Jdi na obsah Jdi na menu

BYLA JSEM U KARTÁŘKY A ŘEKLA MI, ŽE SE NEVDÁM, PŘÍJDU O MIMINKO A PARTNERA

21. 10. 2008

Obrazek2.10.2008
Milá Kytičko,
Vůbec nevím, co mám dělat,proto Vám píšu. Přesně za deset dnů se mám vdát. Čekáme miminko.
Moc si přejeme holčičku. Už jednou jsem holčičku čekala a pak jsem jí musela dát pryč, neboť neměla šanci na přežití. Měla vývojovou vadu.
Partner je hodný a milý a jsem si jistá, že mně má moc rád. Moc si přeji, aby byl šťastný.To byl nejspíš důvod, proč jsem šla ke kartářce. Chtěla jsem slyšet, že budeme šťastní, že naše holčička  bude tentokrát zdravá. Asi nad mým rozumem, zvítězila moje velká zvědavost.
Teď vím, že jsem udělala chybu. Paní kartářka se podívala do karet a řekla mi, že žádná svatba nebude. Že s miminkem není něco v pořádku a že skončím ještě před svatbou v nemocnici. Můj partner si prý do roka stejně najde milenku a opustí mně. Odcházela jsem ze strachem. I když se snažím tomu nevěřit, bojím se.
Co teď bude s námi dál?

Brigitta


3.10.2008
Drahá Brigitto,
Tvůj email mně opravdu rozzlobil. Musela jsem se nejdřív uklidnit a teď Ti píšu. Ta paní „kartářka“ neví nejspíš vůbec nic o síle myšlenky . Jinak by přece nemohla udělat takovou trestuhodnou hloupost, aby Ti podsouvala tak silně negativní věci. Brigitto, pokud nedostaneš tento scénář, tuto vizi Tvého dalšího života z hlavy, opravdu se to může stát. Myšlenkami si totiž tvoříme další osud. Podstatné věci jsou předem dány, ale věř mi, že všechno jde změnit. Myšlenkami Tvoříme náš další život. Mám rozložené andělské kartičky. Je tam sebedůvěra, která ti hodně chybí. Na tom musíš pracovat. Pak je tam karta Nový začátek a to je Tvá svatba. Taky je tam karta, která říká, že děťátko k tobě přijde. Znovu si představ, co ti řekla ta kartářka její věty, slova myšlenky zabal do pomyslného balíčku a ten balíček přeškrtni velkým písmenem X.  Pak si představuj, že balíček informací od kartářky házíš do ohně, kde beze zbytku shoří. Pak poděkuj za tuto zkušenost, která Tě posílila. V klidu se posaď zhluboka dýchej a ukládej si do svého podvědomí nové myšlenky. Každý den si opakuj.

Moje tělo je neuvěřitelně silné a zdravé.“

„Moje dítě je šťastné,zdravé  a je v bezpečí.“

„ Mezi mnou a mým partnerem stále proudí čisté světlo naší vzájemné lásky a důvěry.“

Zavři oči a do podrobných detailů si představuj Vaši svatbu. Obleč se v duchu do svých svatebních šatů. Prohlídni si detaily na svých šatech. Rukou přejeď tu hedvábně jemnou látku. Prsty vnímej vyšívaný vzor na látce. Ponoř se hluboce do té představy. Zkus vnímat vůni květin, které ti Tvůj milovaný partner podává. Podívej se na své svatební hosty, jak se usmívají, jak jsou šťastní a veselí. Vnímej své pocity, štěstí, lásky a nezapomeň v té představě, položit dlaně na své břicho a vnímat své děťátko, které je šťastné, zdravé a spokojené. Promítni si tento scénář jako film před zavřenýma očima. Pak poděkuj za tuto situaci, jakoby se už stala.
Prosím, každý den si představuj svou krásnou svatbu. Klidně i několikrát denně. Čím silnější bude Tvá myšlenka, tím více budeš věřit a přivoláš přesně tuto situaci do svého života.
Všechno se stane podle Tvých představ, a jen tomu musíš věřit.
Přeji Ti hodně štěstí lásky a andělského světla.


