Jdi na obsah Jdi na menu

KYTIČKO, JSEM ZMATENÁ, POMOZ

23. 9. 2009

ObrazekDobrý den Kytičko,
budu se ti snažit ve stručnosti napsat problém který mám.
Minulý rok v červnu jsem začala se svým manželem jezdit na kurzy etikoterapie. Velmi mě to zaujalo a testování mě celkem šlo.Absolvovala jsem všech 6 kurzů a některé jsem i opakovala.Rozhodla jsem se tímto způsobem pomáhat lidem a zařídit si doma místnost kde to budu provozovat.Na posledním kurzu se mi začali dít zvláštní věci.Začala jsem vidět útržky z mých minulých životů (alespoň jsem si myslela,že to tak je) a něco i do budoucnosti.Na cestě domů a i doma jsem byla přesvědčena, že mluvím s Ježíšem.Vše bylo naprosto přesvědčivé a vůbec jsem nepochybovala, že by to nebyla pravda.O mém testování jsem vůbec nepochybovala.Dokonce mě Ježíš vedl a uzdravila jsem pouhým přiložením ruky 2 lidi.Vedl mě k týdennímu půstu a 2 dnům bez jídla a bez vody.To vše se odehrálo v rozmezí měsíce. Teď když se dokončují práce na mém pokoji,kde bych si splnila svůj sen,pomáhat lidem,tak si nejsem vůbec jistá jestli to vše nebylo jen moje přání, či iluze.Andělé ani dušičky se mnou nepromlouvají ani Ježíš.Nevím co si mám o tom všem myslet a kde je pravda.Co se stalo.Bylo to opravdu skutečné.Mám i popsaných několik listů,vzkazů pro mě a pro to co mám tady udělat,ale nejsem si teď ničím jistá.Ani testovat mi nejde.Nevěděla jsem komu se s tímto můžu svěřit a našla jsem vás.Tak vás Kytičko prosím o pomoc.Předem mnohokrát děkuji!!!

Adriane
 
ObrazekAdriane,
mám Ti napsat, že toto není tak úplně Tvá cesta.
Určitě se máš věnovat lidem a s tím spojenou pomocí,
jen způsob předávání má být jiný, možná pro Tebe dokonalejší a jednodušší.
Píše se mi, že Tvá cesta měla příliš rychlý start.
Pokud člověk udělá přešlap, je vrácen zpět na startovní čáru.
Přesně toto se ti také stalo.
Popros pokorně o nový ukazatel cesty.
Zůstavej v klidu, protože všechno, co máš vědět se včas dozvíš.
S láskou Kytička
 
ObrazekDobrý den Kytičko,
děkuji ti mnohokrát,že jsi si našla čas a odpověděla mi.
Druhý den na to,jak jsem začala o všem pochybovat a napsala jsem si o vaši pomoc, jsem se modlila a prosila o vedení,
pomoc a omlouvala jsem se všem bytostem,že jsem začala pochybovat.
Najednou ke mě přišla dušička mé babičky a povídali jsme si.Potom krátce Ježíš a další dušička.
Další den na to ke mě přijel můj strejda na léčení.Ježíš i andílci mě celou dobu doprovázeli.Ježíš mi dal potom energii do dlaní a já
potom co jsme se strejdou všechno ústně probrali,jsem mu přikládala ruce na záda a hrudník,Ježíš mě celou dobu vedl.
Říkáte, že vám andílci ke mě vzkazovali,že mě čeká ještě jiná cesta. Můžete se jich prosím tedy zeptat, jak si mám toto vysvětlit,
co se mi děje.Beru to jako moji schopnost,kterou mi daly.Je tomu tak?
Nechci nikomu ublížit,ani necítím, že bych někomu doposud ublížila.Chtějí ke mě přijet další lidé,mám jím tímto způsobem tedy
pomáhat.Kdo to ke mě vlastně mluví? můžete mi s tím prosím poradit.
Moc vám děkuji!!!

Adriane

PS: Stou chybou jste měla samozřejmě pravdu.
 
