Jdi na obsah Jdi na menu

CO VŠECHNO OVLIVŇUJE PŘICHÁZEJÍCÍ MIMINKO

21. 1. 2009

Obrazek

CO VŠECHNO MŮŽE OVLIVŇOVAT NAŠE BUDOUCÍ DĚŤÁTKO

 

Moje milé nastávající maminky. V polovině prosince loňského roku za mnou přišla mladá maminka Peťulka, kterou trápí už od začátku těhotenství úzkostné stavy s  depresivními náladami a jakási zvláštní apatie. Se slzami v očích mi své stavy popisovala, s velkou lítostí nad tím, že se na miminko vlastně stále nedokáže těšit a to jí opravdu velmi trápí a ubližuje.

Protože je to její druhé těhotenství (první syn má 9let) dokáže  už porovnávat pocity z prvního těhotenství. Tím víc jí to trápí, protože poprvé měla krásné pocity a na miminko se těšila, přestože byla ve věku, kdy nebyla ještě plně zralá na mateřství.

Zabývaly jsme se otázkou, proč nyní, když má skvělého manžela, finanční zázemí, věk, kdy by si miminka a těhotenství mohla plně užívat, její duši trápí smutek a prázdnota, někdy i strach.

Když jsem nakreslila obrázek, od dítěte k matce proudila jakási silná energie, která jakoby rušila vibrace a klidný proud energií matky. Následně  jsem ze zeptala andělů proč duše dítěte  k matce tuto energií vysílá, bylo mi sděleno, že děťátko , které má přijít na svět v předchozím životě velmi trpělo. Viděla jsem dokonce jakýsi žalář, nebo vězení a ženu, která prošla velkými fyzickými i duchovními útrapami a velkou bolestí. Věděla jsem,že tento těžký život měl této ženě přinést velké duchovní poznání. Nejspíš takto trpěla pro svou víru a přesto se jí nevzdala.

Negativní emoce v tomto případě byl strach a obava z budoucího života. Na otázku, kdy je duše přítomná v těle dítěte,jsem dostala otázku že je to při prvním pohybu těla dítěte. A to je první stah jeho srdečního svalu.

Mamince jsem tedy sdělila, že tyto pocity, které cítí, zase přejdou, až dítě porodí. Pak se vše ustálí. Dítě je totiž velmi moudrá duše, která bude v tomto životě pomáhat své matce k dalšímu růstu.

Doporučila jsem jí promlouvat k dítěti a ujišťovat jej, že pro něj bude dobrou maminkou a bude jej chránit a milovat. Poděkovat dítěti, že přišlo.Také jsme pročišťovali vibrace k manželovi, aby se harmonizoval vztah budoucí matky a otce a dítě pociťovalo větší bezpečí. Peťulka se uklidnila a její pocity se mírně zlepšily. Protože, ale své ošetřující lékařce o svých potížích řekla, paní doktorka jí následně odeslala do ordinace psychiatra.

Psychiatr provedl vyšetření a testy a nic závažného na psychice této budoucí maminky neshledal. Nabídl jí antidepresiva, případně jiné léky, kdyby její obtíže neustaly, nebo se dokonce zhoršily.

V každém případě  jí doporučil k psychologovi, který s ní její potíže rozebere a poradí ji co dál.

V ordinaci paní psycholožky Peťulka uviděla různé mandalky a s překvapením zjistila, že paní psycholožka pracuje s energiemi andělů a zabývá se také alternativní léčbou. To co jí řekla,nás popravdě obě hodně překvapilo.

Paní psycholožka zjistila, že Peťulka tyto negativní pocity přebírá od svého budoucího děťátka, holčičky. Duše děťátka je velmi moudrá a vyspělá. Na svém vývoji pracovala dlouho a intenzivně.

Teď se snaží působit na svou matku a mění její psychiku, aby byla co nejlepší maminka, aby si uvědomovala věci, které dříve neviděla a nepociťovala. Matka a dítě jsou velmi niterně spojení, proto matka pociťuje určité pocity z předchozího života dítěte.

Dále paní psycholožka udělala analýzu minulého života matky, která se přesně shodovala s tím, co jí už bylo řečeno od jiné ženy, která se minulými životy zaobírá. Popsala jí stejné události a aspekty z minulého života a vysvětlila jí určité příčiny jejího chování.

