Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ SE DĚJÍ V DOBĚ VZESTUPU TAKOVÉ KRUTÉ VĚCI?

zena-ve-zlate-barve.jpg

Moje nejdražší sluníčka,přeji Vám přenádherný a láskou prosvětlený den. Vánoční svátky nám zvolna klepou dveře a navíc nám zbývají tři poslední dny k tolik očekávanému datu 21.12.2012. Píšete mi dotazy, obavy a já Vás trpělivě uklidňuji přes emaily i osobně na našich společných setkáních.

 Chtěla bych Vás všechny ujistit, že všechno se děje přesně podle našeho očekávání. To, o čem jsme si povídali na seminářích před pěti a více lety, je dnes naše skutečná realita.  Na straně jedné prudce stoupající vlna dobra – na straně druhé – krutá realita dopadu působení nižších astrálních sil.

Vzpomeňte si všichni, co jsme si říkali o USA na našich setkáních  – že je to místo, kde se bude probíhat velmi důkladná očista – vzhledem ke karmickým vazbám této země. Mluvila jsem už před třemi lety o New –yorku – který měl i podle dávných proroctví skončit zcela pod vodou. Společné modlitby a prosby mnohých duší, zvyšování vibrací, to způsobilo, že i když byl pro obyvatele New – yorku tento podzim jistě těžký,/vzhledém k událostem, které tam proběhly/, ale zvládli to. New – york nezmizel ze světa, tak jak bylo předpovězeno několika vizionáři, a nakonec dopady této očisty byly mnohem menší, než se předpokládalo.

Téměř celý svět je ale nyní zasažen novou velkou bolestí – vraždou nevinných dětí v  connecticutském Newtownu. Opět v USA.  Proč??  Proč opět ve stejné zemi, už tak dost zkoušené. A navíc, další podobné útoky jsou v hlavách útočníků připravovány a tak rodiče ráno odvezou děti do školy, a vlastně neví, zda se jejich děti vrátí ze školy živé.

Budou muset nakonec učitelé nosit do školy zbraně? Kam se tato společnost až dostala? Ptáte se proč se to děje a já jsem pro vás dostala odpověď.

USA – je velmocí – která především finančně těží ze zbrojního průmyslu. Aby se zbraně prodávaly, je potřeba, aby také probíhaly konflikty a tak probíhá vměšování se do záležitostí jiných zemí a konfliktní řešení situací – to neprospívá světovému MÍRU. USA se tváří jako mírumilovná země. Přitom skutečnost je jiná. Aby nedošlo k ekonomické nerovnováze – je nutné zbrojit a také zbraně prodávat. Mít doma zbraň, je v USA stejně běžné, jako u nás kladívko, či příklepová vrtačka – se zbraní se staly věci domácí potřeby. Pokud se zbraň stává běžným vybavením domácností – mění se i pohledy na zbraně, pocity a velmi se snižuje úcta k životu.

Šíří se kolem vibrace – které jsou velmi negativní a ty samozřejmě přitahují velmi negativní bytosti a události. Pokud byste si udělali průzkum českých rodin, budete pátrat velmi dlouho, než najdete rodinu, která má, jak je v USA běžné v šuplíku psacího stolu zbraň. Je to ojedinělé. Proč? Přes to všechno co se nyní děje, střelné zbraně nejsou u nás čechů v takové oblibě. A samozřejmě, děti pouze  kopírují příklady svých rodičů.

 

 A tak dětem v USA, zbraně přijdou  jako součást běžného života.  A děti jsou vnímavé a chápou, že zbraň je od toho – aby chránila práva svého majitele. A zbraně tu nejsou na ozdobu – jsou tu samozřejmě od toho, aby se z nich střílelo. A ono se nestřílí do prázdna. Střílí se na lidi. A pak stačí potkat ve škole někoho, kdo jim z jejího pohledu způsobí nějaké bezpráví, dotkne se jejich citlivého místa a myšlenky se rychle sepnou. Řešení se samo nabízí. A samozřejmě svou úlohu zde hrají agresivní počítačové hry. A tak jsme opět u našeho známého a nejsilnějšího duchovního zákona přitažlivosti. A já mám pro Vás sluníčka jednu skvělou zprávu. Jezdím často do Prahy a u dálnice se objevil tento billboard. Vím, že je na více místech. Věřím, že vyjadřuje náš český postoj k násilí a k tomu, co všichni ve svých srdcích začínáme pociťovat. Co můžeme udělat pro to, aby se kolem Vás měnily vibrace? Snažte se být šťastní a přejte štěstí i ostatním.

 

Ptáte se, jak se projevuje vzestup našich vibrací? A to je právě má odpověď. I když to u nás to začíná pozvolna – nesměle, je to tady. Něco se začíná měnit a lidi to začínají vnímat. Díky za každý takový projev

 

 

S láskou Kytička

bilbord-pros2012.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 16
Celkem: 3264106
Měsíc: 15014
Den: 670