Jdi na obsah Jdi na menu

BOJÍM SE BÝT SAMA DOMA SE SVÝM DOSPÍVAJÍCÍM SYNEM

3. 10. 2011

víla-nádherná.jpgMoje nejmilovanější sluníčka, dnešní příspěvek na stránky píšu s bolestí v srdci. Jistě né náhodou jsem se stala v poslední době již po několikáté svědkem  události, kdy děti útočí na své rodiče. Vzrůstající agresivitu dětí, už proto  nelze přehlížet. Můj dnešní příběh mě o to víc bolí, že rodiče chlapce, z tohoto příběhu, jsou pro mě velmi blízcí. Věřím, že se tento příběh stane varováním pro ostatní rodiče. Každý kdo toto čte, si může vlastní názor vytvořit sám. Rozhodně však není tento příběh ojedinělý a já se jen snažím pouze varovat před jakýmsi opakujícím se jevem, který jsem v poslední době zaznamenala.

prijimani-energie.jpgStředa 28. září 2011

 Bylo nádherné  sváteční ráno. Otevřela jsem okno a uvědomila jsem si, že je konec září a venku až neuvěřitelně  příjemné  teplo. Hned mě napadlo, že bych dnes neměla pracovat. Několik andělských vzkazů pro mě bylo o odpočinku. Budu tedy odpočívat. Nějak mi na mysl přišlo jedno milé pozvání na návštěvu. To je přesně ono, vyrazíme na výlet, budu jen tak relaxovat a ničím se nezabývat. Netušila jsem, že ani dnes mi není souzeno vypnout.

 A tak jsem za několik hodin seděla na útulném dvorečku, ve společnosti milých lidiček. Popíjeli jsme kávu a já hned jak jsem se trošku porozhlédla, uviděla jsem věci, které mě nenechaly klidnou. Na šňůře viselo prádlo,které zaujalo mou pozornost, a tak jsem i proti zářivého světla sluníčka, na několika tričkách rozeznala temné, satanské znaky. Udiveně jsem zvedla obočí, něco mi tu nesedělo, protože právě tato rodina, s kterou jsem v blízkém příbuzenském vztahu, je hluboce věřící, křesťansky založená a vím, že návštěvy bohoslužeb jsou zde pravidlem. Pozorně jsem si všechny kolem prohlédla. Nic zvláštního jsem neviděla.

 Po pár minutách vyšel z domu milý, patnáctiletý chlapec,slušně pozdravil a  přinesl z domu skleničky na minerálku a posadil se k nám." No ty jsi nám teda vyrostl!!! To byla má první věta, která nastartovala podivný rozhovor.

Dlouho jsme se spolu neviděli, přesto mi hned položil otázku: “Teto, ty jsi okultistka, nebo šamanka??.  Zadívala jsem se pozorně nad jeho hlavu. Za jeho zády se prolínaly temné stíny. Viděla jsem několik temných postav, které jakoby ochraňovaly jeho auru. Tyto těkavé energie měnily tvar a velikost. Jeho aura téměř nezářila, jen občas nesmělý paprsek světla protnul temnotu. Vše vyvolávalo obraz potemnělých křídel. Projel mi mráz po celém těle. Za těmito postavami stála vysoká duchovní bytost, o mnoho vyšší a ještě temnější než ty, které se dotýkaly jeho hlavy. Cítila jsem proud nepříjemné,útočné  energie a rychle v duchu poprosila o ochranu Boha i anděly. „Ne, já pracuji s andělskou energií a modlím se k Bohu.“  Pozorovala jsem  jeho oči. Neklidně těkaly z místa na místo. Na jeho krku, na stříbrném masivním řetízku se pohupoval znak toho, kterému se také často říká NEPŘÍTEL DUŠÍ.  Matka chlapce na mě prosebně pohlédla. „Mohla bys nám prosím, nějak pomoci?“ „ Já mám pocit, že máme doma Satana“. S bolestí pohlédla na svého syna a mnou  při pohledu na chlapcovu auru opět projel mráz až do konečků prstů . „

