Jdi na obsah Jdi na menu

CO VLASTNĚ BUDE DÁL, PO 21 PROSINCI 2012

23. 11. 2012

Vaše reakce na můj článek, který byl zveřejněn také internetovou televizí CESTY K SOBĚ

http://www.cestyksobe.cz/aktualni-otazky-na-aktualni-deni-rok-2012-ab1717/

https://duchovnipomoc.estranky.cz/clanky/aktualni-deni-rok-2012/poselstvi--otazky-a-odpovedi--na-tema-21.12.2012.html

srdce-pro-zemi.jpgMoooooooooc Tě zdravím po dlouhé době. :-)
Děkuji za úžasné odpovědi na otázky týkající se nadcházející transformace.
Právě přečtení Tvých odpovědí mne nutí napsat a požádat ještě o další.
 Kytičko máš nějaké zprávy co bude následovat??? O tom, co během této změny
dělat, už bylo napsáno mnoho, ale nikde jsem se nedočetla co bude potom,
 ty údajné dny temna skončí. Budeme mít vůbec ještě těla nebo se z nás
stanou energetické bytosti? Budeme dále pobývat na naší krásné planetě, nebo se
 přesuneme někam jinam??? A co zvířátka a kytičky a stromy co s nima se stane???? Mám tu naši
přírodu  tolik ráda a o tomto se nikde nepíše - co se stane s přírodou????
 A jak vůbec bude probíhat náš další život.

 Nemůže přece být takový jako je teď - to by se nic nezměnilo. Budeme dále obdělávat půdu, pěstovat rostliny???
Omlouvám se Kytičko za tolik otázek. Chápu, že takových emailů Ti asi
přijde mnoho a že je těžké na ně odpovědět. Já osobně se na tu změnu vlastně těším, když se podívám nyní kolem sebe tak  si říkám, že tohle přece nemůže trvat věčně, že se musí něco stát, ale
 zároveň nechci přijít o to co mám tak ráda přírodu, květiny, zvířata a
 samozřejmě lidi kteří tu jsou se mnou.....
 
 Děkuji Ti Kytičko, že jsi si přečetla mé řádky a budu moc ráda, pokud máš
 informace co by mělo nastat budu moc ráda za každé slovíčko........

Andrea

andělský-motýl.gifDobrý den milá Kytičko,

já aktivně pracuji již několik let s astrologií, a tak občas sleduji i Vaše krásné webové stránky a jsou pro mě přínosem a inspirací zároveň. Děkuji Vám za to, co jste napsala. Úžasné. Naprosto to se mnou souzní. I já to takhle cítím, a vím že Tohle je Ta Pravda.... Krásně a od srdce napsané. Dovolila jsem si Váš článek zkopírovat a poslat mejlíkem svým spřízněným dušičkám. Konečně se někdo-Vy- k "tomu" zcela pravdivě a výstižně vyjádřil.

Už jsem si taky říkala, že něco napíšu, abych každýmu na potkání nemusela vysvětlovat, že konec světa zatím nebude...

Karin Náchod

ms-andel-15.gifMilá Kytičko, moc a moc děkujeme :-))
Prosím, mám ještě dotaz - je pravda, že v této době nebude hořet ani oheǹ - tedy nebude možno svítit ani svíčkami ?


moc děkuju
Iva

 

zena-ve-zlate-barve.jpg

Moji milovaní,

Všechny krásné zářivé sluníčka. Vy už víte jak moc Vás mám ráda. Také moc dobře vím, kolik duší v této době trpí skličujícím a ničivým strachem. Vím, že trápí Vaše duše nejistota a strach, mnozí se obávají, že přijde něco neznámého, cosi tajemně hrozivého a děsivého. Prosím Vás vymažte si v tuto chvíli, ihned všechny katastrofické scénáře ze své mysli, změňte program strachu na frekvenci radosti a pocitu znovuzrození.

Uvědomte si, že s naší planetou se děje něco opravdu krásného a jedinečného. Vzpomeňte, co jsem Vám opakovala na našich setkáních, co jsem zde psala v poselstvích od andělů. Vše bylo předem řečeno. Rok 2012 je období velké očisty. Už zbývá do konce roku posledních 38 dnů. Dívejte se okolo sebe. Vše se stává skutečností. Když se podíváte na to, co bylo prorokováno dávnými proroky, všechny ty katastrofické scénáře, postupně se vše stávalo realitou.

