Jdi na obsah Jdi na menu

REPTILIÁNÍ II. POKRAČOVÁNÍ A TAKÉ VAŠE POSTŘEHY

 

REPTILIÁNI  II.

 

Moje nejdražžší sluníčka - zde jsou Vaše reakce na článek o Reptiliánech https://duchovnipomoc.estranky.cz/clanky/andelska-poradna---vase-pribehy/kdo-jsou-raptiliani-a-jak-se-chovat--pokud-se-s-nimi-setkame.html

 

schody-do-nebe-a-anděl.gifDrahá Kytičko,Včera jsem si přečetla Tvůj článek o Reptiliánech a nějak nad ním musím od té
 chvíle přemýšlet. Vím o nich - není to pro mne až tak nové - vyprávěla jsi nám o
 nich i loni na semináři, ale stále přemýšlím jestli jsou všichni zlí? A moc by
 mne zajímalo, jestli tito "lidé" vědí o tom jaká duše v nich je, jestli jsou si
 toho vědomi a jsou tu s přesně daným "úkolem", který plní. Nebo jsou tu i tací,
 kteří se v sobě nevyznají a nevědí proč, třeba jako je tu spousta jiných duší z
 cizích dimenzí?
 Protože pokud jsou tu tak jako tajně, tak nechápu to video, na kterém se nám ty
 dvě dívky ukazují
.
 Možná tento dopísek píši trochu kostrbatě - snad se v něm Kytičko vyznáš.
:)
 Budu moc ráda, pokud si najdeš chvilku odpovědět, ale pokud Ti to nevyjde -
 nevadí. Vím jak moc jsi zaměstnaná starostmi druhých.
 
 Kytičko měj se moc krásně a děkuji za všechna ta písmenka, která nám všem
 dušičkám hledajícím posíláš....
 
S láskou
Andrea

 

víla-nádherná.jpg

 

Andrejko moc Tě objímám a posílám andílkovský pozdrav.
 Reptiliáni jsou určitě všichni naladěni na temnější energie, takže
 by člověk měl mít ochranu, pokud je s nimi v kontaktu.
 Obvykle si toho moc vědomí nejsou a jednají jakoby pod něčím vlivem.
 Jsou to spíše nástroje, než původci temné síly.
 Možná ještě něco na stránky dám na vysvětlení.
 Měj se sluníčkově
S láskou Kytička

 


Zdravím Tě milá Kytičko,

Několikrát jsem rozklikla Tvůj článek "KDO JSOU REPTILIÁNI A JAK SE CHOVAT, POKUD SE S NIMI SETKÁME" a nemohla se rozhodnout, mám-li tě vůbec obtěžovat (pokaždé, když jsem začala psát mail, tak jsem si řekla, že je to zbytečné, zavřela ho a potom si
zase řekla že mi to nedá a tak dokola

 

Chtěla bych se zeptat, jestli existuje možnost, že s nějakým Reptilianem žiji v "symbioze" - protože potom co jsem si přečetla podle čeho se to pozná na druhém, jsem zjistila, že by to na mě neskutečně pasovalo. Navíc jsem před delší dobou měla pocit, že se mnou někdo žije, ale nechce, aby se o něm vědělo a začala jsem mít najednou zájem o plazy - nebylo by na tom nic divného, protože kamarádka chová ještěrky a pořád o nich mluví, takže by tu byla možnost, že "vášeň k šupinatcům" by na mě malinko přeskočila, ale já se trochu začala i cítit jako had.

Když mám dobrou náladu, nebo jsem pro něco zaujatá, nbebo potřebuji vydat větší množství energie - zjistila jsem, že mi zesvětlají a zvýrazní oči (poprvé jsem na to přišla tak, že na mě kamarádka s hrůzou vybafla ,,Jsi to ty? máš úplně jiný oči!" - vysvětlila jsem si to tak, že to může být tím, že mám právě dobrou náladu a tak mi oči "svítí radostí").

