Jdi na obsah Jdi na menu

MATEŘSKÁ LÁSKA I.

29. 11. 2011

víla-nádherná.jpgPříběh z poradny MATEŘSKÁ LÁSKA I.

Také v tomto příběhu se musíme vrátit pár měsíců zpátky do jednoho podzimního dne na konci loňského října . Byl právě den státního svátku, venku pořádná zima a já čekala na poslední klientku, která měla už bezmála půlhodinové zpoždění. Konečně se ozvalo zaklepání a do místnosti vstoupila mladá žena,která se mi s milým a nenuceným úsměvem hned u dveří omluvila za pozdní příchod.

Když jsme se po chvilce seznámily a vypily čaj, dostaly jsme se k jádru jejího problému: „Víte, já nemohu otěhotnět.“ Řekla to s tak zvláštním důrazem na slovo NEMOHU, že mi to až zaskřípalo v uších. Se zájmem jsem si vyslechla všechny odvážné kroky, které tato žena už podnkla pro realizaci, jakéhosi rodinného plánu s pracovním názvem „MIMINKO“. Nakreslila jsem si  obrázek proudu energií a sestavila numerologickou mřížku, a uviděla jsem silný blok v srdeční čakře. Zvedla jsem oči od papíru a trochu nesmyslně se zeptala: „ Opravdu to miminko chceš?“ Žena mi trochu váhavě odpověděla:

“ Přece proto jsem tady, u Vás ne? „ Já už delší dobu chodím po doktorech, abych miminko měla, moje tchýně je totiž mému muži schopná najít jinou ženskou, která mu dítě dá, když to neudělám já. Proto jsem přišla k Vám, abyste mi řekla, jestli budu mít někdy vlastní dítě, abyste mi pomohla.

Její odpověď mě neuspokojila. „Ptám se, Táničko, jestli to dítě chceš Ty? „ No, já bych už chtěla, ,Láďa mi to na rovinu neřekne, ale já vím, jak moc to dítě chce a taky je mu už skoro čtyřicet, takže máme nejvyšší čas. „ Pochopila jsem, že nutně potřebuji pomoc andělů. Položila jsem zlehka ruku na rameno ženy a poprosila archanděla Uriela o pomoc. „Táni, zamysli se ještě jednou, ptám se Tvé duše: „ Chceš být matkou? Chceš otěhotnět a mít dítě? Táňa se na mě znovu podívala.

Najednou byly její oči plné slz. „Já nevím,„ Néé .Nechci!!!!! „Bojím se. Mám z toho hrůzu. Nedokážu si představit, že mám těhotné břicho. Táňa se rozplakala a já jsem viděla, že jí toto přiznání totálně  rozhodilo. Utírala si oči, z kterých tekly potoky slz nashromážděné bolesti a nastřádaných emocí. Celá se jakoby schoulila do klubíčka a její ramena se chvěla, když konečně vyslovila větu:“ Hrozně se bojím porodu.“  Vzala jsem ženu za obě ruce a podívala se do jejich očí. „Dnes jsi Táňo udělala velmi důležitý krok k tomu, abys měla svoje miminko. Odvedla jsem plačící ženu na lehátko a vzala Tibetský zvoneček a další věci potřebné k odblokaci.

A tak u mě Táňa pochopila svůj skrytý strach, který pramenil z jednoho z předchozích životů. V tomto minulém životě zemřela při porodu, za velkých bolestí a její duše odcházela s velmi utrpením a  myšlenkou, na děti, které tu po ní zbyly. Silná emoce při smrti – velká fyzická bolest – to vše se přeneslo v podvědomí do dalšího života a jako stín provázelo její myšlenky. Zhruba za hodinu jsme měly odblokovány všechny bloky na čakrách a za chvíli jsme se rozloučily.

