Jdi na obsah Jdi na menu

JE KRÁSNÉ, KDYŽ TO FUNGUJE

10. 12. 2009

 

Obrazek

Obrazek

JE KRÁSNÉ KDYŽ TO FUNGUJE

 

Vcera som sa rozhodla ze budem tiez s Vami meditovat, lenze zabudla som sa pri PC. Okolo 21.09 hod moj pocitac odmietol pracovat a ukazoval mi chybu kt.som nikdy predtym nevidela.Stale chcel nejake nove udaje nacitavat a zamrzol. A vtedy som si spomenula, jejda meditacia. Ukoncila som vsetko a zacala som sa vlastnymi slovami modlit a snazila som sa nadstavit si mysel na nieco velmi pekne.

Uz druhy krat som sa pripojila k modlidbe. Len vzdy ked to spravim sa mi v noci snivaju krasne sny. I dnesnu noc sa mi snivalo o krasnom pocasi pri mori a citila som sa tak krasne ako uz davno nie.
Predtym ked som s Vami meditovala sa mi snivalo riesenie mojich problemov a zas vsetko bolo zaliate slnkom a velmi slnecne.

Kyticka prosim preco sa mi snivaju tak krasne sny vzdy po meditacii. Nemohli by sme meditovat kazdy den? )))

Prajem Ti krasny den Denisa

Obrazek

  

ObrazekDrahá Denisko,

Když se člověk napojí na vyšší vibrace, tak se vše harmonizuje a ladí do pozitivního myšlení a i sny jsou jak vidíš plné klidu a harmonie. Pokud se v tobě takovéto napojení nastartovalo, mám z toho velkou radost.
Samozřejmě že modlitba a meditace nás povznesou do vyšších vibrací...
Pokud si najdeme každý večer čas, alespoň na chviličku, je to úžasné.
Ale společně bychom se asi denně nesešli, i když možná ......
ale je to krásné...že to tak hezky funguje.
Mám velkou radost a moc jsi mně potěšila
.
S láskou Kytička

 

Obrazek

 

ObrazekMilá Kytičko,
dneska jsem se připojila k meditaci a musím říct,že to byl pro mě
silný zážitek,asi po čtvrthodině jsem začala cítit,že mi mravenčí celé
tělo a jako bych ho ani necítila,měla jsem pocit,že se nemůžu
pohnout,zároveň to bylo hřejivé a chtělo se mi plakat,a asi po 40
minutách kdy jsem si lehla mě začalo pálit chvíli u srdce a pak to
sestoupilo k žaludku,a ten žaludek cítím stále,má to souvislost s
třetí čakrou?A srdce mi bilo jako o závod,vlastně i během té
meditace,byl to opravdu zvláštní pocit,s meditacema zkušenost moc
nemám,i ted když ti píšu,mám pocit,že mám těžké ruce i hlavu,opravdu
zvláštní nebo je to normální?

Díky za to,že jsi,
s láskou Míša
 

Obrazek

 

ObrazekDrahá Míšo,
To co mně na Tvém prožitku zaujalo nejvíc, je zrychlení Tvé srdeční aktivity. Ten pocit, že nám srdce bije jako o závod, je totiž spojen s urychlením toku energie v srdeční čakře. Čakra pracuje rychleji a intenzivněji. Těžké ruce, mohou být vysvětlením, že dochází k jakémusi odlehčení a uvolnění a postupně se intenzivněji mění naše struktura Jemnohmotného těla a to působí i na fyzické tělo. Jsme vnímavější a cítíme více jeho váhu.
Znamená to, že při napojení na P.Marii, se zvyšují naše vibrace. Toto je krásné a moc důležité poznání. Je to zvláštní, ale zároveň úplně normální.
Děkuji
S láskou Kytička
 
 

Obrazek

 
 
ObrazekDrahá Kytičko!
V prvé řadě ti chci poděkovat za úžasný víkend plný pohody a pozitivní energie.

