Jdi na obsah Jdi na menu

MLUVILA JSEM S MRTVOU BABIČKOU

4. 7. 2007

ObrazekMilá Kytičko,

moc vám  děkuji za otevření této rubriky. Chtěla bych vás také poprosit o pomoc. Ani nevím, jak začít. Moje vážné problémy začaly v době těhotenství, když jsem si točila na niti tuším se snubním prstýnkem. Dnes už vím, že to byla šílená naivita. Pokoušela jsem se zeptat své mrtvé babičky, na kterou jsem byla v dětství (a jsem téměř do dneška) fixována, aby mi dala vědět, co se mi narodí. Tohle moje primitivní kyvadélko skutečně fungovalo a já jsem dostávala správné odpovědi. Skutečně se mi narodila dvojčata, syn a dcera. Zkoušela jsem dál a dál a tu schopnost jsem měla až tak do šestého měsíce. Pak odezněla a mně začaly velké problémy. Mám strach, slyším šumy a hlasy.

Dnes vím, že jsem si hrála s černou magií, a také tuším, že mám kolem sebe hodně duší, které neodešly. Poslední léta pro mě byla velmi těžká, následovala jsem svého manžela do USA, což můj život dost zkomplikovalo. Začínala jsem tady z ničeho, s dvěma dětmi v plenkách. Manžel se opíral o mě a já musela bojovat o přežití celé rodiny. Stálo mě to hodně sil, úplně jsem se změnila. Dřív jsem se ráda bavila, smála, měla hodně přátel. Teď, po sedmi dlouhých letech, už je to lepší, ale pořád mi něco sedí na ramenou, nutí mě pochybovat. Vsugerovávám si, že moje cesta je správná, že Amerika je můj osud, že si ji děti před svým narozením vybraly, že tady budou žít. Nyní mám problémy s pobytem a nejsem si jistá, zda tu mám zůstat a bojovat dál. Chtěla bych vás poprosit o radu, jak to vyřešit. Snažím se, ale je to tak tři kroky vpřed a dva zpátky. Nejvíce si vyčítám, že je tím postižený i můj syn. Před lety často hrůzou křičel ze spaní, koktá a špatně se na všechno soustřeďuje.

Pevně věřím, že nic v životě není náhoda, že všechny lidi, s kterými jsem se tady setkala, jsem se měla setkat a něco si vyřešit. Ale musím se rozhodnout, zda se vrátit, nebo zůstat, a to právě teď. Mohly byste mi to rozhodnutí aspoň trošičku usnadnit radou, jak se černých duší zbavit, abych po letech aspoň jednu celou noc klidně spala a byla zase sama sebou? Moc vám děkuji i za syna a svoji rodinu.

A...

Milá A...,

problém, který popisuješ, je velmi složitý. Duši člověka lze v podstatě jednoduchým způsobem přivolat. Ale někdy je velmi obtížné ji poslat zpátky. Tyto duše, které se zatím znovu nenarodily a čekají na svůj další úkol tady na zemi, mají schopnost komunikace. Pokud přijdou na naše zavolání, otvíráme jim vstupní bránu. Samy pak ale nedokáží odejít. My to neumíme, a tak s námi duše zůstávají. A protože jsme v sobě otevřeli ten pomyslný kanál komunikace s jiným světem, nabalují se na nás další duše, často z nižších úrovní jemnohmotného světa. A tím jsme si zadělali na pořádný problém. Tyto dotazy jsou velmi časté. Já vím, je to lákavé, vyzkoušet si, jestli to opravdu funguje. Ale cena za takovou zkušenost bývá neúměrná zážitkům, které vyvolávání duchů přináší. Je bohužel známá celá řada případů, kdy člověk dříve zdravého rozumu skončil svůj život v psychiatrické léčebně. Pokusy o sebevraždu jsou zde jakýmsi průvodním jevem. Opakuji proto znovu své varování: Nikdy se nepokoušejme vyvolávat duše zemřelých! Respektujme jejich klid a odlišujme tyto dvě dimenze rozdílných světů.


