Jdi na obsah Jdi na menu

JAK SE VYPOŘÁDAT S UDÁLOSTMI, KTERÉ SE OKOLO NÁS DĚJÍ

21. 6. 2023

lotosovy-kvet-v-dlanich.jpgVšem světýlkům, přeji krásný, první letní den. Události kolem nás nabírají na rychlosti a vše, o čem jsme diskutovali dříve, se s neskutečnou intenzitou nyní naplňuje. Píšete mi o rady, jak se v této době naladit na vyšší frekvence, jak v sobě zpracovat strachy a obavy z válečného konfliktu, jak fungovat v této biologické válce. Žádáte rady, a náhledy, co bude dál a jak se s touto situací vypořádat a jak zvládnout, ten neskutečně silný tlak. Jednoznačně určitě musíme vědět pár věcí a podle toho se zařídit, aniž bychom v sobě i druhých živili strach a zbytečnou paniku. Vše nyní vstupuje do reality. Z duchovních věcí, potřebujeme především silný zdroj energie, protože to, co se právě teď odehrává s naší planetou nás velmi silně vyčerpává. V podstatě jsme obklopeni duchovními bytostmi a jsme přetahováni na stranu DOBRA a ZLA. Bohužel ti, kteří momentálně vládnou a nejvíc ovlivňují osud naší planety, spolupracují se zlem a svou stranu si už vybrali. Je teď na nás, abychom si zvolili směr a jasně dali najevo, kam patříme.

Často jsme zde diskutovali o ještěřích duších – REPTILIÁNSKÝCH ENTITÁCH, KTERÉ SE NAPOJUJÍ A VTĚLUJÍ na slabší duše a ovlivňují jejich mysl a chování. Psala jsem, že se budou snažit o to, aby ovládli co nejvíc lidí a budou se snažit ovlivňovat i jejich životy. Dočkali jsme se rozhodnutí od vládnoucí elity schválily a doporučily, že naše potraviny mohou obsahovat hmyz. A už to také v praxi funguje. Jako by prvotní záměr, ovlivnit lidské životy zasahoval i do fyzické úrovně naší potravy. Na zažívání a zdraví člověka, má hmyz, negativní dopad. Obsahuje parazity a jiné škodlivé látky pro naše tělo. Také genderové vyvážení a nastavení bezpohlavního vnímání, je určitý záměr oslabení přirozené síly vědomí. Ženská síla a mužská síla velmi ovlivňuje hladinu naší energie.

Změna systému a způsobu života je proto nevyhnutelná a v důsledku zachování našeho vlastního života je dokonce nutná. Teoreticky na změnu nemáme moc času a prakticky už vůbec žádný. Svět kolem nás se totiž velmi dynamicky mění. A to, co se chystá přijít k nám v dnech budoucích a valí se to na nás ze všech stran jako tsunami, shrneme do těchto základních čtyř částí:

 

PADAJÍCÍ EKONOMIKA, OČEKÁVANÉ ŽIVELNÉ UDÁLOSTI, KTERÉ SE CYKLICKY OPAKUJÍ A PRÁVĚ TEĎ NASTAL PŘEDPOKLAD UDÁLOSTÍ, ZVYŠÍCÍ SE OBSAH  CHEMIE V POTRAVINÁCH A JEŠTĚ NAVÍC VYPJATÁ POLITICKÁ SITUACE. Ocitli jsme se uprostřed kola, které se neúprosně otáčí. Proto tato doba vyžaduje tolik důležité INFORMACE.

 

Jsem přesvědčena, že to, co každý z nás právě teď a v budoucích měsících potřebuje a potřebovat bude: JE NAŠE VZÁJEMNÉ PROPOJENÍ V REGIONECH. Možná si myslíte, že je pro nás nejdůležitější věc digitalizace, nebo ještě hlubší proniknutí do vesmíru, či zavedení umělé inteligence a možná nás zachrání 450 miliónů biorobotů, které připravují, jak jsem slyšela na jedné vědecké přednášce. Ve finále ale zjistíte, že když zkolabuje zavedený systém a vše přestane z nějakého důvodu fungovat, nejdůležitější věc pro vás bude, abyste věděli:

 

OD KOHO SI MŮŽETE KOUPIT BRAMBORY NA VÁŠ , STŮL, KDO VÁM PRODÁ MLÉKO, KDE JE NEJBLIŽŠÍ ZDROJ PITNÉ VODY, KDE SEŽENETE MOUKU NA CHLEBA, KDO VÁM PORADÍ, NEBO POMŮŽE VYLÉČIT ANGÍNU, NEBO ZÁPAL PLIC VAŠEMU DÍTĚTI BEZ ATB, PROTOŽE NA TRHU ZKRÁTKA TYTO LÉKY UŽ CHYBÍ A CHYBĚT BUDOU.

 

A ten nedostatek základních léčiv už bohužel všichni vidíme dnes. Proč je to tak důležité řešit právě a konkrétně v daných regionech? Protože vše ovlivňuje to začarované slovo DOSTUPNOST. Je veliký rozdíl, zda pojedete pro to, co potřebujete 500 km, nebo 2 km, nebo to má dokonce doma váš soused. K tomu abyste to věděli, ale musíte mít potřebné INFORMACE a ty jsou vždy a v každém systému, to nejcennější. A má rada zní – MĚJTE JE VČAS. PŘIPRAVTE SE. TEĎ VÍCE NEŽ JINDY JE DŮLEŽITÉ SE SPOJIT A POMÁHAT SI. Obracet se k silám dobra a světla, je více než žádoucí. Modlete se za mír a a za změnu myšlení lidí, kteří se ještě neprobudili. Jsou neustále obelháváni lživými médii a jdou v temné noci, ve které začne svítat jen tehdy, když pochopí, že světlo je vždy silnější než tma. A naučí se rozeznávat pravdu od lži svou otevřenou myslí a intuicí.

V každém případě, né každý tuto dobu zvládne a hodně duší tuto inkarnací dobrovolně opustí. Co potřebujeme nutně znovu umět, je naučit se uzdravovat bylinkami a přírodními prostředky, s doplněním vesmírné energie. To potřebujeme a brzy pochopíte, jak moc je to důležité.

Najděte si co nejdříve svého farmáře a dodavatele potravin, mimo systémové obchody. Pokud mate FB, připojte se ještě dnes k lidem, kteří už takto fungují, nepodporují zahraniční supermarkety, ale snaží se podpořit to, co roste z naší země, v místě kde žijeme. Děláme to pro naši budoucnost a pro zachování naší soběstačnosti, která se ztratila. Naše země náš vždy uživila a uživí. Zde mate odkaz.

 

https://www.facebook.com/groups/776856340416790/people

 

Tato skupina se jmenuje

PŘEBYTKY ZE DVORA, POLE, ZE ZAHRADY - ZLÍNSKÝ KRAJ A CELÁ REPUBLIKA

 

                                                           zeme-trava3.jpg

A nejdete jí na Facebooku.

Také můžete navštívit kurz     LÉČÍME SE BEZ CHEMIE    kde se naučíte používat přírodní léčení bylinnými přípravky a s pomocí energie, na podporu uzdravení sebe i svých blízkých. Kurz proběhne poslední víkend v srpnu v Hranicích na Moravě. A budou také on- line kurzy, které můžete absolvovat doma, u PC, nebo přes telefon.  O bližší info pište na email duchovni.pomoc@seznam.cz

S láskou a pohlazením

Vaše Jana Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3262536
Měsíc: 15434
Den: 511