/masérský kurz N. Jičín/ . Skvěle jsem si odpočinula a jsem moc ráda že jsem mohla být s Tebou a ostatními děvčaty. Nedá se slovy popsat co cítím. Prostě jsem se vrátila ze semináře šťastná, naplněná láskou a pozitivní energií, kterou se snažím posílat dál svým blízkým, a nádavkem jim k tomu přidám i masáž. 


Po návratu ze semináře mi přišel meil od Miriam, takový který když pošleš dál dvanácti lidem do čtyř dní se ti splní přání. Obvykle tyhle meily přecházím , ale tentokrát jsem ho poslala a přála si mít na účtě dostatek peněz, představovala jsem si asi tak 100 000 Kč abychom zaplatili alespoň některé z našich nevýhodných dluhů . No a včera se nám podařilo vyřídit půjčku něco jako konsolidaci a já mám ty peníze opravdu na účtě. 
Příjde mi to jako opravdový zázrak protože jsme se o půjčku pokoušeli už dva roky ale protože je manžel osvč a jeho DP nevychází nejlíp všude nás odmítali.


Bohužel se ale stalo i něco z čeho vůbec radost nemám. Včera jsem manželovi poslala sms s vyznáním lásky, věřila jsem že ho potěším a naprosto upřímně jsem mu napsala že jeho láska mně naplňuje štěstím a že ho z celého srdce miluju. Myslela jsem že bude rád a on se mně místo toho zeptal jestli jsem se nespletla a ta zpráva nepatřila někomu jinému, že s prominutím takové ( p.) nemá rád.
Bylo mi jako by mi vrazil kudlu do srdce. Já jsem mu vyjevila své nejčistší city a on mi je hodil na hlavu a já teď nevím co si mám myslet. Teď už opravdu nemám radost ani z těch peněz na účtě.

Tady je opravdu vidět že peníze mně šťastnou neudělají. To dokáže jedině můj manžel buď s ním jsem nesmírně šťastná nebo nesmírně nešťastná, ale to se pak necítím být sama sebou. Pokud by ti pro mně andílci pošeptali nějakou radu , budu moc ráda. A když ne máš snad alespoň příběh, trochu k smíchu a trochu k pláči.
Přeji ti milá Kytičko krásné dny plné lásky a hlavně pohodové a svátky.
S upřímnou láskou a vděčností

 Lucka z Ostravy 

Obrazek

 
ObrazekDrahá Lucinko,

U Tebe vidím tak velké pokroky, co se týká myšlení, vibrací a vůbec všeho, co z Tebe vyzařuje,že musím ještě jednou poděkovat Bohu, andělům, a všem láskyplným bytostem,které nám neustále pomáhají tvořit tyto zázraky. Ta Tvoje změna, kterou ihned zaznamenaly i děvčata, ze seminářů, kterých jsi se účastnila je doslova viditelná. Tady asi byl problémek v tom, že Tvůj manžel na žádném semináři nebyl a jeho myšlení zůstalo nedotčeno pozitivní změnou. Jediné co andělé v tomto případě radí, je trpělivost a vše měnit pozvolna. Od Tebe to byl skvělý nápad, ale i Tvůj manžel potřebuje určitý čas na to, aby Tvou změnu rozdýchal. Je to jako když nemocnému podáváš lék. I když ten lék je moc dobrý a úžasně působí a uzdravuje, musí být určitým způsobem dávkován. Jinak dojde k předávkování. Nejspíši jsi manželovi podala větší dávku pozitivní energie, než byl schopen přijmout. Ber to jako zkušenost a mé doporučení : .- PROSÍM TUTO LÉČBU NEPŘERUŠOVAT,JEN

SNÍŽIT DÁVKOVÁNÍ . J))))).

 

S láskou Kytička

Obrazek

 Milá Kytičko,

Obrazekvyzkoušela jsem,to co jsi nám radila na Tvém semináři v Rokoli.
Pracuji v nemocnici - na následné péči.Máme přísnou paní primařku.
Velmi si ji vážím.Mám z ní velký respekt,tak jako každý.
Připadalo mě,že ať jsem udělala cokoliv,tak vše bylo špatné.
Vždy si něco našla. Už jsem nevěděla co budu dělat dál.dokonce jsem i přemýšlela o tom,že skončím. Pak jsem si vzpoměla na jednu informaci na Tvém seminaři - o tom,když máme s někým problémy. A udělala jsem přesně to co jsi nám říkala.