 

Přišla zemětřesení, tsunami a záplavy v místech, kde bychom je vůbec nečekali.  Přišly tornáda a pustošení naší planety přírodními živly, to všechno  se stává téměř  pravidelnými zprávami v médiích. Nejrůznější ekologické katastrofy, při kterých zahynuly tisíce živočichů /únik ropy do moře/ a toto všechno jsme už také přežili. Jen malá zajímavost, nutící k zamyšlení – pravdou je, že většina těchto událostí byla vždy předem ztvárněna filmaři a dívaly se na ní milióny lidí, které v tu chvíli masívně vysílali a šířili do prostoru strach a destruktivní myšlenky. Také jistě není náhoda, že většina těchto filmů vznikla v USA. A tak zatím, co se se tyto filmy stávaly kasovními trháky a filmoví producenti vydělávali své milióny dolarů – v myšlenkách lidí se promítaly tyto děje a tvořily pomyslnou realitu naší planety.  Naše myšlenky a představy, jsou obrazy naší budoucnosti. Stále si to ještě neuvědomujeme? Proč toužíme po strachu a sledujeme tyto filmy o skáze, smrti a zmaru? Proč mají pořady v TV, kde se šíří negativní vlna energie tu největší sledovanost? To vše vypovídá o tom, jak na tom jako obyvatelé země jsme, a že změnu myšlení, skutečně nutně potřebujeme.

 

Kdo vlastně , ale opravdu ví, jak to všechno bude probíhat? Kdo s určitostí může tvrdit, já vím, co se stane v prosinci roku 2012? Také jsem psala – NEUPÍNEJTE SE PŘÍLIŠ K TOMU DATU! Je to sice krásný začátek, ale tento děj bude probíhat desítky let. MAYOVÉ O ŽÁDNÉM KONCI SVĚTA NEMLUVÍ!!! Kde se tedy vzaly všechny ty spekulace o konci světa? Víme, že Stvořitel nenechá nikoho nahlížet do své kuchyně. Také je nám známo, že bude především záležet na vibracích nás samotných. Prosila jsem anděly o informace. Stejně jako vy, toužila jsem dostat jasnější odpověď. Upadla  jsem se do změněného stavu vědomí a viděla obrazy. Popíšu Vám, co mi bylo odhaleno a sdělím Vám vše, co zatím sdělit mohu.

 

Všude kolem mne byl klid – žádný zmatek, chaos – byl to den – stejný jako ty předchozí. Dívám se z okna a uvědomuji si, že se díky Bohu, nic zvláštního neděje. Vše je v klidu, v bezpečí a rovnováze, jen kolem mě je nějak více světla. Zvláštní pocit. Vnímám intenzivně všechny barvy. Najednou cítím v srdeční čakře zvláštní pocit tlaku a je mi tak nějak těžko. Cítím,  jak mi silně brní nohy – od prstů až po kotníky, lýtka, až k bederní páteři. Toto brnění se intenzivně zesiluje a postupuje směrem nahoru do celého mého těla. To, co vnímám je krásný, až zvláštně posvátný klid. Uvědomuji si, že se vůbec nemohu pohnout. Vnímám za sebou vysokou světelnou bytost. Připadá mi, že už neovládám své tělo. Je těžké pohnout rukou, nejde mi to. Najednou vnímám, že ta bytost za mnou mi posílá lásku. Cítím její laskavé doteky a projede celým mým tělem uvědomění, že někde blízko, né ale v tomto světě mám přátele, které velmi miluji. Velmi toužím setkat se s nimi.. Je to lepší svět, než ten, který je tu, v tuto chvíli kolem mého těla. Nemohu mluvit, ale vysílám k té laskavé bytosti velmi silnou myšlenku.

