Jdi na obsah Jdi na menu

A JE TO TADY - LÁSKA SILNĚ PROUDÍ NAŠIMI BYTOSTMI

21. 12. 2012

zena-ve-zlate-barve.jpgMilá sluníčka,

Cítím dnes od rána tak krásný a uklidňující pocit. Vím, že určité obavy v některých duších stále přetrvávají. Ale věřte, že dnes to všechno odplyne, naše duše se pročistí, bude to, jako když řeka odnáší kal a omývá prach a bláto z kamenů.

 

Od 12.12.2012 jsme v devítidenním cyklu zvyšujících se vibrací pociťovali nejrůznější projevy probouzejících energií, byli jsme unaveni, podrážděni, někdy jsme propadali negativním pocitům.

jezis-v-oblacich.jpgPo celou dobu jsme se ale snažili pročistit a uzdravit všechny ty zbytky negativních pocitů, které nás poutaly. Nyní je čas přijmout energie lásky a čitou esenci andělských a Božích vibrací.

 

Nalaďte se na strunu vděčnosti, lásky a pokory. Zbavte se všeho, co Vás ještě svazuje a dejte volný průchod lásce a radosti. Cítím z dnešního dne obrovskou sílu a jsem nesmírně šťastná a vděčná, že toto mohu prožívat. NEZAPOMEŇTE:

KAŽDÁ DUŠE NAROZENÁ V TOMTO OBDOBÍ, TEDY VŠICHNI ŽIVÍ NA NAŠÍ ZEMI DOSTALA SÍLU, TUTO OČISTNOU DOBU ZVLÁDNOUT. JE TO ČEST A VÝSADA ŽÍT TEĎ V TUTO CHVÍLI.

Nesmírně Vás miluji a objímám každého, kdo čte tyto věty. Mám pro Vás vzkaz

RADUJTE SE Z POCITŮ SVOBODY, A POSÍLEJTE LÁSKU VŠEM BYTOSTEM TÉTO PLANETY.

jezis-2.jpg

 

Cítím, jak ÚŽASNĚ A SILNĚ se naše energie spojují a má duše necítí žádnou obavu. Věřte mi, že v roce 2013 se budeme vídat na našich setkáních a dál budou naše kroky hladit tu nejúžasnější planetu, Matku Zemi.

 

Budeme jen víc propojeni božskou jiskrou naší nezměrné lásky. Možná se na některých místech naší planety budou dít různé nepříjemné věci, v rámci očištění našeho kolektivního vědomí. My jsme ale v bezpečí a lásce.

Užijte si moje zlatá sluníčka tyto posvátné dny. Kéž Bůh naplní radostí vaše srdce. Můžeme se v tuto chvíli spojit přes tuto krásnou skladbu a propojit naše energie a paprsky lásky.

Žehnám všem.

 

S láskou Kytička

 

Zapněte zvuk a nalaďte se- já Kytička vstupuji do tohoto času s touto písní......

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3263744
Měsíc: 14920
Den: 585