila jsem, že je ve mě pořád zakořeněná křivda, strach a s tím ruku v ruce sebelítost. Myslím, že jsem ale na dobré cestě, když jsem si toto uvědomila, a co je hlavní, už se moc těším, až se toho všeho ZBAVÍM. Vím, že tím vším ubližuju jen sama sobě, nikomu jinému, ale nevím jestli to dokážu zbavit se toho sama. Proto bych Tě moc, moc chtěla poprosit, pomůžeš mi prosím?Já chci být šťastná, chci otevřít to své srdíčko nové lásce, cítit zase důvěru. Věřím, že to dokážu, ale nevím fakt jestli sama. Celou noc jsem o tom přemýšlela, myslím, že u mě byl i andílek, aby mě potěšil.

Jsem moc ráda, že jsi, že mě vedeš po té správné cestě a pomáháš mi, bez tebe bych nedošla ani tady, kde jsem dnes. DĚKUJU

Jana

Milá Kytičko,
chtěla bych Ti ještě jednou poděkovat a jsem ráda, že jsem Tě poznala osobně. Ještě včera byly moje dojmy rozporuplné, při cestě domů jsem stále vstřebávala a zpracovávala vše, co jsem se dozvěděla. A dnes mohu říct, že se cítím úžasně, vyrovnaně, spokojeně. Už jsem si opsala prosbu andílkům o lepší komunikaci, protože jsem je na semináři cítila celkem zřetelně, nevím jestli jednoho nebo víc, ale při kreslení mandalek, mě foukal příjemný chladný vánek po hřbetu ruky. Ikdyž jsi říkala, že se neprojevují chladně, v té trošku vydýchané místnosti to bylo opravdu bylo příjemné a větší teplo bych snad ani nepostřehla, takže to připisuji andílkům. Takže pracuji na sobě, děkuji Ti. Papa :o))
Petra

Ahoj Kytičko, 
moc Tě zdravím. Chtěla jsem Ti moc poděkovat za nádherný den v Olomouci, moc ráda jsem Tě poznala osobně, jsi moc milá veselá Kytička, cítila jsem se tam opravdu fajn, bylo to pro mě přínosné a když jsem slyšela některé příběhy těch lidiček, tak mi někdy zůstala i pusa dokořán..., tak doufám, že se posunu i já o kousíček dál. I ta fotečka s dušičkou byla neuvěřitelná...
Jen mi troku přišlo líto, že jsme se nedostali k tématu " jak urychlit příchod miminka" , ale chápu, že to bylo tak vyčerpávající, že by jsi na to všechno potřebovala víc času a možná bysme tam seděli ještě ted... :-))
děkuji Ti a přeji hezký večer

