Jdi na obsah Jdi na menu

CESTA VZESTUPU - POZOR NAPADL NÁS NEBEZPEČNÝ VIRUS

tocici-se-zeme.gifMoje nejmilovanější sluníčka. Opět jsme se o kousíček posunuli blíž k naší transformaci a zbývá nám pouze několik týdnů do cílové rovinky. Vše se zrychluje naše myšlenky a představy se realizují a prolíná se rychle do reality to, na co intenzivně myslíme.

To co jsme probírali na seminářích, ty události na které jsem Vás tři roky připravovala, se právě teď stávají realitou. Už nás čím dál tím méně překvapují hroutící se systémy, rozpadlé vztahy, finanční krize, nepokoje, přírodní katastrofy. To vše se již stalo součástí naší reality.

Nyní v  posledních třech měsících přišel na řadu také onen obávaný virus, o kterém jsme na duchovních setkáních mluvili, že může napadnout a infikovat celé lidstvo. V mnoha poselstvích se píše o hromadné nákaze. A je to tady. Všichni jsme v této chvíli nositeli tohoto viru. Teď se pouze rozhoduje o tom, budeme-li také šiřiteli této infekce,zda mu v nejbližších dnech podlehneme, nebo hned v začátku tuto nákazu z našich všech tří těl odstraníme.

Virus už má své jméno - Jmenuje se  STRACH.  Šíří se velikou rychlostí a je jím už zachvácená veškerá populace lidstva. Přenáší se z rodičů na děti,z partnerů na partnery,z učitelů na žáky. Jeho bakterie jsou ve vzduchu, ve vodě i v potravinách. Šíří se tiskem, mediální kampaní, internetem, proniká do nás na všech možných energetických úrovních. Nastal nejvyšší čas připravit se na pandemii.

Čas hodinových ručiček se zastavil – právě teď je za pět minut dvanáct. Jsou nám v médiích neustále podsouvány negativní teorie, spekulace a krizové obrazy ve všech oblastech našeho života. Pokud v nás rozbují virus strachu, začne napadat naší psychiku, zaútočí na oblast víry  – nastartuje nedůvěru, sníží vibrace a v momentě transformačního vzestupu, nám nedovolí jít výš. Strach nás bude neustále udržovat na zemi v těch nízkých vibračních systémech a duše si pak vytvoří určitý negativní metrix  budoucího života.

 

Na prevenci je již pozdě – Doporučení typu nesledujte zprávy, vyhýbejte se negativním lidem, netvořte si negativní scénáře ve své hlavě a myslete pozitivně –  tato varování již mnohokrát proběhla, ale poslechla jen malá část lidstva. 

 

Je čas zahájit intenzivní léčbu. Léky jsou běžně dostupné a naše těla na ně reagují vcelku dobře.

Doporučuji okamžitě - nasadit intenzivní léčbu

1/ MEDITACE /meditujte každý den nejméně 20 minut/

2/DECHOVÁ CVIČENÍ /nádech do korunní čakry a hluboký výdech – vizualizace – nádech – příjímám  posilující energii – výdech – zbavuji se strachu.

3/OPAKOVÁNÍ AFIRMACÍ / zbavuji se strachu, je pro mě zbytečný, vylučuji strach ze svého života, Na každém místě a v každém okamžiku jsem v bezpečí pod ochranou Stvořitele a Vyšších andělských bytostí.

4/ MYSLETE NA TO, CO CHCETE PROŽÍVAT – VYMAŽTE Z PAMĚTI TO, CO NECHCETE, VŠECHNO CO VE VÁS VYVOLÁVÁ JAKÉKOLIV OBAVY.

5/ KŘIŠŤÁL A RŮŽENÍN NOSTE NEUSTÁLE ZAVĚŠENÝ NA SVÉM TĚLE,TAKÉ  DOMA JAKO DEKORACI,VĚNUJTE POZORNOST PROČIŠŤOVÁNÍ SVÝCH DOMOVŮ. ZAPALUJTE SVÍČKY, VONNÉ TYČINKY, POSLOUCHEJTE MEDITAČNÍ HUDBU.

6/ POSILUJTE DŮVĚRU V BOHA A ANDĚLY / Láska je za všech okolností silnější než zlo, Světlo je vždy silnější než  tma,Víra je o mnoho silnější než strach. /

7/ VĚDOMĚ SI TVOŘTE PŘEDSTAVU – JAK BUDE VÁŠ ŽIVOT V PŘÍŠTÍCH MĚSÍCÍCH VYPADAT – DEJTE PRŮCHOD TĚM NEJKRÁSNĚJŠÍM SNŮM A VIZÍM. Nastává doba vědomého Tvoření, nepřestávejte tvořit svou vlastní realitu.