Negativní energie okolo sebe někdy cítím víc někdy míň, většinou mívám pocit, jakoby "se mnou někdo byl" ale svým způsobem mi to až tak nevadí (nebo si to aspoň namlouvám), jinak o svých čakrách toho moc nevím, ale k oranžové nějak netanu, spíš naopak teď ani do sebe pořádně nedostanu pomeranč, ale jak to mám s touto barvou v auře netuším. Úzké čárky v očích jsem si v zrcadle nikdy nevšimla a během dne to pochopitelně jinak nezjistím, pokud mi to někdo neřekne, zvlášť když se s pohledem z očí do očí moc nesetkávám. Jinak na mě příznaky tebou uvedené myslím sedí. Co by možná ještě nasvědčovalo, je že ač nejsem fyzicky vůbec zdatná, mívám celkem rychlý postřeh a když se najednou rychle uhnu (nebo rychle zareaguji), někdy zůstanu v naprosto nesmyslné překroucené póze, do které nechápu jak jsem se dostala, takže na mě pak ostatní koukají velmi zvláštně.To samé když v rychlosti potřebuji proběhnout mezi několka lidmi.

Přestože v sobě ale cítím přítomnost někoho dalšího, vlastně mi to nevadí (je mi jasné, že pokud ve mě "opravdu někdo je" bude se mě snažit přesvědčit, že je vše v pořádku) a někdy mi přijde, že vlastně sama sebe poznávám a třeba se i v některých věcech zdokonaluji. Někdy se mi stane, že mi prostě do hlavy přiletí odpověď na otázku, na kterou hledám odpověď, ačkoliv nemám tušení "kde jsem to vzala" (to ovšem mohou být ale i moji ochránci, kteří mi pomáhají) a přestože cítím, že je se mnou někdo v kontaktu, někdy mi přijde, že si drží odstup (což vlastně také může být způsobeno "vyhnáním" bytosti mými ochránci).

Někdy si sama se sebou povídám a zvláštně si odpovídám, ale velmi "jednoduše" . Naopak když o tom svém "návštěvníkovi" začnu opravdu do hloubky přemýšlet, dostanu strach.

Chtěla bych znát tvůj názor, přestože jsem nejspíš až moc paranoidní a dokázala bych si vymyslet ještě spoustu dalších důvodů proč je možné, že mám ve svém děle vesmírného návštěvníka(například, jsem četla, že pocházejí ze souhvězdí Orion a najednou mi došlo, jak je zvláštní, že jsem schopna ho najednou bez problému najít na obloze/jako jediné/, přestože se v hvězdách vůbec nevyznám a Malý ani Velký vůz mi vlastně vůbec nic neříká).
Předem moc děkuji za odpověď.
H.

 

víla-nádherná.jpg

Milá Haničko,

 Nejsi jediná, kdo mi napsal zkušenosti a setkání s Reptiliány. Dle Tvých pocitů, jsi skutečně jedním z nich. Je to všechno moc zvláštní, někdy až děsivé a všechno je propojeno tak dokonalým způsobem,že  jen naše mysl a /fyzické vnímání světa/ to není  schopna to vnímat. Vím, ale určitě, že se můžeš tohoto vlivu zbavit. Touto otázkou vesmírných iluminátů se budeme zabývat stále častěji, protože jako škodlivá plíseň prorůstá zdravým prostorem,tak i tyto energie se snaží narušit zdravý prostor a vytvořené pozitivní polarity naší planety. Využívají k tomu nejrůznější techniky, síly, a všechny proudy své destruktivní energie. Je nejvyšší čas k pochopení a vytvoření vlastní ochrany.

Co se týká Tvých pocitů, a zbavení se těchto energií, bylo by dobré pročistit tvou auru, odvést tyto přivtělené bytosti, a určitě bych zvolila ochranný štít, zrcadlový efekt, případně zasvěcení do některé z Archandělských energií. I těchto negativních bytostí se lze zbavit pozitivním převibrováním aury.


Důležité je,že toužíš udělat první krok – a zbavit svou duši této zátěže. Když jsem se dívala na Tvé energie, je možné se toho vlivu zbavit a být zase sama sebou. Každý krok o čištění a rozhodnutí, že to uděláš – znamená zesílení tlaku od těchto bytostí, proto bych radila co nejdříve se rozhodnout a udělat razantní krok ke svobodě své duše. Přeji Ti hodně sil a taky pevnou víru. Neboť láska je silnější než zlo a světlo je silnější než tma.