Kačka

Ahoj Kytičko,
děkuji za Tvůj seminář v Olomouci,mnoho nového jsem se dozvěděla a jsem za to ráda..........
Na Tvém semináři jsme se domluvily, že Ti napíšu náš příběh....
Když jsi povídala o tom, jak poznáme přítomnost "nějaké" (dobré či špatné) bytosti a mluvila jsi o blikající žárovce, zeptala jsem se Tě na siuaci u nás doma.... Občas nám jemně v noci problikává žárovka v pokoji.. Nechali jsme elektriku opravit, dva-tři dny byl klid a zase problikávala.... Chci říct, že přesto, že já nejsem žádná hrdinka a občas se někde dost bojím, tak tohle mi vůbec nikdy strach nenahánělo a když mě i napadlo, jestli to nění něco nadpřirozeného, tak strach jsem nikdy nepociťovala.... A to ani u nás na zahradě - obzvlášť v létě, když jsem třeba v noci nemohla spát, procházela jsem se po zahradě, ikdyž jsem byla sama doma, nebo jsem ležela v lehátku a dívala se na hvězdy.... sama jsem ze sebe překvapená, jak klidně a krásně se tu cítím... Ale u manžela je to trošku jinak: blikající žárovky se nebojí, jen se to snaží technicky vyřešt....... ale na zahradu se v noci bojí... Překvapilo mě to u něj, že to tak otevřeně přiznává.....má prý strach, že na něj někdo za rohem skočí nebo na něj ve tmě sáhne..
Jinak je tu ale ohromně spokojený, má tu dílnu a prostor, který vždycky chtěl, pořád něco kutí, naprosto obětavě se stará o kočičky, které k nám přišly - "pronajal" jim svou dílnu a chodí jim tam topit:) 
V domečku se zkrátka všichni (ještě se dvěma dcerami) cítíme krásně, užíváme si soukromí, zahrádku, prostor, kočičky.... a těšíme se, až jej jednou zrekonstruujeme k obrazu svému....
Taky k nám více začali jezdit přátelé...., i ti kteří už se nám hodně vzdalovali, když jsme bydleli od sebe kousek, tak teď jezdí i několikrát týdně přes dvacet kilometrů... A dokonce přehodnotili své plány na bydlení JEDINĚv novém a poohlížejí se po takovém domečku, jaký máme my.....
Na semináři jsi mi řekla, že se sem manžel MUSEL vrátit, že tu má něco řešit... Byla jsem z toho, co jsi mi řekla dost zaskočená, ale ....chtěla bych pokračovat dál...
Dnes v noci jsem měla divné sny...takový průřez mým životem-nějak se tam objevilo dost důležitých lidí v mém životě..., zvláštní.......
Manžel ráno vyzvídal, co jsem se na semináři nového dozvěděla..... nechtěla jsem mu nic říct.... naléhal, vyzvídal... tak jsem mu řekla, že tu má on NĚCO řešit, že se tu asi něco stalo... a víc jsem mu říct nechtěla..... tak TO řekl sám!!.... tak to tedy bylo venku... a já jsem mu to odkývla............ No, zkrátka ....JE ochoten to řešit, ví, že Ti napíšu (docela mě tím překvapil:)).
Kytičko, budu moc ráda, když se na nás podíváš a řekneš nám víc.... (co se stalo..... a co můžeme udělat......a jestli tu máme zůstat..... ??) A taky.......... jaký tu máme úkol?

Mockrát Ti děkuju a budu se těšit na Tvou odpověď.....

Přeju Ti pěkné a usměvavé časy :)

Alena

Ahoj Kytičko, chtěla bych Ti poděkovat za seminář, bylo to hrozně fajn.. Hodně zajímavé...
Chtěla jsem se zeptat, jestli je možné, aby jsi mi pomohla otevřít ty čakry 5,6,7..?
Jestli by bylo možné se domluvit na ten skype, nebo tak:)
Děkuji.

Ivana

Milá Kytičko,
tak můžu v klidu napsat pár řádek. Děkuji za krásný seminář Tobě i všem. Popravdě musím se k něčemu přiznat: ještě stále mám, nebo spíše slyším slova od Tebe: duchovní partner, dvoupaprsek, ale to potřebuje čas.......Chci ještě jenom napsat, že jsem měla v sobotu docela dva zvláštní sny. V prvním snu jsem byla v nějaké domě a sedím na pohovce, Ty stojíš za ním ještě s nějakou osobou, povídáte si a já pozoruji neustálé kmitání bílého andělíčka (byl zavěšený na drátku: nahoru,dolů. Pak jsem se chtěla podívat dolů a v tom se ocitám na křesle, objímám svoji malou holčičku a to křeslo se začne samo otáčet, vlivem nějaké energie. Probouzím se ze snu a skutečně cítím jakoby přes solar prošla nějaká energie a zaplavila mě (takové brnění). Potom usínám a zdá se mi druhý sen: jsem někde na pokoji a začnou z postele z ničeho nic přelítávat polštáře, bála jsem se, nevěděla proč a když jsem se probudila, jsem cítila takové šimrání po těle. Tak nevím, zda to bylo špatné, nějaká energie nebo projev jemnohmotného světa, zkouška. Ale přes ten solar to bylo silnější a příjemnější.
Kytičko jsem ráda, že jsem Tě mohla potkat. Děkuju a děkuju i za mandalku. A někdy na viděnou.....