andel-tmavy.gifZadívala jsem se znovu na chlapce, který vytrvale uhýbal pohledem. Položila jsem přesně mířenou otázku:„Řekni mi Radime, co Tě přitahuje na této negativní energii?“. Radim jen lehce pokrčil rameny:  „Líbí se mi to.“ A tak začala naše debata o tom, jak potkal nové kamarády a začal s nimi poslouchat hudební směr black metal, který ho zaujal a že tomuto směru přizpůsobil i oblečení, doplňky /prstýnky, přívěšky/tapety na PC atd. Volnné vyprávění ukončil rezolutní větou: A tu hudbu budu poslouchat!!!!  A ty obrázky se mi taky líbí. Je to moje věc."Na chvilku se mi podařilo zadívat se do Radimových očí. Nezvykle rozšířené zorničky zaujaly mou pozornost. Jeho matka vykřikla: " Ale my to tady nechceme!!" Bohužel, její výkřik byla pouhá prosba, nikoliv rozkaz.

padly-andel3.gifS výmluvou, že jdu na toaletu, jsem poprosila o doprovod Radimovy maminky. Ochotně mě následovala do domu, kde jsme měly větší soukromí. „Jak dlouho už to trvá?“  „Rok a půl, odpověděla křehká drobná žena, chvějícím se hlasem. „A měl Radim v poslední době záchvaty zuřivosti, projevy agrese, které nedokázal sám ovládat?“  Pozorovala jsi na svém synovi změny chování a nálady,chuť někomu ubližovat, případně, změnu v jeho očích??

Žena se rozplakala: „Ano,ubližuje svému bratrovi, zajímá se najednou o zabíjení zvířat, hrozně ho to přitahuje. Dvakrát mě zničeho nic začal štrtit, já už nemůžu dál,…bojím se s ním zůstat sama doma!!“  „Co máme udělat, aby s tím přestal?“ „V noci slyšíme kroky, a praskání, nevíme, co, nebo kdo to je? Mysleli jsme,že je to u Radima jen výstřelek puberťáka, a že s tím přestane. Můj mladší syn Marek nemůže spát, bojí se Radima. Byli jsme s Radimem u  faráře, ale dělal si z toho jen srandu. Já nevím, co s tím. Všechno se nám přestalo dařit, já už jsem vyčerpaná a nevím, co bude dál.

Přemýšlela jsem, zda tato žena unese další nepříjemnou zprávu. „Víš, musím Tě ještě upozornit, že Radim zcela určitě zkoušel nějaké drogy.  Na tuto dost drsnou větu, reagovala žena v celku chladně: „Ano, to už jsme také zjistili.“  Nevíme, co to je, ale něco určitě bere. Také se už sexuálně stýká s nějakou dívkou.

Než jsme znovu vyšli před dům, sdělila jsem řadu opatření, které by musela jejich rodina udělat, aby se proud negativní energie u nich doma zastavil. Aby se opět vrátil ten hodný a poslušný chlapec.Jsou to ale velmi těžké věci vzhledem k tomu, že chlapec má přílišnou volnost.

1/ ZPŘETRHAT VAZBY NA KAMARÁDY, KTEŘÍ JSOU NA STEJNÉ VIBRAČNÍ ÚROVNI.

2/ SPÁLIT A ZNIČIT VŠECHNY VĚCI, NA KTERÝCH JSOU DÉMONICKÉ ZNAKY.

3/ PŘESVĚDČIT SYNA, ABY PŘESTAL POSLOUCHAT DESTRUKTIVNÍ HUDBU, KTERÁ JE NOSITELKOU ESENCÍ ZLA./Jelikož došlo k útoku na matku – ZAKÁZAT JAKOUKOLIV AGRESÍVNÍ HUDBU/

4/ HLÍDAT A KONTROLOVAT SYNA, ABY NEBRAL ŽÁDNÉ DROGY.

5/ NEUSTÁLE PROSIT BOHA A ARCHANDĚLY O OCHRANU, PROČISTIT DŮM A AURU VŠECH ČLENŮ RODINY.