 Táňa se znovu usmívala. Do jejího podvědomí jsme s pomocí andělské energie uložily myšlenky, které navodily příznivou atmosféru pro příchod miminka. Ještě u dveří jsme se objaly a já jsem jí zašeptala : Nezapomeň, že jsme přivolávaly duši miminka a že Tvému otěhotnění už nic nebrání. Usmála se a odcházela plná dojmů a radostného očekávání.

miminko-v-sněhové-kouli.gifTrvalo to skoro dva a půl měsíce, než se mi Táňa znovu ozvala. Zavolala mi celá šťastná radostnou zprávu, že její těhotenský test, je pozitivní. Zůstaly jsme v kontaktu celé těhotenství a vše k mé radosti skončilo šťastně, zdravým miminkem v náručí spokojené maminky. Minulý týden, za mnou ale Táňa znovu přijela, objednala se telefonicky na běžný výklad karet. Přijela bez miminka. „Kde máš miminko?“ Byla má první otázka. Maminky se totiž rády chlubí a tak mi nosí ukazovat své děti a já mám možnost přitulit si k sobě ten zázračný malý poklad, ten nejkrásnější jedinečný zázrak. Táňa mi pouze oznámila, že dítě ji hlídá maminka,protože ona musela nastoupit znovu do práce a jde se za mnou poradit ohledně věcí její další kariéry. Táňa se na mě dívala trochu smutnýma očima.

„Víš, Kytičko, já jsem se těšila, že to bude tak jedinečné a úžasné, jak to ty maminy popisují, to, když mají miminko, když jej poprvé uvidí. Tak moc jsem od toho čekala,ale jsem dost zklamaná, ten krásný pocit vůbec nepřišel. Musela jsem být až  skoro do porodu ve firmě a ani jsem neměla čas se nějak těšit“Možná je to tím“. Pokrčila rameny Táňa. 

 Pokrčila jsem rameny. "Táni, já jsem Ti jen pomohla otěhotnět." Dostala jsi jedinečnou šanci. Tak jí nezahoď špatným uspořádáním svých priorit. Tvůj syn Ti za to určitě stojí,aby pro Tebe byl na prvním místě. Opět se jí v očích zaleskly slzy. „Já vím.Kytičko, já se ho naučím mít ráda. „  Při této větě mě zabolelo srdce. Ještě dlouho jsem přemýšlela,jak jí pomoci. Poslala jsem jí alespoň andělské světýlko do dušičky.

Zeptala jsem se andělů, proč to takto dopadlo. Pochopila jsem, že tato milá žena má v sobě málo lásky. Ale je na dobré cestě, protože touží po tom, aby opravdu milovala. Archanděl Rafael, kterého jsem prosila o léčivou energii mi sdělil.

bř-anděl-12Láska matky, je obrovský dar pro duši, pro každého člověka, pro celý Váš svět. Je jako světelný paprsek, který prosvítí každou duši, zahřeje srdce a bez této lásky, by svět nebyl světem. Láska matky dokáže probudit ty největší a nejsilnější emoce,dokáže otevřít netušené síly, nevídané možnosti. Moji drazí, mateřská láska je tím zázračným lékem pro Vaši nemocnou planetu. Dívejte se na všechno očima matky. Matka je milující, shovívavá, plná lásky něhy, a vřelých myšlenek. Dokáže odpustit, povzbudit a pohladit, i když ví, že její dítě udělalo něco zlého, nedokáže se zlobit. Mateřská láska je bez omezení, bez hranic, bez podmínek. My andělé, Vás milujeme touto láskou. Všichni jste pozemské děti a my Vám pomáháme na Vaši nelehké cestě pochopit význam Vašeho života. Milovat a být milován to je můj vzkaz, má prosba a cíl Vaší cesty. Ať kráčíš za hluboké noci, nebo v pravé poledne, či za úsvitu, jdi s láskou v srdci, s tím nehasnoucím plamenem věčné síly a mocné energie.¨

Archanděl Rafael

Přijala Kytička 29.11.2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pomoc