S pozdravem ať šťastny jsou všechny bytosti

  Lie

Dobry den Kyticka,
zdravim Vas z Olomouca. Sobotnajsi seminar bol velmi zaujimavy. Pisem Vam preto, lebo odvtedy sa necitim moc dobre. V sobotu vecer ma prepadli silne negativne pocity, podobne strachu a nervozity. Citila som mrazenie a niekedy aj trepanie v tele, rychlo mi busilo srdce, a tazko som usinala. V nedelu mi uz bolo lepsie, ale citila som unavu, slabost, ale uz som spala dobre.
Dnes to este trva, celkovo som slabsia, chyba mi rovnovaha a vitalita, ktoru som mala predtym. Mam hlavu akoby tazku, a citim obcas mravenci pocit v hlave. Tazko sa mi pracuje, a sustreduje sa. Niekedy mam zavraty, akoby nevolno od zaludka, alebo pocit zaludocnej nervozity, ako keby mal clovek tazku tremu. Som rozklepana, trasu sa mi ruky. Chvilkami je to lepsie, akoby to bolo z nervoveho vypatia. Pocula som, ze to je normalny stav po takychto seminaroch, lebo sa otvorila intuicia a doslo k vibracii na vyssej frekvencii v cakrach, a telo sa akoby ocistuje od negativnych emocii, ktore tam predtym vytvarali niake bloky. Podobne sa citi aj moja kamaratka, ktora tam bola so mnou. Vraj, by sa to malo za par dni spravit. Mozete mi k tomu povedat svoj nazor prosim? Myslite, ze to bude s tym? Alebo sa mohla k nam nalepit niaka negativna dusa?
V sobotu vecer som prosila andely o ochrany stit a modlila som sa. Musim povedat, ze aj v priebehu seminaru som citila niekedy mrazenie v tele a mravenci pocit na hlave, a celkovo som odchadzala celkom unavena.

Dakujem za odpoved.
S pozdravom, Sylvia

 
Milá Kytičko,
mockrát děkuji za skvělý seminář! Bylo to tak úžasné, že když jsem nad tím pozpátku přemýšlela, namohla jsem si ani všechno vybavit! Ještě, že jsem si dělala poznámky. Energie (hlavně v první polovině) byla nádherná a inspirující.. Teď už i cítim to "jako kdyby se mi někdo hrabal v hlavě". (Popravdě řečeno, pod tím Tvým pojmenování jsem si představila bůhví jak nepříjemný pocit, myslela jsem si, že budu cítit, že mi někdo leze do mozku:) naštěstí je to moc krásné, něco jako mrazení zad a slzy..) Moc se budu těšit na další seminář!

Kristina

 
Milá Kytičko,
poslala jsem tu fotku s vyfocenou dušičkou své známé, která vidí andílky.Prý je vidí přesně takto i v těch barvách, tak jak je to na té fotečce. Prý nemáme pochybovat, že to byl andílek. Tak ti to vzkazuji. Verunka v ruce nedržela nic, od čeho by se světýlko mohlo odrazit, ani skleničku, ani zrcátko. Verunka, když jsme se vrátili ze semináře nemohla spát a pociťovala zvláštní vibrace. Kytičko, vibrovalo jí celé tělo.Zřejmě ta energie tam byla hodně silná.

Papa Irenka

Moje zlatíčka, nabízí se několik otázek, na které je nutno najít odpověď : „Opravdu ta změna vibrací, může provázet tyto Vaše pocity?“ A být takto  zřetelná a silná? A proč je pociťuje někdo víc, jiný míň?“ Znovu připomínám, že já jsem zde pouze  zprostředkovatel energie. Toto působení není v mých silách nijak řídit, nebo s ním jinak jakýmkoliv způsobem manipulovat. Vše je záležitostí vyšších duchovních bytostí.  Slíbila jsem andělům,že budu připravovat Vaše duše na jejich působení, aby mohly jít dušičky dál a výš a lépe vidět svojí cestu. Andělé mi odpověděli na mnoho otázek, abych pochopila principy a pravidla. Jen předávám dál, co jsem sama dostala.Mám Vám sdělit touto cestou, že jejich radost je nesmírná, když vidí ochotu duše spolupracovat.

Vy všichni jste ochotní na své změně pracovat. V sobotu 12.1. 2008, jste mohli odpočívat, někde v klidu, doma, mohli jste se třeba dívat na televizi, uklízet,nebo jít na návštěvu. Ale vy jste jeli několik desítek kilometrů, aby jste cítili energii andělů. Proto i oni se radovali, udělali to, o co jste je žádali. Dali Vám pocítit svou energii.Mám Vám sdělit, že těch důkazů bude mnohem víc. Jsem tak šťastná, že můžeme propojit tyto dva světy.

Přeji Vám všem, ať Vám změna vibrací přinese jen pozitivní obrat ve Vašich životech.

S láskou Kytička


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3257598
Měsíc: 16197
Den: 594