S láskou Kytička

Obrazek



20.10.2008
Ahojky Kytičko,
Tak jsem se šťastně vdala. Naše svatba byla moc krásná a my jsme si ji hezky užili.
Snažila jsem se nevěřit té kartářce, ale přesto ve mně stále hlodal ten červíček nejistoty. To asi nelze jen tak vypustit z myšlenek. Teď už nevěřím ani tomu, že příjde ta milenka.
Budu si představovat, že jsme všichni šťastni a spokojeni.
Ještě jsem Ti chtěla napsat, že jsem byla na speciálním ultrazvuku a miminko je zdravé. Všechno je jak má být.
Já jsem moc šťastná a děkuji andílkům, že nás ochraňují.

Brigitta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

to je dobře

(Lenka, 29. 12. 2008 19:54)

Ahoj Brigito, až jsem měla slzy v očích,když jsem četla, jak krásně to dopadlo! Jsem moc ráda, že se zlá slova kartářky nevyplnily a věřím, že díky tvému pozitivnímu přístupu ani nikdy nevyplní.
Přeji ti hodně štěstí a lásky. Ahoj Lenka

Kartárky

(Jarka, 21. 11. 2008 10:22)

Ahoj Brigitta, Kytičko.
Ja sama vykladám z kariet a nikdy by som neurobila takúto chybu, aby som niekomu vtĺkla do hlavy takéto pesimistické myšlienky. Som šťastná, že svatba bola a prajem Ti Brigitta veľa šťastia a lásky. Každá kartárka by mala vedieť, že všetko zlé je na niečo dobré a v tomto prípade bolo dôležité TI vyložiť, čo treba urobiť aby sa to nestalo a to urobila vďaka Bohu naša Kytička.

Brigitě

(Marcela, 19. 11. 2008 16:18)

člověk až lapá po dechu,jak některé čarodejnice zamichají lidem život!Brigitko,nesmiš se nikdy nechat unest,vždy měj svuj nazor i kdyby ti tahle pomyslna kartara říkala buh ví co,musíš to cítět srdcem že je to špatně,protože i kdyby to byla pravda,tak to snad člověk ktery vidí do budoucnosti muže jen mírně poodhalit,né ti řict negativa šílenym zpusobem a ted se v tom plácej holka!Strašné,ale neboj na ní dojde,ubližuje asi hodně lidem a ani si to neuvědomuje!Měla jsem radost,jak jsem četla ,že ti vše vyšlo,vidíš to nenechala jsi se ovlivnit a tak to ma být!vždy se řid pocity,ty nikdy nezklamou,hodně štěstí do života!!!

Milá Brigi,

(Zdisa, 1. 11. 2008 21:28)

víš, kyždý máme nejaké trápení a nebo naopak zase špetku zvědavosti jak to s námi do budoucna bude. Ale pevně věřím, že není nikde napsáno co se stane...! Je to snad nebo já osobně věřím, že je to vůle toho, který je proti Lásce.Chce nás jednoduše nalákat do pasti a vymývat nám mozky a duše svou lží. A to my přece nechceme! Brigi, je to tvoje rozhodnutí, ale já osobně bych k žádné kartářce nechodila a raději zůstala svobodné mysli od nějakých budoucích soudů. A když už se stalo a u kartářky jsi byla, nedej se prosím nikdy nachtat do pasti! Víš někdy se může bohužel stát, že pak přijde některá z předpovězených lží a stane se pravdou....dejme tomu ta milenka, což bych ti rozhodně NEPŘÁLA, a pak začne člověk zmatkovat a říkat si co teď, ta ženská měla pravdu a co když se teď stane ještě něco horšího..... Víš, v životě jsou různé karamboly a jsme lidé chybující, ale myslím že Láska je NEJMOCNĚJŠÍ a i kdyby se to stalo s tou milenkou což je bohužel v dnešním světě téměř normální, věř, že tvoje Laskavé a milosrdné srdce zvítězí! budu se za tebe modlit k Ježíšovi

