Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ SE NÁM DO ŽIVOTA VKRÁDAJÍ NOČNÍ MŮRY

milenci-ve-vode.jpgAhoj Kytičko,
 Můj přítel Milan, má rád stejně, jako mě ještě jednu slečnu. Je to moc hodná holka, moje kamarádka a já se na ni,ani nedokážu zlobit. Domluvili jsme se, že to ještě zkusíme.

Ale já tak nějak pořád čekám, kdy odejde. Zajímalo by mě, jakou máme šanci, vždycky jsem si myslela, že to bude muž, za kterého se provdám. Nedokáži si představit bez něho být (pozor upozorňuji, že mě fyzicky nepodvádí), přesto bych mu přála, aby byl šťastný ať se mnou nebo beze mně.

Zajímalo by mě, jestli jsme nějak karmicky propojeni z minulosti, nebo jak to vůbec je. Nedavno jsme u nás byla ta kamarádka na návštěvě a měli jsme kaši, zapálili svíčky u stolu, oni seděli proti sobě a první, co mě napadlo bylo děkovat bohu za jídlo a měla jsem pocit, že oni jsou má rodina, i když já jsem se necítila, jako Milanova přítelkyně, přesto to byl takový vřelý pocit. Byl to jako závan z minulosti. Nechápu to. Co se děje? A jak to vypadá s naším vztahem do budoucna?                                                                                                            
Děkuji moc s pozdravem

Ajka

link-unor-1

Milá Ajko,
Vyložila jsem kartičky a zjistila jsem, že Tvoje duše je velmi přátelská, vstřícná a družná.
Tvému partnerovi se to líbí a cítí Tvou lásku i oddanost. Máš hodně energie, a dokážeš mu
dát hodně citu. Jsi veselá a to mu imponuje. Vidím u tebe i určité zdravotní problémy, které
vyplývají s duchovní nerovnováhy a strachu. Ráda navazuješ kontakty, to je tím, že Tvá duše
cítí k lidem hodně lásky a také přemírou mentální energie. V kartách se rýsuje Tvůj úspěch v obchodní oblasti.
 
Mám tě upozornit, že by jsi měla být opatrnější ve výběru společnosti, ve které se pohybuješ. Také v kartách byla u tebe masivní osudová překážka. Je to nějaká zkouška, kterou musíš projít. Upozornění, že jsi celkem zranitelná v této citové oblasti, bude tuto zkoušku ještě více umocňovat. Hádky ve vztahu tím spíše umocnily tuto citlivost.
 
Tvůj partner je celkem nekonfliktní a harmonicky sladěný a má celkem slušné finanční vyhlídky. Je citlivý, ale trochu rozpolcený myšlenkami na jinou ženu.
O co vlastně v tomto čistění jde. V jednom z minulých životů byla Tvým nezodpovědným chováním vůči sobě i vůči druhým, vytvořena silná karmická zátěž. Byla to velmi smutná záležitost, kdy Tvůj partner zamilován do jiné ženy odešel. Nezvládla jsi tuto situaci a velmi silně jsi se trápila.
 
Byla to tak silná bolest, že jsi neustála toto odloučení a zemřela jsi vlastní rukou. Pohrdání životem, je velmi silná karmická zátěž. Proto jsi se několik životů učila tuto situaci zvládat. Více méně úspěšně. Přesto ve Tvém podvědomí zůstal ještě otištěný kód z této karmické vazby. Vztahové trojúhelníky vznikají z přesvědčení, že v jediném vztahu nemohu mít všechno, a tak neustále hledám něco nového. Vyplývá to z hlubšího již dříve vštěpeného názoru, že nemůžeme dostávat stejně mateřské i otcovské lásky. 
 
Aby se situace změnila, je potřeba usilovně znovu vybalancovat původní vztahy a pochopit, že můžeme dostávat stejně mateřské i otcovské lásky. Odpuštění znamená, že se otevíráme.
 
Závěr mého výkladu je, že Tě tvůj partner miluje a že se vzájemně jeden od druhého učíte.
Pomáháte si vzájemně. Není vhodný rozchod, ani odloučení. Pracujte na obnovení vzájemné
důvěry a tím i hlubší lásky.
 
Tvé sny pouze potvrzují,že v tomto životě se máš naučit vděku, který pociťujeme, když si
Uvědomíme, že žijeme, že máme vzácný dar života. Děkovat ve snu Bohu za jídlo. Je připomínka, že vděk máme vyjadřovat neustále a za všechno, co dostáváme.
 
AFIRMACE, KTERÉ JE VHODNÉ SI OPAKOVAT:
 
MILUJI SVŮJ ŽIVOT!
JSEM ŠŤASTNÁ, ŽE JSEM NAŽIVU.
DO MÉHO ŽIVOTA PROUDÍ DOBRO, ZE VŠECH STRAN.
DĚKUJI ZA KAŽDÝ DEN, KTERÝ S LÁSKOU A VDĚČNOSTÍ PROŽÍVÁM
 
Drahá Alenko, přeji Ti krásné dny plné radosti a štěstí.

S láskou Kytička.    

                                     

 

 

růžička-blikající-11.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3267049
Měsíc: 15594
Den: 426