8/SPOJUJTE SVOU VLASTNÍ ENERGII S LIDIMI, KTEŘÍ MAJÍ VIBRACE NA PODOBNÉ ÚROVNI –  Nechejte zákon přitažlivosti volně pracovat a  pokud cítíte, že máte jít na duchovní setkání – poslechněte svou intuici.VYHÝBEJTE SE NEGATIVNÍM LIDEM, NEPOSLOUCHEJTE JE A TVOŘTE SI VĚDOMOU OCHRANU.

9/ Neupínejte se k věcem, osobám, situacím, ani k místům. Nelpěte na ničem a na nikom. Darujte vše Bohu a tak se zbavíte strachu z jakékoliv ztráty. JÁ VÍM, ŽE NEMOHU NIC ZTRATIT, PROTOŽE VŠECHNO PANE, JE TVÉ. DAROVAL JSEM TI VŠE Z LÁSKY, A VÍM, ŽE VŠE CO POTŘEBUJI, OD TEBE DOSTÁVÁM. Opakujte si tuto afirmaci několikrát denně.

10/ To jak prožijete nadcházející vzestup záleží na vás samotných – je to Vaše rozhodnutí,Vaše svobodná volba. Pokud se bojíte katastrof – pak skutečně takový scénář prožijete se všemi negativními fyzickými důsledky a prožitky, jaké k němu patří.

11/ NEUSTÁLE SE UDRŽUJTE VE VYSOKÝCH VIBRACÍCH  - To vám tvoří přirozenou imunitu proti strachu.

12/ UČTE SE RADOVAT Z MALIČKOSTÍ A ŠÍŘIT RADOSTNOU VLNU DO SVÉHO OKOLÍ, UČTE SE MILOVAT LIDI KOLEM SEBE – BEZ JAKÉHOKOLIV OČEKÁVÁNÍ.

Nikdy Vám nic neslibuji, ale tentokrát udělám vyjímku.

KDYŽ SE DOKÁŽETE ZBAVIT STRACHU /A VY TO DOKÁŽETE/ PROŽIJEME SPOLEČNĚ VZESTUP S RADOSTÍ A  LÁSKOU, SPOLEČNĚ S TĚMI, KTEŘÍ JSOU VÁM BLÍZCÍ. VŠE JE PŘIPRAVENO PRO NÁS. VĚŘÍM V NÁS - VĚŘÍM V BYTOSTI SVĚTLA A LÁSKY.

S láskou Kytička a  Archanděl Hamiel Vám přeji nádherný den..

Velmi zajímavá ukázka toho - jak to může probíhat v praxi. V tichosti se nadechněte a začněte tvořit svou realitu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tvůj názor Kytičko

(PETA, 26. 10. 2012 21:00)

Naše drahá Kytičko!
chtěla bych tě poprosit zda bys mě i ostatním napsala svůj názor na toto poselství od Plejádanů a zda si myslíš že nás toto čeká a co si myslíš o těchto bytostech Plejáďanech ? bylas s nimi v kontaktu ? prosím napiš nám
moc děkuji za to ze jsi a že všem ,kteří si tě najdou s láskou pomáháš
Tvá Péťa

Re: Tvůj názor Kytičko

(Lindush, 28. 10. 2012 19:07)

Tak na tento názor si rada počkám :)

už se těším :o)

(jana, 27. 10. 2012 16:07)

Kytičko,moc zdravím,všichni si myslí ,že jsem blázen,když jim vyprávím o vzestupu,připadám si jak z jiné planety,už se nemohu dočkat.
Děkuji Ti za TO co děláš .....děkuji....děkuji...
Známá se nechala zasvětit do všeho co jde a tvrdí,že to vůbec nepoznáme tu změnu.....no uvidíme,že .o)))

děti

(Anna, 27. 10. 2012 13:26)

Milá kytičko, byla jsem na Adnělském semináři v Praze, mám na něj krásné vzpomínky a stále cítím energii, kterou jsem tam načerpala:-) Prosím Tě o radu a jistě nebudu sama, kdo se tímto trápí- chápu, že dospělý člověk se rozhoduje sám, jak naloží se svým životem. Můžu ale nějak pomoci ke vzestupu svým malým dětem? Moc Ti děkuji za ochotu a za vše co pro všechny lidičky děláš!!!

děkujem!

(lenka, 27. 10. 2012 11:56)

denně děkuji za vedení Tobě i vyšším sférám!těšila jsem se na setkání v Olomouci,ale doprovázela jsem syna do Prahy na šerm.Ještě jednou děkuji za podporu,sílu a lásku,kterou Všem tak hojně posíláš,měj se krásně!

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3263841
Měsíc: 14951
Den: 621