Jdi na obsah Jdi na menu

SPOLEČNÁ MEDITACE K VZESTUPU A PODĚKOVÁNÍ VÁM VŠEM

7. 12. 2012

zena-ve-zlate-barve.jpgKrásné ráno, den i večer moje milovaná sluníčka,

Ještě jednou zdravím všechny, kdo vstoupili na tyto stránky a také ty, kteří s námi prožili naše víkendová, andělská setkání. Bylo nám spolu krásně a neskutečně rychle to uběhlo. V sobotu 1.12. jsme se sešli v Trenčíně a v neděli 2.12.jsme prožili předvánoční  setkání v Praze. 

 

Naše společné meditace, posun vědomí do vyšších rovin, provázely naše společné, krásné pocity  propojení a vzájemné lásky. Všichni jsme cítili, že tyto semináře jsou něčím vyjímečné. Chtěla bych Vám sluníčka moje ještě jednou poděkovat za nádherné propojení energií , za Vaši lásku a otevřenost srdce.  Děkuji za všechny krásné zprávičky.

 Milá Kytičko.
Psala jsem Vám včera na SKYPE, ale nevím, kde jste víc přítomná, tak píši ještě zprávu na mail.
 Navštívila jsem teď po první  seminář v Praze. Byl to pro mě velice hluboký a životodárný zážitek a to už jsem podobné semináře v minulosti také navštívila, dokonce jeden pobytový u moře. Ale nikdy jsem nezažila to co s Vámi.

Iveta K.


Zdravím milá Kytičko,


chtěla bych ještě jednou poděkovat za možnost účasti na setkání v neděli 2.12.2012. Andělé mě na setkání zavedli, protože jsem právě tady a také cestou na setkání i před ní, našla mnohé odpovědi na mou ztracenost. Než jsem přišla na setkání, cítila jsem se ve tmě sama, na setkání se pocit osamělosti změnil v pocit tepla v té tmě a při odchodu se mi zdálo, že se maličko rozednívá. Píšu ti to z vděčnosti a protože vím, že mi rozumíš. Takhle silná a důležitá je tvá práce.

A tak ještě jednou děkuji.  A přeji ti i tvým blízkým hodně štěstí, zdraví a spokojenosti.
 
S láskou  Lenka Rajská


 

1.12.2012 SA MI SPLNIL SEN STRETNUT NASU MILOVANU KYTICKU NA UZASNOM SEMINARI V TRENCINE.ESTE STALE SOM MYSLIENKAMI NA TEJTO KRASNEJ UDALOSTI,NABITA DOJMAMI A NOVINKAMI.KYTICKA JE KRASNA ZENA,BYTOST PLNA LASKY,POCHOPENIA,SUCITU,POMOCI.JEJ NEVIDANE DARY,SCHOPNOSTI,POMAHANIE NESTASTNYM DUSICKAM SU KORUNOVANE JEJ KRASNYM SPEVOM A HROU NA KYTARE.ZO MNA SNALA BOLEST ZO STRATY SYNA A HOCI MALA PRIPRAVENY PROGRAM KTORY SME CELY ABSOLVOVALI,ABSOLUTNE OCHOTNE A S LASKOU ODPOVEDALA NA NASE NEKONECNE OTAZKY..DOHODLI SME SA NA SKOROM STRETNUTI V JANUARI NA NUMEROLOGICKOM SEMINARI.UZ TERAZ SA MOC TESIM.DAKUJEM TI DRAHA ZA VSETKO A OBJIMAM TA. ZDRAVIM VSETKY DUSICKY V TENTO PRVY ADVENTNY DEN.

S LASKOU MARIA.

 

ms5---hlava-anděla.gifTakže opravdu moc děkuji a eště jednou Vám připomínám informaci, kterou jsem Vám už před časem sdělovala.  Den, kdy naše vědomí začne pociťovat působení nové energie je 12.12.2012. Mluvili jsme o tomto datu jak v Trenčíně, tak  i v Praze. Zvu k této společné meditaci všechny duchovní přátele.

Toto datum jsme si sami určili a všichni o něm víme. Ti, kdo se již probudili ví… Naše společné propojení  v další prožitkové meditaci je tedy

12.12.2012 v poledne 12:00-13:00 a večer 21:00- 22:00

Najděte si chviličku a napojte své vědomí na vyšší rovinu energie.

DŮLEŽITÉ:!!

 

Témata naší meditace

 

ODPUŠTĚNÍ NA VŠECH ÚROVNÍCH BYTÍ

 VDĚČNOST ZA KAŽDÝ PROŽITÝ OKAMŽIK

BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA PROUDÍCÍ KE VŠEM BYTOSTEM

PROPOJENÍ S MATKOU ZEMÍ – POSÍLANÍ LÁSKY JEJÍMU

SRDCI

 

citat-srp24.jpg

 

Přeji Vám všem krásný den a cestu vzestupu, vstříc nádherným a láskyplným energiím.

S láskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3263972
Měsíc: 14990
Den: 630