6/ DO VŠECH MÍSTNOSTÍ POVĚSIT KŘIŠŤÁLOVÉ PŘÍVĚŠKY, ZAPALOVAT BÍLÉ A FIALOVÉ SVÍČKY NA PROČIŠTĚNÍ.

7/ KONROLOVAT S KÝM RADIM CHODÍ, KAM CHODÍ, PŘÍPADNĚ MU V TOM ZABRÁNIT, I ZA CENU UMÍSTĚNÍ CHLAPCE DO KRIZOVÉHO CENTRA.

8/ MEDITACE A MODLITBA ZA OBRÁCENÍ JEHO DUŠE KE SVĚTLU – DVĚ MOCNÉ ZBRANĚ PROTI ZLU – SPOJIT POKUD MOŽNO CO NEJVÍCE LIDÍ.

9/ OCHRANNÝ PLÁŠŤ PANNY MARIE

10/ PEVNÁ NEOCHVĚJNÁ VÍRA, ŽE DOBRO JE SILNĚJŠÍ NEŽ ZLO, BŮH JE NEJVYŠŠÍ MOC. VŠE KONAT VE JMÉNU BOHA A  PROSIT O POŽEHNÁNÍ KE KAŽDÉMU JEDNOTLIVÉMU KROKU.

Ještě chvíli jsme si povídali bez Radima. Raději odešel zpět do domu a usedl k PC. Nejspíš si dal na uši sluchátka, aby přehlušil mnou narušené proudy energie. Písně, které zněly do ticha jej přesvědčovaly o tom, že všechno dobré je třeba zničit, kostely musí lehnout popelem, s Bohem je třeba vést válku a zabíjení patří k výsadě každého člověka a svědčí o vzsestupu síly. Nenávist, zloba, vulgární slova.Zavřela jsem oči a viděla obrazy, které mě bolely. Někde v hloubi jeho nitra byla schoulená Radimova zářivá duše, ve které bylo udupáno to,co rodiče po celá léta do tohoto hocha vkládali.

Uvědomila jsem si, že zlo si našlo k našim dětem cestu přes tuto destruktivní,zničující hudbu.

Modlila jsem se tiše za Radima. Snažila jsem se obalit s pomocí andělů jeho tělo do světla. Viděla jsem, jak je schovaný za temným štítem, který vytrvale odráží paprsky světla. Bude hodně těžké tento štít zničit. Bylo zde hodně zanedbáno rodiči. Přílišná tolerance a svoboda u tak mladého chlapce, přílišná volnost a benevolence k těmto nebezpečným výstřelkům,ze strany rodičů. Malá autorita ze strany matky i otce.

Chtěla bych upozornit všechny rodiče, že styl Black Metal se hodně rozšířil a není to žádné nevinné poslouchání muziky.

Je důležité vědět co to vlastně je  Black Metal

 Námětem black metalu je hlavně temnota, mizantropie, často rozebírá stinné stránky lidské historie. Mnoho black metalových kapel používá ve svých textech satanismus jako téma, které pramení z nenávisti vůči náboženstvím, cirkvím a jiným, z jejich pohledu, pochybným hodnotám. Hlavně norské kapely to začátkem 90-tých let dotáhly až k takovému extrému že začaly vypalovat křesťanské kostely.

V textech písniček se vesměs prezentuje nenávist proti Bohu a vyvyšování démonických sil. Představitelé tohoto žánru propagují a to nejen ve svých  textech písní zvrhlé sexuální praktiky, rozsévají násilí a nenávist. Účel této hudby je probudit v člověku esenci zla. Jejich symboly jsou satanské znaky, zobrazování démona v textech písní, kromě vulgarismů, je také vzývání těchto temných sil. Pokud se člověk dostane do tohoto temného vlivu, obvykle se v prvé řadě rozkládají vztahy v rodině. V mnoha případech dochází k drogové závislosti, depresím, násilí a také k tvrdým pokusům o sebevraždu.

