Jdi na obsah Jdi na menu

PROSÍM NEZAPOMEŇTE - 12.12.2012 - CELOSVĚTOVÁ MEDITACE PRO PLANETU ZEMI

11. 12. 2012

zena-ve-zlate-barve.jpgMilovaná a drahá sluníčka,nezapomeňte na celosvětovou meditaci pro matku zemi,  zapalte svíčku, poproste matičku Zemi za odpuštění a ze svého srdce jí pošlete světlo lásky a podpory v těchto okamžicích. Spojíme se v lásce, pokoře a vděčnosti.

Zde Vám předkládám věty, které se mi velmi líbily. jsou paní od Simony Procházkové...Přečtěte si tyto věty a nalaďte se do krásné, duchovní a láskyplné vlny.

S láskou Kytička

 

 

 

 

MODLITBA PRO MATKU ZEMI
Dne 12.12. 2012 v 12.12

MODLITBA PRO MATKU ZEMI - Simona Procházková.

zeme-tvar-pros-2012.jpgCoby bylinkářka jsem s Přírodou v blízkém kontaktu a neustále den co den obdivuji její dokonalost, moudrost a krásu. Mé propojení s Gaiou se postupně vyvíjelo, časem jsem začala intenzivněji vnímat její vibrace a pochopila jsem, že když se jí člověk úplně otevře, Matka Země mu odkrývá další a další okýnka vnímání, je to opravdu překrásné... Pokaždé když procítím, že stromy, byliny i zvířata vnímám zase o něco hlouběji, tak mi stékají slzy dojetím…..
Matka Země je srdeční čakrou celého Vesmíru

Matka Země je nádherná bytost, která nám dopřává vše, co potřebujeme – život, dech, vodu, potravu, domov. Přesto si ji mnoho z nás stále nějak nevšimlo…Jsme naprosto lhostejní k jejím štědrým darům, kterými nás denně zahrnuje. Jak je to jen možné?
Nastává proměna…

Právě nyní Gaia prochází jakýmsi druhem očisty a pokouší se uzdravit ze škod a nerovnováhy, které jsme jí způsobili my lidé. Chystá se projít velkým posunem – transformací, ke které nedošlo mnoho tisíciletí. A nyní nastala doba, abychom si uvědomili, že je živá a trpí obrovským nedostatkem pozornosti a lásky od nás – svých dětí.
Gaia je živou duší, která nás všechny vnímá a promlouvá k nám

Je již nejvyšší čas podívat se na Matku Zemi jako na obrovský zázrak, kterým opravdu je. Jestliže v ní neuvidíme bohyni, nikdy tuto posvátnost nenajdeme ani v sobě. Jsme jejími dětmi, jsme součástí její tvorby, krásy a moudrosti. Gaia k nám promlouvá, chce, abychom se probudili a naplno aktivovali své schopnosti a dosáhli tak nejúžasnějšího poznání, porozumění a jednoty se vším.
Jak můžeme projevit lásku Gaie?

Není vůbec důležité, jaký způsob modlitby použijeme, podstatné je, abychom jsme se nechali vést svým srdcem. Protože pokaždé když projevíme vděčnost, jsme otevření a průchozí….
Moje modlitba…

Já se ke Gaie modlím každý večer před spaním. Zavřu oči a představuji si ji v celé své kráse.  Pak ji poděkuji za život a všechny dary, kterými mě zahrnuje. Děkuji ji i za to, že můžu vnímat tak hluboké propojení s Přírodou. A pak jí posílám léčivé vibrace a lásku…
Modlitba v Přírodě…

Vděčnost, lásku a úctu pro Matku Zemi můžeme projevovat i v Přírodě. Najdeme si příjemné místo, nejlépe v blízkosti stromů, zavřeme oči, položíme si dlaně na srdeční čakru a vnímáme čerstvý vzduch, energii, světlo, klid a lásku…Představíme si Gaiu a začneme jí posílat láskyplné vibrace. Je to překrásný zážitek….
Motlitba se svíčkou

Hezkým způsobem projevu úcty Matce Zemi je i zapálení svíčky s láskyplnými myšlenkami na ni.
Pozvánka na společnou meditaci pro Matku Zemi

Poslední měsíc tohoto roku je opravdu hluboký, protože dovršuje transformace. Dne 12.12. 2012 v 12.12 proběhne celoplanetární meditace pro Matku Zemi. Prostřednictvím svého srdce a duše se můžeme všichni společně propojit s Gaiou. Bude to opravdu nepopsatelný prožitek…
A nezapomeňme, že na Gaie nastává zázrak!

 

                                   Simona Procházková DiS

 

 

 

zeme-v-dlanich.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3264185
Měsíc: 15026
Den: 680