Jdi na obsah Jdi na menu

AFIRMACE FUNGUJÍ PENÍZKY UŽ MI NEUTÍKAJÍ

6. 6. 2008

ObrazekAhoj Kyticko, moc Te zdravim a preju nadherne slunickove dny.
Cas leti a ja premyslim casto o tom, jak jsi mi naposled rekla, ze muj zivot se zacina obracet k lepsimu. Ano je to zvlastni, predstav si, ze po tech afirmacich a modlitbach se zacly dit docela zazraky. Vyhrala jsem v IMPULSOVYCH 40 tis. a v sobotu v kauflandu na tu nalepku 100 kc, po prosbach a motlitbach a prispevku na kytickovy den, jsem na druhy den udelala nejvetsi obrat ve smlouvach od meho zacatku u firmy. Rekla jsem si, ze Ti to musim napsat, je vzdy fajn mit zpetnou reakci. Moc Ti dekuju, asi jsme tam neco skutecne uvolnili, co mi penizky blokovalo.

Renáta.

 
Milá Kytičko,
Musím Ti napsat,že od té doby, co mám v provozovně vyvěšeny afirmace, které jsi mi dala, jsem Zaznamenala více objednávek a zájmu o naše služby. Každé ráno si ty prosby opakuji.Hlavně se mi zvýšil počet uchazečů o kurzy, což mi přináší tolik potřebný zisk. Moc Ti děkuji, byla jsem už opravdu zoufalá, snad to teď nabere všechno lepší směr. Musíííí. Věřím tomu.

Díky Leona

Ahojky Kytičko,
Tak jsem se konečně zbavila těch mých strachů z dluhů, které mně strašily ze spaní a doufám, že už nepříjdou další katastrofy. Zažádali jsme o splátkový kalendář a tím oddálili soudní vypořádání.
I další věci se vyřešily.
Afirmace fungují. Moc ti děkuji a přeji lásku a štěstí.

Jana

 

Drahá Kytinko,

Tak jsme to zdárně vyřešili, exekutoři nás obešli, převedli jsme dům a další movité věci na dceru.

Tím jsme všechno zachránili a doufám,že teď už to bude O.K. Moc na tebe myslím.

Jak se ti daří a co malá Karolínka?? Kytinko, ty afirmace jsou super, opravdu cítím, jak andělé mi teď pomáhají na každém kroku. I ten rituál a očištění karmy byl určitě prospěšný.

Zůstávej zdravá a někdy se ozvi.

Eva


Sluníčka moje, já už moc dobře vím,že afirmace jsou opravdu účinné. Jde o to,že pokud věříme,že fungují, programujeme si tak své vlastní podvědomí a tím pádem měníme svůj život. Uvědomění si,že si zasloužíme finanční zajištění je velmi pozitivní. Na tvém příběhu je jasné, že pomáhá i rituál na očištění karmy, který jsme taktéž udělali. Andělé nám pomohou z finančních těžkostí, ale naše víra musí být opravdová a přesvědčení, že si zasloužíme být finančně zajištěni opravdová.

Musíme si ty situace vizualizovat a představovat si, jak to bude dál. Pak vše funguje.

Je to jako má rada, kterou vždy přidávám:  „Dávejte si penízky do červené peněženky“.

Už to vědomí, že si pořídíte červenou peněženku a věříte, že teď se Vás penízky budou více držet, pomáhá. Zákon o dávání a přijímání však musí být naplněn. Pokud chci přijímat musím chtít i dávat. Možností je opravdu hodně. Ať se Vám daří a Stvořitel Vám žehná. Andílci jsou úžasní já vím.

S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3266295
Měsíc: 15495
Den: 552