 

Touha jít za těmi, jež miluji, je tak silná, že cítím, jak se moje duše chvěje podivnou vibrací. Mé fyzické tělo ale sílu duše blokuje. V mé duši je jasné rozhodnutí. NECHCI TU ZŮSTAT.“ „NECHCI UŽ VNÍMAT SVÉ TĚLO. Vysílám tyto myšlenky celou svou bytostí.“ DOVOL MI ODEJÍT.“ V tuto chvíli byla vyslána má pokorná prosba. Zvláštní je to, že v tuto chvíli nemyslím na nikoho ze svých blízkých na tomto světě. Není se mnou můj manžel, ani mé děti. Vnímám jen a jen sama sebe a tu bytost, která za mnou nehybně stojí a vyzařuje lásku. Nic a nikdo v tu chvíli neexistuje. Bytost mi položila své světelné ruce na mou hlavu. Cítím neskutečný pocit uvolnění a těším se z pocitu, že je mi dovoleno opustit své tělo. Zvláštní světlo proudí mým tělem a já v radostném očekávání toužím jít výš.

Stále své tělo cítím. Bytost nezměrné lásky má stále své ruce na mé hlavě. Jasně cítím ten oživující proud energie a světla. Začínám si uvědomovat, že zřejmě ještě nekončí všechny mé úkoly. „Slyším svůj vlastní hlas, který vychází z nitra mé duše.“POKUD JSEM TU JEŠTĚ POTŘEBNÁ……ZŮSTANU. UVĚDOMUJI SI NÁSLEDKY SVÉHO ROZHODNUTÍ, ALE CÍTÍM, ŽE MŮJ ÚKOL JE BÝT TADY, ŽÍT S TĚMI, KTERÉ MÁM RÁDA A PRACOVAT PRO KOLEKTIVNÍ VĚDOMÍ“ Můj stav beztíže a opojení se začíná ztrácet. Cítím jasně znovunabyté  vědomí a také trochu zklamání, že jsem se nesetkala s těmi bytostmi, které má duše miluje a po kterých velmi toužím.

 

Otevírám oči, jsem znovu ve svém těle a při vědomí. Uvědomuji si své fyzické tělo. Kolem je klid a ticho. Mám v hlavě myšlenku, vím, že mám něco udělat. Něco velmi důležitého. Před očima se mi promítají obrazy, jako na velkém plátně. Vidím budovu a v ní místnost plnou lidí. Na zdech jsou obrazy, jsou tam židle a stoly. Je tam člověk, který mluví a lidé ho poslouchají. Já podávám tomu muži ruku a velmi mu děkuji za jeho slova. Lidé odcházejí a já vidím , jak jsou prosvětlení a nadšení. Uvědomuji si, že je to nějaké centrum, kde se střídají lidé a mluví a pomáhají. Je to ezoterické centrum v našem městě. Je přímo na náměstí.JE MI JASNÉ, ŽE TATO VIZE SE TÝKÁ JEN MÉ OSOBNÍ PRÁCE A NOVÝCH ÚKOLŮ. /V té chvíli ještě nevím, že bude trvat jen pouhé čtyři dny, a bude mi nabídnut prostor k tomuto účelu a také pár pomocných dušiček, které se postarají o otevření Ezoterického centra.

 

Vesmír se jako vždy, o vše postará, já mám splnit jen své úkoly. A tak mohu jen dodat, že vše zůstane tak jak je, jen naše myšlení se posune někam výš a my pochopíme své úkoly. Budeme naladěni na jednotnou vlnu laskavé energie. Nebudeme v této chvíli rozhodně sami, i když budeme vnímat pouze svou duši, vždy bude někdo z duchovního světa stát u nás a bude naší oporou. „ NÁŠ SVĚT NESKONČÍ.“ Nemusíme se bát o zvířátka, ani děti a propadat panice. Důsledky převibrování budou na naší zemi dopadat ještě několik desítek let. Změní se vše. A pro nás, kteří jsme se rozhodli zde zůstat to znamená: „ BUDEME MÍT MNOHO PRÁCE“

o se týká informací, že nebude fungovat oheň a vlastně žádná energie : Přemýšlejte -  To by znamenalo okamžité zastavení života a jistou smrt pro všechny a to by potom to převibrování nemělo žádný smysl. Vše bude pokračovat dál. Jen budeme jasněji vnímat, naše vědomí se otevře. Propojíme se s duchovním světem, naše duše budou vnímavější. Ovšem, je zcela jisté, že duše si může vybrat, zda zůstane, nebo odejde. Nevíme, zda bude fungovat pár týdnů elektřina, tato otázka zůstává stále otevřená. Proto si připravte alespoň malé zásoby jídla a svíček. Věřte mi, že dále budeme sázet, sklízet, opečovávat všechno tak, jako dřív.  . Nepropadněte strachu a hysterii. To je jasný záměr opačné strany. Připravte se v klidu, vše očekávejte s radostí. Snažte se šířit klid a né strach. Hlídejte si své vibrace.

