Jdi na obsah Jdi na menu

CÍTÍM SE POUZE JAKO ZÁCHRANNÁ BRZDA

27. 4. 2009


ObrazekDrahá Kytičko,
K tomuto kroku jsem se odhodlával už delší dobu, ale vždy jsem si říkal, že to nějak zvládnu.
Prosím Tě o radu a pomoc.
Mám problém ve vztahu ke svojí manželce, v poslední době (a trvá to už skoro rok) mám pocit, že nežijeme spolu, ale vedle sebe. Možná to pramení z toho, že není spokojena sama se sebou, s tím jak vypadá. Nemůžu se ubránit dojmu, že to řeší skleničkou a většinou nezůstane u jedné. Tvrdí, že se potřebuje setkávat s těmi lidmi se kterými si jde sednout, ale že mne miluje a potřebuje mne. Ale já se cítím pouze jako záchranná brzda a to mne velmi vyčerpává. Pokud ji připomenu, že se cítím osamocen, nabízí mi, abych šel s ní. Mne ale alkohol nic moc neříká a prostředí baru či hospody mi není příjemné.
Nechci, aby to dopadlo tak, že bude závislá na alkoholu a naše manželství půjde do "kopru".
Vím, že na tom mám také svůj díl viny a nechci všechnu špínu házet na druhou stranu.
Možná to není tak zlé a já to vidím v příliš černých barvách.
Díky Samuel

 

Obrazek

 

Milý Samueli,
problém Vašeho manželství je v nestejnoměrných vibracích.
Zkrátka jednodušeji řečeno, duše Tvé manželky vibruje na daleko nižších stupních, jako duše Tvá.
Prostředí, které je vhodné pro ni a cítí se v něm dobře, pro Tebe je místem prázdnoty a  nepříjemných pocitů.
Ty jsi tvořivý typ, věnuješ svůj čas věcem, které jsou užitečné a máš z nich nějaký užitek.
Ve Tvé hlavě vidím myšlenku: CESTA DO HOSPODY, JE CESTA NIKAM.
Víš, že tam tě to nikam neposune, neděje se tam nic, co by tě mohlo nadchnout, zajímat, nebo oslovit. Tvá manželka to ale cítí jinak. Toto prostředí ji dodává pocit sebevědomí , protože má přátele,
kteří ji rozumí /jejich vibrace jsou shodné/.
Nejsilnější zákon je zákon přitažlivosti. Každý jdeme tím, směrem, který nás táhne a táhne nás  to směrem, jakým se vyznačují naše vibrace.
Vidím vás dva, stále ještě na jedné lodi. Vaše vesla ale pádlují opačným směrem. Lodička míří chvíli na západ pak na východ, později na jih a na sever. Jinak řečeno, točíte se v bludném kruhu. Protože veslovat každý z Vás  opačným směrem, a přesto být spolu na té jedné lodičce, to nemůže trvat dlouho. Nejde to.Budete příliš unavení slepováním Vašeho vztahu.

Tvá manželka potřebuje zvednout sebevědomí a dodat vnitřní jistoty, ne ale  od lidí, kteří všechno řeší množstvím vypitého alkoholu. Alkohol sám o sobě naše vibrace velmi snižuje.
Takže buď bude pokračovat dál v pití, vysedávat po hospodách a barech a ztratí Tě, nebo si najde duchaplnější využítí  volného času (v tom by jsi ji mohl pomoci) a zůstanete spolu. Ještě pořád máte šanci. Vaše dušičky k sobě mají hodně blízko. Tady platí něco jako ultimatum.
Bud alkohol nebo já. Záleží na ní co si vybere. Toto jsem řešila i já ve svém životě. Mám podobnou zkušenost, jako Ty. Můj bývalý manžel si ale jednoznačně  zvolil alkohol. Našel si k tomu i paní, která má stejné vibrace a jsou spolu v rámci možnosti šťastní.
Prázdnota duše je u nich ale tak hluboká, že vlastně to není život, nýbrž živoření. To není štěstí, ani svoboda. Člověk se stává otrokem své slabosti.
Samueli, to co napíšu je zvednutý prst. Závislost tvé ženy na alkoholu může mít plíživou podobu. Věř mi, že Ty sám, nevidíš všechno.
Změny na její duši začínají být znatelné. Zachraň ji. Dej ji víc lásky. Nedívej se na jiné ženy. Daruj ji rok ze svého života aby si
pochopil, jak moc jí na tobě záleží. Pokud tento darovaný rok promarní a nepřestane lásku projevovat více přátelům a alkoholu,
pak rychle odejdi. Nenechej se stáhnout do hlubin. Nenechej jí veslovat tam, kde čekají vlny bolesti, otupení a smutku.
Přeji Ti hodně štěstí
S láskou Kytička

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ženy...

(Lucie Zacek, 28. 4. 2009 0:11)

nelíbí se mi ženy, které kouří a ještě k tomu i pijí :( nebo mladé matky s kočárkem, které drží v ruce cigaretu. Komu ( myslím tím muže ) se to líbí ?

Kytička!!

(Marianna, 27. 4. 2009 22:04)

Tieto vety si napisala nadherne, mam podobne skusenosti, tiež som odmietala chodit do hospody a preto to i stroskotalo naše manželstvo! Postupne som pozerala už nie na manžela len jak na cudzieho človeka a rok a pol po rozvode je s nami!! Je to cudzí chlap, v duši som mu to zle odpustila ale stale mi je ho ľuto, čo z neho dokazal spraviť alkohol!!

Nemoc, která se musí léčit

(Martiniq., 27. 4. 2009 18:22)

Těžké radit..V rodině jsme měli 2 případy, konce různé. Ten první byl můj otec - nežije, nikdy neprojevil sám touhu se jít léčit, přesto s ním rodina byla až dokonce i když nás potápěl (bohužel) a pak sám sebe. 2. případ - můj strýc, ten ze z toho dostal, věděl, že to sám nedokáže ani za pomoci manželky, která ho má ráda a tak se šel doborovolně léčit díky bohu a dnes je tento pár spokojen. Chce to bohužel tvrdou ruku, vůli především z její strany. Moc vám držím palce.

Samueli nečekejte

(Anna, 27. 4. 2009 17:47)

na nic, prohlédněte diskrétně vaši domácnost, pokud najdete jen jedinou schovanou láhev s alkoholem, je jasné, že vaše paní pije. Teď ji hlídejte na každém kroku,nedejte aby si našla příležitost pít. Kamarády z mokré čtvrti ji zakažte. Nešetřete ji, dejte ji znát že pití je hnusné , zejména Vám že se opilci hnusí, a pokud neposlechne a bude chodit s partou pít, trvejte na léčení.Vytrvejte a neopouštějte ji, vůli která ji chybí nebo bude chybět, bude potřebovat od Vás.Do boje jděte společně, pak máte šanci opravdu vyhrát.Začněte ihned, tj. dnes, zítra by mohlo být pozdě. Hodně štěstí.

Naděje

(Zuzka, 27. 4. 2009 11:50)

Milý Samueli cítím, že v Tobě probíhá proces poznání. Prožíváš něco, co není lehké - pocity beznaděje, smutku a samoty.Prosím, dej sám sobě Naději v uzdravení situace a pokus se odevzdat všechny svoje obavy do světla Stvořitele.Přeji Ti šťastnou budoucnost. S vděčností Zuzka

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 1
Celkem: 3259555
Měsíc: 15477
Den: 571