Zavolala jsem si na pomoc andělé strážné naší paní primářky a vysvětlila jim celou situaci,že se nemusí cítit ohrožená,že jestli jsem někdy já zavdala příčinu toho,že jsem ji ublížila(a to v celé časové linii), že se jí hluboce omlouvám,že si ji vážím... ,a že bych chtěla od ní učit,že bych chtěla s ní vycházet s láskou ,porozuměním,vzájemnou úctou...


A děly se věci ,zpočátku pomaloučku a pak to až to došlo až tak,že mě několikrát tak vehemetně chválila před ostatními,že všichni stáli s otevřenou pusou,protože to není u ní zvykem někoho chválit.
Měla jsem z toho velkou radost.Děkovala jsem andělům a zároveň jsem se velmi uvnitř smála a byla šťastná.

Vše jsem dělala stejně,jen jsem si přizvala na pomoc andělé strážné.
Je hezké jak nás andělé učí žít život jiným způsobem.
Způsobem,kde všechny hranice najednou mizí.

Milá Kytičko,děkuji ti,že nás učíš jak kominikovat s anděly.
Děkuji Ti za to,že jsi.
Děkuji,že nám všem věnuješ svůj drahocenný čas.

Ilonka Magdalena

Obrazek

 

 
ObrazekDrahá Ilonko,
Mám nesmírnou radost, že uplatňuješ ve svém životě tu láskyplnou, účinnou energii, kterou nám andělé nabízí. Zajisté i oni mají velkou radost, když mohou léčit a čistit svou čistou energií naše vztahy, které jsou často plné domněnek a negativních emocí. Každý má ve svém životě možnost vyzkoušet, všechny zázraky, které se dějí, pokud má člověk pevnou víru. Že určité principy fungují, není pochyb.
Moje dnešní modlitba:
 
Můj nejlaskavější Pane, dnes mám opět velkou radost. Několik dušiček se zase více přiblížilo Tvé  lásce. Do jejich srdcí vstoupila tichá radost z pochopení Tvé nesmírné štědrosti. Podařilo se mi z Tvou pomocí zasít do jejich srdíček semínka víry a naděje. Upřímně už věří v Boží pomoc a v sílu léčení Tvých andělů. Děkuji, že jsi k nám tak štědrý. Jsi ten nejlepší otec, přítel i rádce, je úplně jedno jak Tě nazýváme. Důležité je, že JSI. JSI TU PRO NÁS. Prosím, přijmi naši vděčnost. MY JSME TU PRO TEBE.

Obrazek

S láskou Kytička  Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

změny

(Pavlína, 16. 12. 2009 21:37)

