Jdi na obsah Jdi na menu

Z VAŠÍ KORESPONDENCE

nebe--zena--hvezda.jpgMoje mile slunicko Kyticko!!!
 
 Denne se Ti chystam napsat, ale nejak se mi nedostava tech spravnych slov,
 kterymi bych Ti rada vyjadrila podekovani a vdecnost, kterou citim po tom
 nadhernem tydnu s Tebou v Chorvatsku. Od chvile kdy jsem odesla do duchodu,
 jsem vedela, ze chci delat neco prospesneho, co me bude naplnovat a cinit
 stastnou. Preslapovala jsem stale na jednom bode a diky Tve pomoci ted presne vim, ze chci pomahat tem, co to potrebuji a predevsim sirit Bozi
lasku a Bozi Svetlo na teto nadherne Maticce Zemi. Obohatila jsi nejen ten
 muj tyden v Chorvatsku, ale cely zbytek meho zivota. Tim Ti dekuji s laskou,
 vdecnosti a pokorou. Mam Te moc rada a vazim si velmi toho, co delas pro nas vsechny. Nesmirne se tesim na setkani s Tebou a verim, ze to bude brzy.
 Opatruj se a preji pekne dny proslunene laskou, pohodou, klidem a mirem.
 
 S laskou v dusi i srdci Drahuska.

 

víla-nádherná.jpgMilá Drahuško,

Moc Tě objímám a děkuji za Tvá milá slova. Na své cestě poznání,na té úžasně rozmanité životní cestě  jsem potkala mnoho lidí. Byli různí. V mém životě již proběhlo neuvěřitelné možství tváří a každý obličej pro mě znamenal nový příběh a  další osud. Někteří lidé zůstali v mém srdci, jiná setkání vyšuměla a skončila někde daleko, v zapomnění času. Setkání s Tebou bylo od začátku jako pohlazení po duši. To že jsi přicestovala až z USA, a odcestovala s námi do Chorvatska, bylo pro mě radostné zjištění, protože jsem pochopila, že vzdálenost, stejně jako čas neexistuje, když člověk něco opravdu chce.

Velmi oduševnělá tvář, jemná, milá duše, plná lásky, světla a touhy pomáhat. TO JSI TY.  Viděla jsem kolem Tebe silné světlo. Tvá duše se pohybovala na vysokých vibracích, které byly velmi příjemné.Celý týden jsem si všímala, jak se Tvá duše víc a víc prosvětlovala a to jak sis začala uvědomovat své vyšší poslání. Probuzení a duchovní uvědomění. Tak bych nazvala stav, ve kterém se Tvá duše nacházela. Při uvolňující masáži,

kterou jsi u mě absolvovala, se Tvá duše ponořila do hluboké relaxace odpočinku. Najednou jsi vydechla a řekla jsi:"JÁ JSEM VIDĚLA JEŽÍŠE." Bylo velmi zajímavé pozorovat tyto změny vibrací a zvyšování světla kolem Tvé aury. Když jsem Tě objala, cítila jsem z Tvé duše neuvěřitelnou sílu a lásku.

Pak přišel večer, kdy jsem Vás na pláži zasvěcovala do  Schambally. Zpočátku bylo všechno jako jindy. Krásné vibrace, silná energie, přítomnost Andělů a Mistrů.

jezis-v-oblacich.jpgPřistoupila jsem k Tobě a přiložila ruce nad Tvou hlavu. Tak silný proud energie, který mnou v tu chvíli projížděl, jsem už velmi dlouho necítila. Pak se to stalo. Kolem bylo najednou více světla. Moře bylo klidné a stále jen tak  tiše šumělo. Nad námi se rozlévalo světlo hvězd a já jsem viděla vedle nás stát postavu s velkou září - v červeném rouchu. Viděla jsem i Tvář, která byla osvětlená zvláštním teplým světlem, které pronikalo do mé duše. Věděla jsem kdo to je, protože takový klid a lásku cítí duše, jen při setkání se svým Bohem. Viděla jsem Ježíše. Měla jsem touhu před ním pokleknout a přerušit zasvěcení.

Proud energie, který proudil mým tělem byl stále silný a tak jsem pokračovala, jen jsem z obrazu, který mi naskočil, nedokázala odtrhnout oči. Dokončila jsem zasvěcení a zaptala se Tě, jestli jsi viděla opět Ježíše?  Odpověděla jsi

ANO tak samozřejmě, že jsem i já měla pocit, že se nic zvláštního nestalo. A přesto v mé duši byl nezapomenutelný dotek světla a lásky. Ještě chvíli po zasvěcení jsem děkovala za tu nádhernou chvíli. Když ostatní děvčata při prohlížení fotek ze  zasvěcení viděly kolem nás velké světelné kruhy energií, bylo nám všem jasné, že jsme prožily něco velmi zvláštního a nepopsatelně krásného. Nikdy na Ten večer nezapomenu a také Ty Drahuško, budeš stále v mém srdci.

Těším se na Tebe i ostatní lidičky do Beskyd a věřím, že bytosti lásky, světla, a náš nejdražší Spasitel, jsou stále s námi.

Děkuji za každý prožitý den ve světle, lásce a jsem vděčná za láskyplná setkání s dušemi, které ke mě přicházejí.

S láskou Kytička

imag0083.jpg

TAK VIDÍM DRAHUŠKU JÁ

drahuska_1.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 3257481
Měsíc: 16224
Den: 650