Jdi na obsah Jdi na menu

ČASTO VIDÍM VE SNU SATANA A DÉMONY

20. 1. 2008

ObrazekMilá Kytičko,
nejdříve bych chtěla poděkovat za tvé stránky, jsou velmi inspirující a pomáhají mi když je mi těžko. Potřebovala bych poradit, jsem vdaná a mám 2 děti. Poslední dobou si nejsem jistá svým vztahem s manželem, jako by jsme neměli nic společného, problémy trvají už delší dobu. snažím se na sobě pracovat, oslovuje mě duchovno. On je materialista. Mám pocit že už si nemáme co říct, ale přesto cítím, že se máme jeden od druhého co učit. Ale nějak k sobě neumíme najít cestu. Máme vůbec šanci na souznění duší?
A ještě jeden dotaz, čím víc se zajímám o anděly a duchovno, tím mám děsivější sny. Často vidím Satana, démony, minule pomohla prosba o ochranný štít, kterou jsem odříkala ve snu, ani nevím jak se mi vybavila. Možná to spustilo odpuštění jedné osobě, od té doby se mi zdá že se něco změnilo. Co to může znamenat, můžu mít nějaké schopnosti? Lákají mě andělské karty.
 
Děkuji Bohumila.

Drahá Bohumilo,
to je právě ten pradávný boj dobra a zla.

Pokud je člověk neutrální a nebo se příliš nestará o duchovní cestu a stav své duše, nic zvláštního se neděje.,
Pokud si ale začne uvědomovat, že bude stát na straně dobra, začne na sobě více pracovat, pak najednou začne více
vnímat nejen anděly a Stvořitele, ale začne se o něj zajímat i " druhá strana".
Nepíšu to jen tak Bohumilo, mně se to za poslední tři týdny stalo dvakrát.
Najednou ke mně přišel člověk,( byl stejně jako já hostem na jedné svatbě ) .Začal mi vykládat že je Satanista. Řekl mi,že když sedí vedle mně, cítí zlost, že by nejraději něco rozbil. Řekl mi přímo, víš já jsem Satan. Toho člověka jsem viděla poprvé v životě. Začal mi vyprávět o svých problémech s agresivitou a já jsem cítila jeho touhu mi ublížit. Cítila jsem tu negativní sílu,která z něj vycházela a jakoby se odrážela od něčeho neviditelného , malý kousek před mým tělem. V ten moment jsem cítila přítomnost mocných andělů, a věděla jsem,že mi nemůže ten muž ublížit.

Citila jsem, jak se usmívám a cítím klid. Toho muže to rozčilovalo a začal na mne zvyšovat hlas. Řekl mi " tohle na mně nezkoušej."
Ale já jsem jen mlčela. Věděla jsem,že komunikace mezi námi je na úrovni vyšších vibrací a cítila jsem jasnou převahu. Řekla jsem mu,že je mi ho moc líto a pohladila jsem ho po ruce. Řekl,že radši odejde, nebo že cítí velkou potřebu něco rozbít. Zvedl se a šel pryč.
Druhý případ se mi stal před několika dny,opět mně oslovil muž a začal mluvit úplně stejným způsobem.
O Satanismu a o síle, kterou má a o agresivitě, kterou proti mně cítí.
Myslím,že už si zvykám na to, že provokuji nějakým způsobem tyto síly a že mně čas od času budou kontaktovat a obtěžovat.
Bohumilo, řešení pro tebe je každodenní prosba o posvátný kruh andělů a odevzdání tvého duchovního i fyzického těla Stvořiteli.
Hlavně než usneš. V místnosti, kde spíš, by měl být křišťál, ten krásně čistí prostory.
A neboj se, andělé jsou mnohem mocnější a ochrání tě.
S kartičkami to máš určitě zkusit.

 Přeji Ti sluníčkové dny

 S láskou Kytička

 

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3263073
Měsíc: 15007
Den: 259