Jdi na obsah Jdi na menu

DO VŠEHO VKLÁDEJME ENERGII A OTISK - CHLÉB JAKO MANDALA

19. 4. 2021

Milá světýlka,

Všechny vás objímám a přeji překrásný jarní den. Vím, že čekáte odpovědi na vaše otázky. Není den, aby mi někdo z Vás nenapsal email s dotazem, jak má v dnešní složité době chránit své zdraví, svou psychiku, jak nepodléhat strachu, otázky typu, co bude dál, kdy to konečně skončí, to je to téma, které je skloňováno ve všech pádech a já to stále vidím tak, jak jsme si na našich setkáních povídali, vidím to přesně na tu dobu velkých zkoušek. Je to tady. Vydržte to, i tato doba pomine a svět se před našimi zraky promění. Všichni to cítí, že se něco děje. V posledních dnech stoupá nervozita, hodně lidí nemůže spát, najít klid, soutředit se. Mnoho lidí se bojí a propadá strachu. O své zdraví, o svůj život a život svých blízkých. Také o svou ekonomickou situaci. Doba je plná zvratů, zákazů a stále není v dohlednu naše svoboda, kterou jsme ztratili. Mějte víru, že vše co děláte je pro vás pozitivní.  Starejte se pečlivě o svá těla, jak fyzická, tak duchovní a psychická. Snažte se i v této době najít radost, pokoru a vděčnost ve všem, co děláte.  Já usilovně pracuji a snažím se pomoci všem, kteří potřebují spojení se svými blízkými, s těmi, co nečekaně a příliš rychle odešli do vyšších světů. Odvádíme je do světla, protože pokud zemřeli příliš rychle, nepřipraveni a zmateni bolestí, bloudí a nemohou se dostat tam, kde jejich duše nalézá klid.

 

Vím, že je to je ta poslední laskavost, kterou můžete svým milovaným poskytnout, pokud vás opustí. A všichni cítíme, že je teď kolem nás tolik zmatených a bloudících duší. Čím víc jich je, tím víc je duchovních projevů v domech, bytech a je tolik potřebná pomoc tam, kde lidé nemohou nalézt klid, nemohou spát a jsou v ještě větším stresu. V kolektivním vědomí je nyní velmi mnoho bolesti, napětí i zloby. Nenechte se vtáhnout do těchto pocitů. Kadž Meditujte a vnášejte klid do svého okolí. Prosím vás o více lásky k naší Matce Zemi. Myslete s láskou na vše, co je živé a potřebuje naši podporu.  Děkujte jí v meditacích. Najděte si svou radost, něčeho, co by vytvářelo láskyplnou energii. Budu vám zde dávat posilovací cvičení a afirmace, cítím, že je to potřebné a důležité. První afirmace, kterou si společně budeme opakovat několikrát denně je :

 

 S KAŽDÝM NÁDECHEM, SE POSUNUJI DO VYŠŠÍCH VIBRACÍ A CÍTÍM VĚTŠÍ KLID.

 S KAŽDÝM VYDECHNUTÍM SE ZBAVUJI NAPĚTÍ A STRACHU. 

 

Je potřeba být v jednotě, proto zde od dnešního večera, budu dávat afirmace, posilující cvičení a když se spojíme, budeme mnohem silnější.  JE ČAS SE PROBUDIT A TAKÉ, JE ČAS SE SPOJIT. JE ČAS VIDĚT VĚCI TAK, JAK JSOU A POSILOVAT SVOU VNITŘNÍ SÍLU. 

 

 S ženami, které se už probudily a cítí vědomě svůj vzestup, se společně vracíme k ženské tvořivosti, k proudu ženské energie. Tento měsíc máme téma pečení chleba – božího daru. Naučte se to, a vkládejte svou energii i tam.  V on- line kurzech propojeni přes messenger, pečeme kváskový  chléb, i jiné pečivo. Učíme se zakládat a pečovat o živý kvásek, sdílíme tyto ženské činnosti a energie dál. Dostanete nejen podrobný návod, ale já osobně vás on-line naučím péct chlebové mandaly. Jsme ženy jako dárkyně života. Pokud se chcete připojit můžete být součástí něčeho výjimečného. Naše aktivita je požehnaná. Bude to něco, co vám přinese novou energii. Voňavé chlebové mandaly, které upečete, vám přinesou novou energii do vašich domovů. Bude to vaše nová radost. Věřte mi, že až tento chléb ochutnáte, nebudete už chtít jiný. 

Napište na email     chlebjakomandala©seznam.cz

 

                                                                             ch13.jpg                                                                   ch7.jpgch8.jpg

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3258985
Měsíc: 15443
Den: 393