To vše je daň za sílu, kterou zpočátku člověk čerpá z destruktivní síly, jakou v každém případě tento styl hudby představuje. Je to jako plevel, který postupně udusí rozkvetlou květinu. Nedovolte, aby se rozmnožil. Pokud Vaše dítě několik hodin denně poslouchá texty o zabíjení, násilí a nenávisti, odporu k bohu atd.,nečekejte, že ho tento žánr nepoznamená. Pokud nechcete své dítě ztratit – BUĎTE DŮSLEDNÍ. NEZAPOMÍNEJTE, ŽE JSTE TO VY, KDO URČUJE PRAVIDLA, POKUD BYDLÍ POD VAŠÍ STŘECHOU.

P.S. Případ Radima je bohužel jedním z mnoha. Black Metal dnes poslouchají už i 10leté děti. Prosím Boha a anděly, aby co nejvíce dětí našlo tu šťastnou a bezpečnou cestu. Prosím všechny rodiče, kteří čtou tyto řádky. Nezavírejte oči, uplatňujte svou autoritu, posílám Vám všem energii a prosím Boha a anděly o požehnání. Prosím Boha a anděly o světlo do každé duše, která dočetla tyto řádky.

S láskou Kytička

světlo-a-strom.gif

Komentáře

Přehled komentářů

Pro Tamaru

(Dodatek, 8. 10. 2011 15:42)

Milá Tamarko, vždy je škoda, že místo pozitivního přístupu a modlitby zde někdo příjde a má chuť se dohadovat a kritizovat. Zatímco Ty Tamarko, tady zbytečně rozebíráš každou větu a význam slov, ostatní se snaží pomáhat. A těm, kteří přispěli svou energií k pročištění a znovuzrození Radimovy duše, já z celého srdce děkuji. Už se věci pohnuly a rodiče učinili první opatření. Děkuji, děkuji za všechny krásné emaily, za podporu, za prosby i modlitby. Budu Vás informovat, jak se věci vyvíjí a co se podařilo. V jednotě je síla a já vím, že energie, které vnášejí do komunikace rozkol a napětí nejsou pozitivní. VŠECHNY MOC OBJÍMÁM A PŘEJI KRÁSNÝ VÍKEND.
S láskou Kytička

Svobodná vůle

(Kytička, 8. 10. 2011 10:34)

Tamarko, jistě souhlasíš,že například Ježíš je pro nás všechny tím nejsilnějším vzorem duchovního učitele. Vždy byl laskavý a milý. A přesto v jednom okamžiku, vymrskal bezbožné kupce z chrámu. Tím nám ukázal, že jsou věci, které zaslouží přísné napomenutí. A vidíš, jaký to zde mělo dopad. Igor se nad svým komentářem zamyslel a dokonce se zajímá o to, jak svou duši očistit a jaký má pro něho anděl strážný vzkaz. A to mi udělalo velkou radost, protože vidím, že u sebe přivtělené bytosti opravdu má a já bych mu velmi ráda pomohla, aby mohl jít dál a nic jej už nebrzdilo v cestě lásky . A o to tady jde především. Nejde o to, jen se na sebe usmívat a přijímat bezhlavě všechny názory. Pokud toto bereš jako duchovní vyvyšování, pak bys musela odsoudit i Ježíše a každého duchovního učitele, který vede své žáky a snaží se jim napomenutím ukázat jiný směr pohledu. Děkuji z celého srdce všem, kteří toto pochopili a místo pitvání každého slova, začali posílat světýlko do duše Radima.
S láskou Kytička
P.S. Milý Igi, pokud mi napíšeš na duchovni.pomoc@seznam.cz
odvedeme společně bytosti, které trápí tvou dušičku.

Svobodná vůle

(Kytička, 4. 10. 2011 22:59)

Drahý Igore,možná jsi přehlédl, že chlapci je 15let a už dvakrát fyzicky napadl svou matku. Navíc užívá drogy. Myslím, že jsi nemohl myslet vážně to, co jsi zde napsal.O jaké cestě duše tu prosím Tě píšeš?? Po pravdě ty na žádnou výtku zde nemáš nárok. Co mi chceš vytýkat, modlitbu, či meditaci?? Mýliš se i v tom, že nemám právo zasahovat, modlitbou a meditací může pomoci každý člověk. Nevím jakou cestou světla kráčíš, ale to světlo tě zatím asi příliš neosvítilo, když necítíš ani lásku ani soucit a místo toho, abys přispěl modlitbou, píšeš zde hloupé komentáře.
Kytička

