Jdi na obsah Jdi na menu

DŮLEŽITÉ - ZDRAVÍ PREVENCE, NÁSLEDKY OČKOVÁNÍ

MILOVANÉ SVĚTÝLKA
NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY JSOU NA TÉMA VÁLKA, NÁSLEDKY PO OČKOVANÍ, ČIŠTĚNÍ BYT, DOMU OD NEGATIVNÍCH ENERGIÍ A ZDRAVÍ,
Děkuji všem, kteří naslouchají.
Moji milí, každý den dostávám vaše zpětné vazby a vaše reakce na náš projekt PREVENCE A ZDRAVÍ BEZ CHEMIE. Vaše ohlasy na systém ozdravení a restart vašeho těla, je podložen také zpětným kontrolním vyšetřením u lékaře, který potvrzuje například lepší jaterní testy, zlepšení krevních vyšetření, snížení cholesterolu, cukru, a vyrovnání krevního tlaku. Ze zkušenosti jak reaguje váš organismus, potlačení skrytých zánětů a mnoho dalších obtíží, které jste uvedli včetně zlepšení migrény a jiných bolestí. Budu zde dávat vaše zkušenosti.
Jsem velmi vděčná, že se nám společně toto daří, vzhledem k událostem posledníchdnů a nové prognozy dalšího vývoje našeho zdravotního systému. Ty jsou alarmující. Nejspíš už většina lidí pochopila, že bez prevence to nepůjde a na náš zdravotní systém spoléhati se, je do budoucna velmi rizikové.
Představte si to zatížení při přijímání tisíců lidí denně ze zahraničí. A všichni se u nás mohou léčit. A to se právě teď odehrává. Vždy mě fascinovaly nové vědecké výzkumy a to, co nám lékař nezjistí, je propustnost buněčné membrány a nové směry. Například důležitost zdravého, střevního mikrobiomu, propustnost buněčné membrány, poměr esenciálních mastných kyselin Omega 6 k Omega 3. A právě toto nušuje tu správnou funci naší buňky.
Dostáváme se k odhalení, proč jsou někteří lidé nemocní, přestože se tak pečlivě snaží. Pokud chcete radu, vezměte ihned své zdraví do vlastních rukou a využijte těch nejmodernějších poznatků postavených na vědeckém úspěchu, používejte to, co tu již několik let funguje. Protože jsou okamžiky, kdy člověk zjistí, že už je na prevenci pozdě. Pak je to samozřejmě mnohem komplikovanější.
Ti z vás, kteří absolvovali testy PREVENCE A ZDRAVÍ BEZ CHEMIE, si stav svých buněk otestovali a ví, co je potřeba řešit. Je to pomoc pro všechny.
Z tohoto základního testu zjistíte, zda více trpíte na bakteriální, nebo virové infekce, zda máte ve vašich buňkách skryté záněty a podobně, jak vlastně na tom jste, co se týká imunity a odolnosti vašich buněk. Teď záleží víc než kdykoliv jindy na tom, abychom byli silní, zdraví a vydrželi běh událostí okolo nás.
Věřte mí, že po ročním vyhodnocení, se nedá skrývat naše nadšení z výsledků.
Dokonce tuto zkušenost potvrdila i řada spolupracujících lékařů, což je skvělý krok k propojení. Otevíráme další kolo testování, prvních 20 opět zdarma.Pro ostatní jsou testy zpoplatněné částkou 250Kč, v této částce máte popsané výsledky a doporučení, co konkrétně je pro vaše tělo důležité.
Žádosti o test, nám pište do emailu. Nezapomeňte uvést své tel. číslo.
 
email: VASEPREVENCEZDRAVI@SEZNAM.CZ
 

sedící-postava-u-vody.gif

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3247316
Měsíc: 17252
Den: 737