Jdi na obsah Jdi na menu

CÍTÍM SE JAKO V KLEŠTÍCH, CHCI ZPĚT SVŮJ ŽIVOT....

 

muž-a-vesmír.jpgDobrý den,
Na Vaši internetovou, duchovní poradnu jsem dostal doporučení od jedné známé a tak si dovolím popsat Vám svůj problém. Před půl rokem jsem se rozešel s dívkou, kterou jak se později ukázalo, zajímaly především mé peníze. Chodili jsme spolu asi rok, poslední 4 měsíce jsme spolu bydleli. Gábina byla celkem fajn holka, i když trochu chladnější v citech. Měla dobrou kamarádku, ke které pravidelně chodila na výklad karet. Vždycky mi říkala, že Daniela/ tak se ta kamarádka jmenovala, z karet vyčte úplně všechno/.
 
Daniela k nám začala také pravidelně chodit na návštěvy a vykládala karty i mně. Nevím, jak to dělala, ale celkem dobře ovládala Gábinino chování. Jednou jsem jí zavolal, že Gábina je hodně ke mně chladná. Myslím tím, co se týká sexu. Daniela mi řekla, buď v klidu, za chvíli za tebou přijde a bude chtít jít s Tebou do postele. To se přesně tak stalo. Nepřemýšlel jsem, jak je to možné, zkrátka má určitě nějaké takové schopnosti.
Po několika měsících, jsem tento vztah neustál a pochopil jsem, že Gábina ze mě jen velmi chytře tahá finance.
Rozešli jsme se a já jí požádal, aby se odstěhovala. Tím to , ale všechno začalo. Daniela mi po našem rozchodu zavolala a řekla mi: 
„POČKEJ TEPRVE TEĎ POZNÁŠ, CO DOKÁŽOU KARTY“!!
 
Nevím, proč, ale tu větu stále slyším. Od té doby, se mi vůbec nic nedaří. Zkrachovalo mi podnikání, ztratil jsem práci, přišel jsem o peníze, které jsem před časem investoval. Navázal jsem nový vztah s jednou dívkou, ale také to nevyšlo. Cítím se unavený a musel jsem navíc začít pracovat ve dvou zaměstnáních, abych splatil dluhy, které se mi nakupily. Ve všem zkrátka katastrofa.
 
Připadám si jako sevřený v kleštích. Nevím, jak jinak bych tento stav popsal. Víte, příliš jsem na tyto věci nevěřil, ale je fakt, že se v mém životě po tomto rozchodu otočilo vše o 360 stupňů.
Nevím, jestli mi můžete poradit, ale zkusil jsem to. Udělám všechno, aby se můj život vrátil zpátky do normálních kolejí.
Jarek K

linka-EF.gif

  
víla-nádherná.jpgMilý Jarku,
To co se děje ve Tvém životě je klasický příklad černé magie. Děvčata si zřejmě neuvědomují, s jakou silou koketují. Ta věta, „POČKEJ TEPRVE TEĎ POZNÁŠ, CO DOKÁŽOU KARTY“, byla jen začátek jakéhosi prokletí, které ta dotyčná osoba vyslovila. Karty totiž nedokážou vůbec NIC, ale síly, které jejich prostřednictvím žádáme o pomoc ANO.
 
Ta dívka/Daniela/, která se možná nazývala Vaší kamarádkou, má jistě schopnosti komunikovat s duchovním světem. Jenže její napojení očividně není na síly dobra a světla.
Pak by jistě dodržovala duchovní zákony, jako je zákon svobodné vůle každého člověka.
Velice silně se nabourala do Tvého podvědomí a ovlivnila Tvé myšlenky. Podlehl jsi její magii a jsi neustále pod jejím vlivem. 
 
Co jí k tomu vedlo? Věř mi, že nic co by bylo v souladu s vesmírnými zákony. V jejích myšlenkách byla jen msta, nenávist, jakási zvrácena kolegialita s kamarádkou. Síly, které reagují na tyto podněty, nejsou síly dobra. Není zde čistá energie Božích andělů a Stvořitele.
 