Re: Svobodná vůle

(Igi, 5. 10. 2011 16:16)

Pro Kytičku: Možná mě nějaké temné bytosti při psaní toho příspěvku ovlinily-poslední dobou se mě snaží dostat na svou stranu, ale nemají šanci :-). Jinak nevím proč soudíte po jaké cestě světla jdu a jestli cítím lásku? Napojila jste se snad na mou duši nebo mého anděla strážného? To se neptám ironicky, ale opravdu bych docela potřeboval vědět, jestli pro mě nemá můj anděl strážný nějaký vzkaz, poslední dobou ze záhadných příčin ho vnímám nějak míň. Budu vděčný za odpověď. Igor.

slobodná vola

(Maja, 6. 10. 2011 16:31)

Súhlasím s Kytickou a pani Pírko. Sama deti zatial nemam, ale je skutocne pravda, ze kym su deti detmi, zodpovednost za nich maju vo svojich rukach predovsetkym rodicia. A rovnako za travenie ich volneho casu, ich povinnosti voci skole, rodine, k domacnosti...nie je to o tyrani, alebo zakazovani slobodnej vole, ale o usmernovani, aby cesta vyvoja dietata bola bezpecna, aby z neho vyrastol plnohodnotny clovek s velkym srdcom a nie destruujuce monstrum. V terajsej dobe to veru nie je lahke, nakolko je tu silny vplyv medii, internetu, tzv.kamaratov. Je zaujimave ako vsetko dobré s lahkostou odvrhujeme a to zle prijimame za svoje.
Maja

svobodná vůle

(Igi, 4. 10. 2011 22:44)

Jdu cestou světla a black metal neposlouchám, ale mám jednu velkou výtku paní Kytičko- říká Vám něco svobodná vůle? Jeho duše má snad nárok jít svou cestou a vy nemáte právo do toho zasahovat. Možná tento komentář smažete a nebo možná se z něj i sama poučíte, pokud Vám todovolí ego. S láskou Igor.

Re: svobodná vůle

(Igore, 4. 10. 2011 22:51)

...musím reagovat...máte děti??? asi ne, protože kdyby jste měl doma syna s takovými problémy, on by na vás vztáhl i ruku, domů by vám tahl temné síly a zlo, neřešil by jste to???? nechal by jste ho tak, s jeho svobodnou vůlí?? a až by třeba ublížil mladšímu sourozenci, nebo vám, tak by jste to nechal být???? nevěřím...jde o to, že tím trpí celá rodina..tady už nejde o svobodnou vůli, ani o ego....Pírko

Re: Re: svobodná vůle

(Igi, 5. 10. 2011 16:10)

nemám děti, na to jsem ještě moc mladej :-D a ani teď bych neměl s kým je mít :-(. Takže máte taky pravdu, ale aspoň jsem sem vnesl pohled z jiné strany, nic není černobílé ;-)

Svobodná vůle?

(Channah, 5. 10. 2011 8:52)

Milý Igore, je nezpochybnitelné, že každý člověk má svobodnou vůly a právo se rozhodnout, kterou cestou bude kráčet.
Ale zrovna tak platí, že za děti, kteří nedozrály k tomu, aby kráčely samostatně životem, nesou odpovědnost jejich rodiče. Tento chlepec má 15 let, tudiž zodpovědnost za jeho činy na rodiče ještě stále dopadá. Maminka prosila Kytičku o pomoc, takže Kytička svévolně do ničeho nezasahovala.
Každý člověk šířící po zemi světlo, sám nejlépe cítí, zda pomoc o kterou je požádán, poskytnout má či nikoli.
Každý neseme za své činy plnou zodpovědnost, k čemu tato kritika?
Milý Igore, je krásné že kráčíte ke světlu...
Já Vám na této cestě přeji hodně lásky, tolerance a porozumnění.
Sám jednou pochopíte v čem tato cesta zpočívá...
S láskou Channah.