ObrazekMilá Adrien,
Trošinku se zamysli. Chceš pomáhat, to je v pořádku. Lidé, kteří Tě vyhledají, budou věřit a doufat v Tvou pomoc. Budou Ti svěřovat svá trápení a odkrývat tajemství, která nikomu druhému nesvěří. V momentě, kdy je pozveš dál a oni překročí Tvůj práh, přebíráš určitou zodpovědnost za ně. Psycholog má v ruce diplom a několikaleté studium,a potřebné zkoušky a zkušenosti v praxi, než si otevře ordinaci.
Lékař také a navíc, než přijme první pacienty, musí dokončit atestaci, kde na něj ostatní lékaři dohlíží. Bylinkář začíná po letitých zkušenostech s účinkem bylin.
Co máš v ruce TY? Píšeš, Kytičko napiš, kdo ke mně vlastně mluví. Adrien, Ty to nevíš???? A chceš někomu pomáhat?? Sama jsi bloudící a hledající? Jak chceš druhým ukazovat cestu??  Ve svých  rukou nemáš vůbec nic, pouze jakési napojení – zatím neznámo kam.
Zatím máš  pouze své vlastní pochybnosti. Ztratila jsi napojení ve chvíli, kdy jsi chtěla přijímat do své péče své první klienty. To bylo první varování. Pak jsi začala pochybovat, to bylo druhé varování. Mám napsat, že po třetí už přijde přísnější zásah. Vesmír Ti stále naznačuje jedinou věc. NEJSI  JEŠTĚ  PŘIPRAVENA. Pracuj sama na sobě a časem určitě příjdeš na způsob jak pomáhat. Mít sen, je krásná věc, ale zodpovědnost za druhé lidi je věc druhá. Mám Ti napsat, že než někoho mást svými slovy, je lepší mlčet.
To je jen mé doporučení. Jak se rozhodneš je na Tvé zodpovědnosti a svědomí.

S láskou Kytička

Dodatek:

Možná se zeptáte, co to je, když se řekne

ETIKOTERAPIE?

Zabývá se uzdravováním nemocných vztahů. V nemravných vztazích k sobě a k druhým hledá příčiny nemocí člověka.
Nemoc těla je z tohoto pohledu jen hmotným otiskem nemocné duše, která ještě nenalezla cestu k mravnímu řádu.
Etikoterapeut je jen pasivním zrcadlem, které nabízí duchovní vhled do životní situace nemocného.
Nemocný si sám nachází místo, kde se odklonil od zákona lásky a jednoty. Je-li nalezeno a odstraněno nemocné přesvědčení v nitru a nemocný sám změní životní způsob, může teprve dojít ke skutečnému uzdravení v duši a tím i k vymizení hmotných příznaků v těle.
Etikoterapie neléčí. Je “pouze” pomocí při procesu sebeuzdravování a vědomého duchovního růstu těch, kteří už chtějí převzít zodpovědnost za svůj život do svých rukou a uzdravit se sami. Vzhledem k všeobecnému úpadku mravnosti je Etikoterapie cestou k uzdravení jedince i celé společnosti. Tím, že si klade za cíl zdraví ducha – duše – i těla, stává se Etikoterapie medicínou budoucnosti.
MUDr. Vladimír VogeltanzObrazek

 Snad zbývá jen dodat, že studovat novou medicínu pouhý jeden rok a pak hned uzdravovat, je poněkud unáhlené a v tom spočívá celý problém tohoto příběhu.......

 

 

Kytička

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

prax je dôležitá - tak ako na to??

(Karol, 23. 9. 2009 12:36)

Zaujímavý príbeh, nad ktorým som sa musel zamyslieť.

Mám otázku: ako získať potom prax? Nadobudnuté teoretické skúsenosti je potrebné zaviesť do praxe. Takže je nutné raz začať i s praxou a dôverovať si.

Celý život sa učíme, no najviac životných skúseností nadobúdame najmä tou praxou...

Ani vyštudovaný lekár nie je kapacitou po štúdiu, ale až po dlhoročnej praxi a nazbieraných skúsenostiach práve na pacientoch, i keď to možno trpko znie.







Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3257565
Měsíc: 16212
Den: 599