(Iveta, 15. 5. 2012 22:00)

maminky, my všechny víme jak je to úžasné moci milovat své dítě a člověk si ani neuvědomuje, že i tohle je dar, který jsme dostaly:-) mamince miminka moc přeji aby si našla cestu ke svému miminku, určitě si ho zamiluje:-) možná se jen trochu bojí stejně jako se bála porodu. Přeji mamince mnoho krásných chvil s miminkem a posílám spoustu lásky:-)

miminko

(Kamila, 2. 1. 2012 9:07)

miminko je to nejkrásnější v životě! Měla jsem problém s otěhotněním, a taky jsem udělala nepěknou věc. Modlí se za odpuštění,prosím andělíčky.A věřím ,že všichni jsou a stojí při nás a za to moc děkuji. Jsem v 6. týdnu těhotenství jsem š´tastná,ale zároveň mám strach aby se něco nepřihodilo.Ještě neumím se toho strachu zbavit.Vím,že jak 2 lidé ,kteří se milují dostanou šanci přivést na svět miminko je to to nejkrásnější co je může potkat.

Láska

(Adriana, 8. 12. 2011 20:19)

Tak to je to nejkásnější, co můžeme cítit k dětem. Je to něco obrovského, nádherného. Nikdy jsem si nemyslela, že to může být tak krásné. Jsem vděčná za to, že to mohu cítit.

Lenka

(Krásný večer, 4. 12. 2011 19:25)

Kytičko, téma mateřské lásky, se dotklo mého srdíčka. Nádherný vzkaz od archandílka Rafaela:). Přeji všem maminkám, aby své mateřství bralo, jako ten největší dar od pána Boha. Toto téma se mi stále více dotýká, neboť jsem ve 4.měsíci těhotenství a na dětátko se strašně těšíme, je to naše láska a miluji ho (ji):), také si uvědomuji, že vždy si dušička zvolí rodiče, proto aby se naučila, to co potřebuje a to je vzájemné, pokud vztah mezi rodiči a dětmi je plné pochopení dalších souvislostí, ušetříme si mnohdy zbytečné trápení. mějte se krásně a ať mateřská láska posiluje srdéčka všech mamineček na celém světě a nejen mateřské lásky, ale lásky obecně:).

AHOJ.

(Viman, 3. 12. 2011 5:03)

...Ahoj Renino - já tu lásku od vl. mámy taky nikdy nepocítila a nemůžu říct, že jsem si na to za těch půl století už zvykla, na to se asi zvyknout nedá / dává jí celý život všechnu jen st. bratrovi / tak se jí snažím dávat vl. dětem, ale také jí " berou " jen někteří.

škoda

(Renina, 2. 12. 2011 8:48)

je škoda, že má maminka to tak necítí....brečím a brečím... třeba někdy
mi dá tu lásku....

ANO

(Marlen, 2. 12. 2011 0:06)

Nádherný závěr :)))

pláču

(sněhurka, 30. 11. 2011 16:54)

Je to tak pravdivé a tečou mi slyzy, když tohle čtu, mám syna dospělého, krásného, zdravého šikovného kluka, moc ho miluju, miluju ho tak moc, uděllám pro něj vše co je v mách slách, udělám pro něj vše i co v mých silách není, ale zařídím to tak, abych mu vždycky pomohla. Prošli jsme si oba svým, on je moudrý, moudřejší než já, on je i můj učitel. Vždycky jsem chtěla ještě holčičku, ale nemám jí, možná proto, že jsem se vždycky bála toho, že už bych své další dítě nemilovala tolik jako syna, že bych jí nedala tolik lásky jako jemu. Měla jsem těžké těhotenství i porod a bála jsem se toho, že bych mohla syna opustit a taky toho, že se holčička třeba nenarodila. Dnes už jsem připravená a vím, že i když jí ještě nemám, tak už teď svojí holčičku moc miluju. Je to pravdivý.

pravdivé

(Viman., 30. 11. 2011 7:38)

Děkuji - strašně tady brečím nad tím poselstvím od Arch. Rafaela, jako by mi mluvil z duše, jen je mi líto, že některé moje děti tu lásku ode mne necítí, nebo nechtějí, přitom bych za každé ze svých dětí dýchala.....

nádherné.....

(pírko, 30. 11. 2011 0:07)

sdělení Archanděla Rafaela je tak nádherné...cítím to každý den, to nádherné poslání být mámou.....děkuji ti Kytičko...víc nemám slov, jen srdce zaplněné štěstím...

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3256898
Měsíc: 16224
Den: 671