Milá Kytičko a všechny dušičky, ráda bych se s vámi podělila o jeden mimořádný dnešní zážitek s mým synem. Mám syny dva, ale ten mladší je prý karmický, dost věcí tomu i nasvědčuje. Měli jsme pár let těžších a v našich životech se stalo spousty velikých změn. A začala nám nová životní etapa. Zrovna včera jsem s klukama měla velký rozhovor, že začneme v životě nově, tak jinak, s láskou, úctou, pokorou, pochvalama - neboť to právě je kámen úrazu. Málo těchto vět používáme. Povídali jsme si a probrali vše možné. Povídávám si s kluky i o andílcích. Byl to fajn den i dnešní. Zasmáli jsme se. Věnovali jsme se docela legračním věcem. Připravovali dárečky do školy pro spolužáky. Zkoušeli svícen pro paní učitelku, jestli opravdu ta svíčka s tím svícnem budou přesně pro ni. Přesvědčili jsme se, že je to krásné a přímo perfektní pro paní učitelku. Takže svíčku zhasneme. Upozornila jsem syna, že v čajové svíčce je teď horký vosk, aby si dal pozor. Dal. Vše v pohodě. Syn je tak trochu tvrdohlavý, ale to jsem asi i já a zkoumavý, takže si stejně musí udělat, co sám chce. Zkoumal svíčku natolik, že ji prostě rozlil na zem. Teď douklizen celý byt a všude na zemi vosk, rozlitý... V první řadě jsem si všimla, že je on v pořádku, stál a jen tak to kapalo na zem. Začala jsem na něj láteřit. A on mi řekl přesně má včerejší slova. Nikdo nemá právo ponižovat druhé. Ano měl pravdu. Připomněl mi má slova a děkuji mu za to. Objala jsem ho, omluvila se, poděkovala, že má pravdu, že je moudřejší než já, protože mi to připomíná on mě. Políbila jsem ho. Bylo mezi náma cosi, kdy oběma zčervenali oči.Propojení, láska, pokora, víra i naděje, cit i vřelost, moudrost a vše krásné. Děkuji za tohoto syna, děkuji za druhého syna, tam se musím ještě mnohému učit. Děkuji za všechny zkoužky života, za vše co nás potkalo, potkává i potká. Děkuji s úctou a láskou. Vážím si všech a všeho. Tolik se toho musím naučit, děkuji za otevření očí, srdíčka i duše. Cítím, že se mění tolik moc věcí, k lepšímu, cítím i jak dál, co dál, jakási nápověda kudy a kam.
Děkuji za toto vše. Děkuji
S úctou a láskou ¨
Kytičko Tobě moc děkuji, za Tebe, Za Andělíčky, za dušičky, tyto stránky, děkuji :-)
Pavlína

andilci

(petulka, 11. 12. 2009 22:08)

S andilky je to úžasné,když jim odevzdám problém který mě trápí tak se okamžitě začne řesit ku prospěchu mému,ale důležitá je víra, bez ní to nefunguje! Pa,Pa S Láskou Petulka

Přenádherné příběhy

(Pavla, 10. 12. 2009 19:18)

U nich jsem si vzpomněla, jak jsem se s andílky, díky Tobě Kyti, spojila před třemi lety a od té doby mi jde všechno sametově. Téměř denně jsem za Tvou obětavost vděčna Naše milovaná Kytičko :* Ten příběh o paní primářce mi jde zrovna na ruku, řeším jak domluvit jedné dušičce, aby se už na mě nenapojovala, že mi to není příjemné..(zrovna dneska hodně silně až mi bylo mdlo) a zatím domluvy (telepatické) nikdy nezabraly, ale to řešení s andílky strážnými.. je úžasné, moc doufám, že to zabere. Po těch 3 letech ty kanály jsou už tak rychlé, že v momentě, kdy jsem četla ten příběh, potřebovala jsem náhle radu..jak přerušit provázanost jedné duše s mou... Děkuji i Ilonce, za tento příběh!

Super kurz

(Svatava, 10. 12. 2009 17:58)

Zlatá Kytičko,
moje babička mi říkala, dávej si pozor na to, co si přeješ, může se ti to splnit.Tak jsem si v duchu říkala, no to určitě.Po zasvěcení do andělské energie zjišťuji, že to opravdu funguje. Není to dlouho, co jsem prohlásila, že potřebuji více peněz, ale v zaměstnání kde jsem se ničeho lepšího nedočkám a ještě jsem dodala, co ty vesmíre na to?Dostala jsem nabídku na lépe placenou práci.Teď v době krize. Dobře mi tak.
Všechny srdečně zdravím s velkou láskou.

Děkuji

(Marie , 10. 12. 2009 17:03)

Je opravdu krásné když to funguje - podrobnosti doplním časem , abych to nezakřikla :-) jelikož to, co se mi Daří s POMOCÍ, je neuvěřitelné.
Děkuji a též přeji krásně prožité očekávání největšího svátku v roce.
Děkuji
pa M.

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 21
Celkem: 3264817
Měsíc: 15185
Den: 618