Milé maminky, tímto příběhem jsem Vám chtěla sdělit informace, které z něj jasně vyplývají :

 1/  Maminka a budoucí miminko jsou natolik propojeni, že nejen, že dítě vnímá pocity matky, ale....

funguje to také obráceně. Matka může přijímat pocity svého budoucího dítěte.

 2/ Události a prožitky z předchozího života, zasahují do našich pocitů v prenatálním vývoji.

 3/ Dítě může působit na duši matky a měnit ji. Může k tomu mít, jakési vyšší svolení a pomáhat tak své matce k duchovnímu růstu už v době před porodem. Matka a dítě jsou tak součástí jakéhosi vyššího plánu.

 4/ Děti k nám přicházejí jako naši učitelé a pomocníci

 5/ Vše je předem naplánováno a pokud dítě nepřijmeme(interrupce),

zbavíme se tím vlastně důležitých zkoušek a léčby naší duše.

 6/ Slovo děkuji, je velmi důležité. Proto děkujme svému děťátku,které pod srdcem nosíme, za to, že k nám přišlo. Že nám pomáhá.

 7/ Duše děťátka  je nejdříve  přítomna u matky a následně splyne s tělíčkem dítěte, a to  v okamžiku  od prvního pohybu jeho fyzického těla, což je první stah srdečního svalu.

 Pozn. Toto poznání má svou logiku. Naše duše opouští tělo, když ustane poslední pohyb našeho fyzického těla. Když nastává zástava srdce. Srdce se zastaví, člověk umírá a duše opouští tělo. Pak je tu opačný postup. S prvním úderem srdce, duše vstupuje do těla. Duše nemůže být v těle, které nežije. Tělo žije,jen pouze  pokud má srdeční aktivitu. Tlukot srdce a přítomnost duše v našem fyzickém  těle je vzájemně podmíněno. Jedno bez druhého není možné.

 Z celého srdce přeji všem budoucím maminkám velkou radost z budoucího děťátka.

Ať Vás andílci chrání a vnáší světlo do Vašich dnů.

S láskou Kytička

Obrazek 

Obrazek 

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Prosba

(Marie , 24. 5. 2017 22:21)

Dobrý večer, Prosím mela bych zájem o výklad, ale potřebovala bych vědět, nebo spíš informace přímo bud od mého strazneho Anděla nebo informace z hry je to pro me dulezite, Prosím můžete mi s tim Pomoc díky moc Marie

Prosba

(Marie , 24. 5. 2017 22:21)

Dobrý večer, Prosím mela bych zájem o výklad, ale potřebovala bych vědět, nebo spíš informace přímo bud od mého strazneho Anděla nebo informace z hry je to pro me dulezite, Prosím můžete mi s tim Pomoc díky moc Marie

Další krásná perla - tento článek

(Marie Jana, 25. 1. 2010 15:49)

Vracím se ke dříve psaným věcem na těchto stránkách.
Jsou to pro mne perličky na náhrdelníku života.
Děkuji

Bohužel.....

(Markéta, 1. 4. 2009 13:59)

Krásný článek, pravdivá a milá slova.Jen jsem si jej měla přečíst přetím, než jsem se rozhodla pro interupci....
Měla jsem pocit, že to nechci udělat, ale musím.Nechápu to dodnes a moc mě to trápí.Chtěla bych vrátit čas a přečíst si tohle předtím, zkontaktovat Kytičku a poprosit o pomoc se správně rozhodnout a přijmout své dítě a radovat se z toho, že roste ve mě nový život a ne udělat svoji životní chybu.....Nešťastná

Bylo to moje dite

(Eva, 1. 2. 2009 0:29)