 

 

Poznámka:  Tito ilumináti se snaží rozvrátit klid a harmonii v nás – vzbudit strach, nenávist a tím šířit negativní vibrace. Buďme proto silní a nepodceňujme své pocity. Vnímejme  lásku sami k sobě. Pěstujme v sobě klid harmonii a pohodu Ještě dnes si udělejte alespoň malou radost. Zkuste se ptát své duše, co by Vás potěšilo a ukotvilo pocity vnitřního míru, harmonie a štěstí.

 

JE DŮLEŽITÉ SI UVĚDOMIT ŽE: 

 

Když je v duši světlo, v člověku je krása. Když je v človeku krása, v jeho domě vládne harmonie. Když v jeho domě vládne harmonie, v krajině je klid. Když je v krajině klid, ve světe je mír.

Čínské přísloví

S láskou Kytička

PODÍVEJTE SE NA TENTO ZAJÍMAVÝ DOKUMENT A POCHOPÍTE, JAK MOC JSME OVLIVŇOVÁNÍ MÉDII A NEGACEMI, O KTERÝCH ČASTO NEMÁME TUŠENÍ.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Reptiliáni

(Lenka, 20. 4. 2012 15:41)

Mě jen nejde do hlavy, jak je možné, aby se lidské bytosti měnili oči jen proto, že je na něj navázán nějaký reptilián? To už by se přece muselo vytvořit při formaci plodu... Nechápu to

Re: Reptiliáni

(Lindush, 21. 4. 2012 11:56)

Reptilián sa môže na teba naviazať aj počas Tvojho života a to energeticky..

Re: Reptiliáni

(Přesně, 24. 4. 2012 19:55)

To samé nejde do hlavy mě, pokud mění tvé oči, musí být součástí tvé DNA a už jsi se s tím narodil/a. v případě, že by to ti dodatečně biologicky nezměnili DNA za tvého života. když se k tobě přece přivtělí energeticky, tak může ovlivnovat tvoje vibrace, náladu, myšlení...ale ne oči, to už jim mohou rovnou čas od času narůst po těle šupiny a zmizet. trošku mi to přijde přitažené za vlasy

Re: Re: Reptiliáni

(Lindush, 4. 5. 2012 9:29)

Myslím si že je možné aby pri energetickom napojení boli pozmenené aj očné zreničky. To že je DNA hmotné alebo nejaká substancia , to je iba dojem 3D reality pretože všetko je energia včetne DNA. DNA sú energetické kódy do ktorých sa všetko ukladá takže si nemyslím, že je problém energeticky pozmeniť aj DNA samotné čo sa môže odraziť na očiach...Koľko bolo prípadov posadnutia a ľuďom stmavli trebárs oči a podobne, tak prečo by sa nemohli zreničky zúžiť ...Netvrdím že to tak na 100% je ale nemyslím si že je to nemožné, krom toho tieto civilizácie sú tak technologicky vyspelé a tak dokonale dokážu s našou DNA manipulovať, že si nemyslím, že pre nich by to bol problém docieliť reptiliánsky zjav u humanoida, koniec koncov kvôli nim + nejaké ďalšie rasy, prišli humanoidi o 10 šroubovíc DNA...Preto si nemyslím, že je to pritiahnuté za vlasy, skôr je to o tom že ľudia málo vedia, pretože nežijú v objektívnej ale subjektívnej umelej realite

Otázka pro kytičku...?

(katka, 23. 4. 2012 20:49)

mě přišlo divné proč si ten Michael nechává dělat tolik plastik,když být černoch není nic špatného....!?teď je to jasné......ani netoužím vědět jak vznikly tyhle bytosti.......
Kytičko jste skvělá a vážím si vás jak lidi -duše navracíte ke světlu a lásce
modlím se za vás u panenky Marie
ps:Kytičko prosim vás mám na vás otázku a týká se semináře v Praze ,jsem na něj nahlášená jen já?
a zatím mám trochu problémy v práci ,aby mi dali na sobotu volno,ale uvidíme.............

Znamenie?

(Marianna ohajko@ehs.sk, 19. 4. 2012 16:31)

Kytičko,tak toto bolo zvláštne...
Pozrela som si celé video,to s Michaelovým duchom,som videla už dávno,aj som na to zabudla.Išla som za Ondrejom,a vravím mu:predstav si, tak Michaela naozaj zabili.A v tom sa pustila jeho pieseň z rádia-akoby jeho znamenie?
S láskou Marianna

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3255529
Měsíc: 16645
Den: 548