Čas dětí

(Eva, 5. 10. 2011 8:46)

Sice jsem si tímhle směrem neprošla, ale na internátě toto některé spolužačky poslouchaly - je to opravdu nepředstavitelně destruktivní. Ony měly ale štěstí - neměli tolik ČASU na poslouchání a neměli možnost se přes internet neustále utvrzovat ve svých názorech s ostatními. A proto : nedejme našim dětem ČAS na takovéto věci a hlavně nenechme je sedět před počítačem. A co se týče svobodné vůle - to byste pane Igore nechal své dítě klidně vědomě třeba ve 13-ti letech spáchat sebevraždu? To je přece také projev "svobodné " vůle...
Bůh nám všem žehnej a dej nám sílu naučit naše děti jít cestou světla!

co bude dál???

(Pírko, 4. 10. 2011 22:47)

také jsme si tímto prošli..a stále procházíme..syn má 18 a půl a je v podmínce,bývá agresivní, neumí soucítit se slabými a nemocnými..trpíme jeho chováním všichni a já už jsem tak vyčerpaná..i já se s ním bojím být sama doma..hledala jsem pomoc v krizovém centru, prošel diagnostickým ústavem, zkusili jsme všechno..ale co bude dál??? snad moje modlitby a láska nás všech k němu jednou změní jeho pohled na svět..snad...

poučná knížka

(Julinka, 4. 10. 2011 18:46)

S přítelem jsme byli o prázdninách v Praze, m.j. jsme navštívili kostel Panny Marie Sněžné, u něhož bylo knihkupectví Paulínky, kde si přítel koupil tuto knihu: http://www.paulinky.cz/obchod/detail/Mocnejsi-nez-zlo. Dívala jsem se na ni nejdřív nedůvěřivě, nicméně během týdne jsem ji dychtivě přečetla. Velice živým (až příliš živým) způsobem autor ve spolupráci s italským exorcistou popisují a komentují podvody, lži a lstivé nástrahy, které nám ten dole přináší, na naprosto pravdivých příbězích i denních situacích. Doporučuji přečíst všem! Cituji: "Ďábel cítí, že se blíží jeho konec a řádí jako nikdy předtím..."
Píše se tam m.j. právě o metalu, umělých kultech, ale i Helloweenu, apod. Ten dole ví moc dobře, jak se k nám dostat, ale Bůh a jeho láska a milosrdenství ho VŽDY porazí, a on to ví.
Rodičové drazí, bojujte, nedejte se, a modlete se k Bohu, Ježíši a Panně Marii. Držím vám všem moc palce...

Láska zvíťazí nad všetkým,keď si ju pustíme do života...

(Marianna ohajko@ehs.sk, 4. 10. 2011 15:05)

Je ťažká doba,všetko máme a všetko je všade prístupné,a tak je často našim deťom obtiažne vysvetliť-čo je správne a čo nie...S tou hudbou,je to úplne pravdivé!!!Ešte keď bol náš syn malý a videl,čo iný nie- raz nám povedal:že keď sa púšťa taká "zlá hudba"prídu taký "čierny "a tancujú.
Zlo sa snaží preniknúť k ľuďom a jedine láska nad ním zvíťazí,snažme viac dávať zo seba,najmä svojim blízkym-aby raz nebolo neskoro...
Pošlime všetci,čo sme si prečítali tento bolestivý príbeh matky-energiu lásky pre jej zablúdeného syna.A ďakujme BOhu každý deň za naše deti.
S láskou Marianna

poděkování

(Jana, 4. 10. 2011 13:14)

ještě,že Tě naše drahá Kytičko máme,děkuji......

posílám světlo a lásku.......

(Andrea, 4. 10. 2011 10:30)

Milá Kytičko!!!
Děkuji Ti za tento odstrašující přiběh. Je velice smutné, že těchto případů přibývá. Z tohoto příběh přímo sálá smutek a beznaděj rodiny,které se to týká. Prosím andělíčky o pomoc všem hledajícím dětem, aby vešli na cestu světla a lásky.....
S láskou Andrea

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 1
Celkem: 3267130
Měsíc: 15539
Den: 381