Tri dny zdalo se mi s holcickou .byli jsme u more a pevne jsem ji drzela za rucicku ,byli tam par mladych chlapcu bala jsem se o ni ,aby ji neublizili,citila jsem ze Ona se citi u me v bezpeci ...druhy den holcicka ze snu mi strasne chybela,mela jsem pocit ze jsem ji mela a prisla jsem o ni ... od toho dne zacala jsem mit deprese ... casto jsem na ni myslela a plakala jsem ...holcicka prisla znovu za mnou ,mela na sobe bile saticky byla nadherna ... vypadala jako andilek mela blondate vlnite vlasky s velkyma modryma ocima a byla baculata byly ji asi 2 rocky... jenomze zase odesla a zacala jsem blaznit ... hledala jsem ji po byte kde je??? ... opravdu mela jsem pocit ze je to moje dite ... za nedlouho zase prisla za mnou a to uz se mnou mluvila ... rekla mi proc nezabijes ty dve deti co mas ? me si to taky udelala ... to mi nerekla ale citila jsem ze tak to myslela.... druhy den meli jsme s manzelem nase dve deti dat do nemocnice na injekci aby umreli ... byla jsem pred nemocnici ,ale nejak se mi rosvitilo v hlave PROC??? kdyz jim nic neni ,jsou uplne zdravi a stastni proc to mam udelat???... holcicka se na me podivala se smutkem a od ty doby za mnou neprisla ... dlouho jsem se s tim trapila plakala jsem ta holcicka mi chybela a dlouho... prvni dite jsem si nechala... druhy jsem nechtela byla jsem moc mlada a bala jsem se mit dryhy dite .. byla jsem na interupci ...dryhy dite se nam narodilo po trech letech .. a treti po 9 letech ... jenze po interupci je uz nejakych 15 roku ... nevim proc tak pozde za mnou prisla ... prosim o vysvetleni dekuji

Gayové, lesbičky , transsexuálové

(Anna, 27. 1. 2009 6:50)

-jak se stane že se narodí a proč, co to nám ostatním má sdělit? Mohla byste Kytičko, napsat článek na tohle téma. Vůbec co rozhoduje o tom, jakého pohlaví bude dítě až se narodí.Je to hodně náročné téma, teď sice přišlo jaksi do módy, ale nic nového pod sluncem. Již staří Římané, ano právě oni nepovažovali homosexualitu za nic mimořádného, naopak, tolerovali ji u každého bez ohledu na společenský status a zacházeli s ní obdivuhodně přirozeně. Ale jejich společnost byla velmi úpadková, současně.

A já si říkám, že je to zvláštní...

(Jana, 23. 1. 2009 11:09)

... jsem totiž na úplném počátku těhotenství, tak 7-10 dnů před tím, než začne miminkovi tlouct srdíčko. A říkám si, že ho pořád tak nějak nedokážu zachytit. Je to divné, ale mám pocit, jakoby vibrovalo podstatně výš než já a já že ho dokážu zachytit až v okamžiku, kdy sama pozvednu svoje vibrace. A to bych řekla, že se svými vibracemi na tom nejsem vůbec nijak špatně. Měli jsme teď smutné události v rodině (úmrtí maminky), tak třeba mi smutek nedovoluje rozvibrovat se podle potřeb miminka. Ale teď v neděli jdu na meditační víkend, tak si od něj slibuji, že se dám trochu dokupy.

Poděkování

(Jana, 22. 1. 2009 11:20)

Děkuji Bohu za inspiraci a rozšíření poznání o duši v tělě maminky.Hezký poučný článek.Děkuji Kytičko.

krásné počtení

(Pírko, 21. 1. 2009 15:04)

milá Kytičko,i já ti děkuji za poučný a krásný článek, sama jsem tyto pocity poznala a díky konzultaci s tebou se vše zlepšilo..moc díky a všem nastávajícím maminkám přeji hodně štěstí a zdravá a nádherná miminka.

poděkování

(Luciferka, 21. 1. 2009 13:55)

Milá Kytičko, strašně moc děkuji za nádherné slova v tomto článku. I já jsem nastávající maminkou a moc se na naše malé stvořeníčko těšíme :). Krásný den všem. Lucka

duše

(Eleanor, 21. 1. 2009 11:51)

Taky ti děkuji Kytičko za tento článek - těší mě silná spojení mezi matkou a dítětem a to, jak duše dětí jsou odvážné a moudré. Hezký den všem

Děkuji

(Martina, 21. 1. 2009 11:13)

Milá Kytičko, děkuji za krásný článek a užitečné informace.
Martina

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3258964
Měsíc: 15456
Den: 392