To je Jardo, těžká situace. Je nutné, abys byl teď hodně silný, protože když jsem si namalovala obrázek, začíná tato zhoubná energie pronikat do Tvého fyzického těla. Může způsobit celou řadu zdravotních problémů. Bylo by nejlepší, kdybys přijel za mnou do salonu. Udělali bychom kompletní pročištění aury a odstranění nežádoucích energií. Pak je důležité denní opakování pozitivních afirmací a prosba ke Stvořiteli a andělům o ochranu. Neboj se, i toto se dá spravit, ale chce to notnou dávku síly, víry, ale také upřimné lásky.
Představ si, že jsi se ocitl v naprosté tmě. Začneme tím, že budeme prosvětlovat Tvé myšlenky .
Afirmace pro Tebe: 
 
VŠUDE KOLEM SEBE NACHÁZÍM HOJNOST. ŽIJI V NEKONEČNÉ LÁSCE A SVĚTLE.
 
VŠEM ŽEHNÁM A PŘEJI VŠE NEJLEPŠÍ A ONI NA OPLÁTKU ŽEHNAJÍ A PŘEJÍ VŠE NEJLEPŠÍ MNĚ.
 
ZBAVUJI SE S POMOCÍ ARCHANDĚLA MICHAELA NEGATIVNÍ ENERGIE. VE MNĚ A KOLEM MĚ JE ČISTO.
 
VYZAŘUJI LÁSKU, PROSPERITU A KLID.
 
Pokorná prosba k milovanému Stvořiteli je velmi mocná Jardo. Svěř celou svou bytost jeho lásce a prozřetelnosti. Představuj si, že ze Tvého srdce proudí světlo k jeho bytí a od Stvořitele k Tobě proudí energie korunní čakrou. Začni věřit, že pokud jsme Boží děti a plně si tuto skutečnost uvědomujeme, jsme pod tou nejvyšší a nejlepší ochranou.
 

S láskou Kytička    

 

linkams---holubička.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nenávist

(modroočka, 18. 11. 2010 17:28)

lenočka: ano, toto je nejrychlejší způsob, jak oslabit nenávist... potom je potřeba se umět chránit (ochranný obal-bublinu okolo sebe dělat každý den).
člověk, který nenávist vysílá, v té době se většinou sám nad sebou zamyslí, možná v té době potká někoho, kdo mu řekne pár slov, které ho osloví. A je-li trochu moudrý, nechá toho.
V opačném případě ochranný obal Tě bude chránit, nenávistná energie se od něho odráží a vrací se zpět k tomu, kdo ji vytvořil.

Kleště

(Tom Jr., 18. 11. 2010 9:04)

Ahoj,
po přečtení tohoto příběhu, příběhu Jarka mne velice mrazí. Něco podobného zažívám sám. Trvá to již šest let a myslím, že jsem nyní na konci sil. O zaměstnání nemohu zavadit, posílám desítky nabídek bez odezvy , v podnikání mi to nejde. Světlo pro mne je má nynější žena, i když máme někdy dohady, je mi velkou oporou, nevím však jak to vše ustojíme. Trvá to příliš dlouho. Zkusím výše uvedené prosby.
Děkuji za tento článek. Vidím, že nejsem sám.
Tom

černá magie

(modroočka, 16. 11. 2010 15:21)

Jarku, když čarovat, tak čarovat.
Kup 3 bordové růže. Máš-li fotografii těch dvou žen,až půjdeš spát, polož na tu fotku 1 růži. (Nesmí být ve vodě.) Druhou noc tam polož druhou růži a třetí noc třetí růži.
Oběma těmto ženám pošli lásku přátelskou.
Pokud nemáš foto, na papír namaluj srdce a do něho napiš obě jména žen, můžeš připsat i datum jejich narození.
Ráno vždy tu růži vyhoď. Je-li tam nenávist, růže bude zčernalá. Jak moc, to uvidíš sám.
Toto čarování by se dalo vysvětlit tak, že Ďábel nemá čas na Tebe a Ty dvě a spaluje lásku v té růži. Díky tomu se jakoby uvolní místečko v srdce těch žen a dorazí k nim Tvoje láska-energie... pak už Kytička bude vědět, jak rychle Tě naučit ochranu Tvého já.
Přeji hodně štěstí a nezoufej, co Ti odešlo díky čarování, to Ti patří. A to se k Tobě v rozhojněném množství vrátí.

Re: černá magie

(lenočka, 17. 11. 2010 16:19)

a toto milé čarování s růžemi funguje i na muže od kterého cítíme nenávist?

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3266954
Měsíc: 15642
Den: 489