 Zlatíčka moje v prosinci si uděláme ještě pár on-line meditací, je důležité prosvětlovat naše těla, protože na takovou dávka světla, která k nám v budoucnu bude proudit je potřeba se připravit.Uvidíte, že v lednu se budeme setkávat dál, navíc s krásnou proměnou našich duší.

Přeji Vám překrásný den

S láskou Kytička

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pochopte konečně!!!

(Kolemjdoucí, 4. 12. 2012 19:48)

No, dle mě, Kristus žádný katastrofický scénář pro nás nepřipravuje. Jen něco hezkého tajuplného na co je třeba se těšit.
Ale kdo se bojí asi se má čeho bát, je mnoho těch kteří jdou do kostelů, vezmou hostii, tváří se jak jelimánci neposkvrnění a sotva vylezou ven tak dělají svinstvo, a pak se jdou zase vyzpovídat a myslí si že když jim to panáček odpustil tak můžou vesele zase znova.Ale panáček neni Bůh a Kristus před ním se nic neutají, tak nevím nevím čeho se ti naši miláčci tolik bojí....Asi mají čeho???

Ještě ke konci tohoto roku

(Dáša, 25. 11. 2012 23:58)

Dnes jsem narazila na zajímavé video na Orgonetu od Luisy Muratori ze dne dne 22.11.-Luisa Muratori o konci roku 2012.Rozhodně doporučuji shlédnout/přes Orgonet.cz-záložka vpravo-články/.S láskou Dáša

klinická smrt?!

(Eva, 24. 11. 2012 16:30)

Hodně podobné "věci" jsem prožívala před 35 lety v klinické smrti,byla to nádhera,jen jsem si neuvědomovala své fyzické tělo,proto mi vadilo,že se mám někam vrátit,já nevěděla kam...

Re: klinická smrt?!

(Slávka, 25. 11. 2012 6:45)

I já mám takový zážitek, byla to nádhera

Kytičko, sluníčko naše,

(Šárka, 23. 11. 2012 23:05)

jsi úžasná. Tak krásně a láskyplně umíš pohladit na duši. Děkuji, děkuji.....

DĚKUJI

(ANGELIKA, 23. 11. 2012 16:10)

KITIČKO DÍKY. mÁŠ PLNOU PRAVDU to co nás očekává je vstup do světa světla, lásky a radosti. Negativní pocity ztratí sílu a my všichni budeme schopni naslouchat své duši. Je to jako návrat domů. Přeji vše dobré Vlaďka

Děkuji

(Andrea, 23. 11. 2012 13:38)

Kytičko moc děkuji za Tvá slova. Těším se až tyto chvíle přijdou..... děkuji :)

děkuji

(Dagmar, 23. 11. 2012 13:13)

Milá Kytičko, krásný článek, moc za něj děkuji a těším se na nadcházející dny. Dám ho s dovolením přečíst všem katastroficky smýšlejícím kolem sebe (a že jich je pořád dost...).

Dakujeme;-)

(majka, 23. 11. 2012 11:54)

konecne krasne a ukludnujuce slova - velmi sa uz tesim na tie nove chvile - chce sa mi tancovat;-)

velké poděkování

(Iva, 23. 11. 2012 11:13)

Kytičko naše zlatá - MOC děkuji......vehnala jsi mi slzy do očí velké jako hrachy :-)
Taky moc děkuju za zodpovězení mého dotazu - jsi andílek na zemi

Iva

Krásné poselství

(Delfinka, 23. 11. 2012 9:28)

Ze srdce děkuji! Cítím to stejně Kytičko:) Věřím, že se teď díky tobě spousta lidí uklidní a přestanou se bát. Děkuji ještě jednou.

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3263970
Měsíc: 14989
Den: 630