Brigitce

(Jari, 23. 10. 2008 17:58)

Já zažila také něco podobného.Ještě v době,kdy jsem se svým manželem randila,jsme vyhledali kartářku.řekla nám,že se k sobě nehodíme a že by jsme se měli rozejít a ještě plno negativních věcí.Byl to pro nás oba strašný šok...ale ustáli jsme to..už jsme spolu 8 let a máme krásnou dcerušku.Přeji Ti v životě jen to nejlepší! Jari

Brigitce

(Surielem, 23. 10. 2008 9:45)

Milá Brigitko ať Vám vztah s mazželem hezky vzkvétá, ať miminko které se Vám narodí dělá raodst Vám a VY ať jste mu těmi nejbáječnějšími rodiči,přeji Ti do života jen to nejlepší a negativní myšlenky k sobě nepouštěj, mysli pozitivně a nedej se nikým zastrašit. Přeji mnoho sílý a plnou hlavu těch krásných a pozitivních myšlenek. S láskou a s pozdravem Surielem

Brigitce

(Lenka A, 23. 10. 2008 8:01)

Brigitko já jsem zažila to samé,akorát to nebyla kartářka ,ale léčitelka.Měla jsem zdravotní problémy a ona mě řekla,že zkončím v sanatoriu a budou mě vodit...naštěstí jsem našla tyto krásné stránky a kytička mě pomohla,za to moc děkuji.Ale došlo mě ,že jen já jsem pánem svých myšlenek a jak si co vysním ,tak to bude.Samozřejmě osud nezměním,ale dnes by na mě žádné zastrašování neplatilo,chce to jen si začít věřit a pracovat na sobě.Moc zdravím Lenka A.

Brigitce

(Pírko, 22. 10. 2008 10:53)

Milá Brigitto, i já jsem byla kdysi u kartářky,také jsem se dozvěděla, že můj nastávající pije a skrývá to, že má milenku, atd.Jenže v té době jsem poznala Kytičku a to, co napsala tobě, řekla kdysi mně.Věř, že mi šlo těžko dostat scénáře od kartářky z hlavy, ale snažila jsem se, dnes mám hodného muže, který pije jen příležitostně, milenku nemá, mám zdravého syna a jsem šťastná..Věř Kytičce a ty hořké myšlenky opravdu zapuď, mysli jen na hezké věci, na to, jak za čas budeš v náručí držet a laskat své děťátko..Přeju Ti jen samé štěstí..

♥

(Iveta, 21. 10. 2008 14:18)

Ahoj Brigitto,
není kartářka jako kartářka. Ta Tvoje byla asi pěkně závistivá jedubabča. :-) Aby ne! Chystala si se vzít si muže, kterého miluješ a přeješ si, aby byl šťastný. Podle toho, jak píšeš, máte se opravdu rádi, čekáte spolu mimčo. Vlastně si šťastná novomanželka a budoucí maminka, co víc si přát? Tak si prosím nenech pokazit radost z toho, co Tě čeká. Užívej si každé chvilky z každého dne. Představuj si svoji rodinu jako šťastnou (☼), spokojenou (☺), zdravou (♥) a pod věčnou ochranou vyšší moci, ať se děje, co se děje. Já si například představuju, že se na mě můj ochránce shora dívá a z jeho dlaně teče proud světla přímo na mě, až celá svítím. Obal si svoji rodinu taky do světýlka, do srdíčka, co Ti bude milejší. Funguje to. Přeju moře, moře lásky a hodně sluníčka
Iveta

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3247410
Měsíc: 17270
Den: 688