Jdi na obsah Jdi na menu

JAK POZNÁM,ŽE JSEM DUCHOVNÍ MISTR ?

17. 5. 2010

ObrazekDobrý večer,

už několik let se zajímám o duchovní tématiku a navštěvuji nejrůznější duchovní semináře. Naučila jsem se vykládat andělské karty, pracuji s kyvadlem,také s metodou SRT.

V poslední době stále více přemýšlím o tom, že bych se věnovala pomoci lidem, kteří to potřebují. Nevím, jestli je ta správná doba začít, přesněji řečeno, jestli jsem připravena, jestli  Vesmír má skutečně se mnou tyto úmysly a jak to vlastně poznám,že už mám začít.

Zajímalo by mně jak se dopracovat k co nejvyššímu napojení a dosáhnout stavu mistrovství.

Děkuji za odpověď

Vlaďka Jašková, Třinec 

 

Obrazek

 

Milá Vlaďko,

Stav duchovního mistrovství přichází v okamžiku , když už jsou naše vibrace na tak vysoké úrovni,že to cítí i ostatní lidé s kterými běžně přicházíme do styku. Na otázky z duchovní oblasti už odpovídáme samozřejmě a spontánně, protože máme napojení a hlavně se neustále nacházíme v úrovni klidu, Obrazeknic už nás nerozhází a z každého okamžiku dokážeme vytěžit tu sílu dané chvíle, protože cítíme jedinečnou možnost se něco naučit.  

Nikoho a nic neposuzujeme ani neodsuzujeme, neboť naše Vyšší vědomí je v aktivním stavu a my už  jaksi automaticky respektujeme duchovní zákony.  Otázka mistrovství rozhodně není otázkou pouze jediného života, tuto cestu si pracně vyšlapáváme svou usilovnou prací na sobě a pokud jsme už blízko k tomuto stavu, rozpomínáme se na moudrost a vědomosti získané z minulých životů. Být mistrem v jakékoliv oblasti znamená zvládnout „něco“ na sto procent.

Mistrovství nikdy nedosáhneme pokud se vnitřně neztotožníme s osobností,kterou jsme se v tomto životě stali a proto je tak důležité začít s láskou nejprve sami k sobě.

Dalším signálem je vnitřní klid a moudrost.  Duchovní mistr, s kterým smýkají emoce, není schopen vést své žáky a učit je zvládat životní situace s nadhledem, když tuto oblast sám nemá dosud zvládnutou.

Pokud jsme dosáhli  stavu, že se z nás stávají duchovní mistři, Vesmír zařídí , aby nás naši žáci našli. Okruh zájemců o naše vedení se zvyšuje a pověst  o naší osobě se rychle šíří.  Lidé nás žádají o pomoc, radu a informace.

A toto je právě ten čas vykročit na novou cestu a nebát se přijmout úkol duchovního učitele a stát se pro ostatní světlem, které se rychle šíří a prosvětluje ostatní duše.  Světlo nepotřebuje reklamu, světlo se šíří rychle a spolehlivě. Stovky oči, které bloudí ve tmě, toto světlo vidí a ochotně následují.Doufám, že jsi se Vlaďko našla v těchto řádcích a že se Ti na Tvé duchovní cestě bude dařit.  Já Kytička Ti žehnám a přeji dny plné vzestupu, lásky a harmonie.

S láskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jsem ráda že jste

(Lenka, 28. 5. 2010 20:35)

také bych se ráda přidala,.moc ráda bych našla svoji cestu,.hlavně být vyrovnaná,.abych vyzařovala jen samou pohodu,.a už jen tím pomáhat lidem,a všemu živému co nás obklopuje,jen jsem neustále nakažená tou špatnou vlnou co je kolem nás,odsuzuji a nedokážu se ovládnout,když pominu špatnosti na dětech a zvířátkách co jim dokáží jiní ublížit,ale to jsem asi trochu jinde,ale jsem moc ráda že tady se člověk může uklidnit,.a že jsou tady samí hodní človíčci,.a že se duše trochu uklidní,.děkuji všem,.Tobě Kytičko,a ještě jednou moc velký Dík,s pozdravem lenka

pro Martinku a Kytičku

(Mona81, 19. 5. 2010 21:39)

holky, moc krásně jste to vystihly. Díky Kytičce za pěkný článek a tobě Marti za povzbuzení. Přeji pěkný a pohodový den. Monika

Je- libo zmrzlinu :-) ?

(Martina , 17. 5. 2010 12:48)

Jenom bych dodala, že jsem četla krásnou knížku Svět bez hranic. Napsal ji jeden havajský léčitel ve spolupráci s jiným pánem, který také pořádá vlastní semináře. Ten uznávaný léčitel se svěřil, že sám se sebou uzavřel sázku. Až vydrží jeden den vůbec nikoho neposuzovat a neodsuzovat, tak za odměnu pozve sám sebe na zmrzlinový pohár s karamelem. Za posledních deset let se mu to ještě nepovedlo... Co dodat? Snad jen, že cesta je cíl. Vážím si upřímnosti toho milého pána, protože nás podporuje v tom, abychom se nepřestali snažit, a zároveň abychom měli více pochopení pro chyby ostatních. S láskou Martina

Jak na to?

(Kristýna, 17. 5. 2010 12:13)

Milá Kytičko, chodím sem už nějakou dobu... Snažím se na sobě už dlouho pracovat, mám načteno dost knih o esoterice (vím, čtení nestačí:o) ), ale přesto nemám stále ten vnitřní klid, harmonii, často mnou cloumají negativní emoce a vůbec-není to ideální. Prostě nevím jak na to, chtěla bych se cítit vyrovnaně, harmonicky...pomohla by např. pravidelná meditace? Mé pokusy o ni zatím nedopadly dobře, hlavně je obtížné si najít chvilku čas, kdy by byla chvilka klidu (mám malé děti).
Díky K.

Pravda

(Zuzka, 17. 5. 2010 10:18)

Milá Kytičko,
jasná zpráva, jak se říká "Svatá pravda"
Hezké dny Tobě, Tvé rodině i ostatním s vděčností
Zuzka

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3262506
Měsíc: 15448
Den: 503