A..., když jsem tě malovala, cítila jsem v tvém srdci tíseň. Jako by k tvému srdíčku směřovaly šípy, které mají ubližovat tvému sebevědomí. Stala ses terčem a někteří lidé kolem tebe zřejmě mají pocit, že právě ty všechno vydržíš. Velká tíha starostí je na tobě. Tví ochránci jsou napojeni velmi dobře a chvilkami to vypadá, že tě doslova nadzvedávají, abys neklesla pod tíhou, která na tobě leží. V hlavě máš myšlenky, které se vracejí stále zpátky, i když se hodně snažíš je z hlavy dostat pryč. Chtěla bych tě ale ujistit, že to, čeho se tvůj dotaz týká, není černá magie. Byla jsi pouhý tazatel, nechtěla jsi nikomu ublížit. V tomto případě došlo k situaci, kdy se na tebe napojily právě nižší duchovní bytosti, které nejen ubírají energii, ale mohou také přímo ovlivňovat myšlení člověka. Co se mi však zobrazilo u tvého syna, je fakt, že on tyto energie odráží. Napřed jsem myslela, že původně měl být levák, neboť se v něm bijí dvě strany. Pak jsem ale pochopila, že je to upozornění na energii, kterou dovede od sebe odrážet. Dělá to intuitivně, nevědomky. A je dost silný, vidím tam pichlavé bodlinky, které ale směřují zpět k tomu, kdo tu energii poslal. A to jsi právě ty.
A jsme u jádra problému. První, co uděláme, je prosba o ochranný štít. Velmi mocný anděl Lahabiel bude stát při tobě a ty budeš žádat jeho i svoje ochránce o pomoc. Prosbu o štít budeš opakovat ráno, večer a pokaždé, když uslyšíš hlasy nebo nějaký jiný projev.


Prosba o štít:

Moji milovaní ochránci, prosím Vás o mocný štít, který mě oprostí od útoku zlých sil a nepustí ke mně žádné informace než ty, které přijdou od Vás.
Ať mne tento mocný štít chrání od všech špatných myšlenek, slov i skutků.
Prosím, ať je tento štít požehnaný tím, kdo stvořil tuto Zem. Ať nad mým štítem bdí mocný anděl Lahabiel. Děkuji.

Druhý krok bude odvedení energií od tebe a vyčištění tvého bytu. To udělá naše milá Sára, která je v této oblasti opravdu velmi dobrá. Budu ráda, když mi napíšeš, jak se situace vyvíjí, a já ti sdělím datum a čas, kdy se bude Sára věnovat tvé osobě a bytu. Věřím, že to půjde, a ty musíš taky věřit. V tu dobu, kdy se budou energie odvádět, budeš mít zapálenou bílou svíčku a také poprosíš své ochránce o pomoc. Budeš žádat o odpuštění toho, kdo stvořil tuto Zem. Jen s jeho požehnáním a s pomocí andělů se zbavíš těchto energií a budeš se zase cítit volná. Tvá duše je v kleštích, je terčem útoků a to není vůbec dobré. Odpověď na otázku, zda se máš vrátit zpátky do Čech, zní NE! Alespoň v nejbližší době. Neboť máš před sebou ještě nějaký úkol, který je vázaný místem, kde právě teď žiješ.


Rada andělů:

Andělé vědí, že potřebuješ přísun peněz. Ale chtějí připomenout, že k těmto cílům potřebuješ i potřebnou dávku radosti. Buď k sobě méně přísná. Nic, co jsi v minulosti udělala špatně, nemůže snížit tvou hodnotu a lásku, kterou k tobě andělé cítí. Andělé milují bez podmínek a stejně tak bys měla mít ráda sama sebe. Poslední dobou k tobě andělé často posílají myšlenky. Žádají, abys je více vnímala a řídila se jimi. Dávej více najevo své pocity a lásku. Zvláště tvůj syn potřebuje jistotu tvé lásky po tom všem, co se mezi vámi stalo. Andělé tě nikdy nevedou k tomu, abys řekla něco, co by jinému mohlo ublížit. Věř, že je velmi blízko doba, kdy tvůj život dostane novou úroveň vnitřního klidu.

Hodně dnů prozářených andělským světlem a láskou ti přeje

Kytička

 

Mila Kyticko,
nejsem si jista jestli můj email dostanete.
Rikala jsem si, ze máte hodne prace s radami pro jine lidi a me uz pomozeno bylo ,ale ze dam vedet jak to se mnou vypada. Myslim si, ze to vase cisteni od negativnich energii urcite pomohlo.Potrebovala jsem vice casu, abych si byla jista. Uz pracuji vice se svym synem, vice komunikuje uz se tak nezadrhava, prisunu penez jestli je mam si uz take vubec nevsimam, protoze jsem uz skutecne presvedcena ze ten jejich tok ke me neprestane a budu mit kolik potrebuji, svym manzelstvim uz se take poprve po sedmi letech meho pobytu zde take netrapim a uz si dovedu predstavit svuj zivot bez manzela s tim, ze je to pro me asi nejprijatelnejsi volba, jenom me porad tizi to co se porad vraci, jestli je skutecne dobre, ze tady ziju, Psala jste, ze andele rikaji, ze tu mam ukol, ktery je vazany k mistu kde ted prave jsem.Me se na tomto kontinente uz zase po dlouhe dobe moc libi, ale pozehnani uradu uz behem nekolika mesicu skonci.To ze jste mi nenapsala nic o minulych zivotech a ostatnim ano mi vubec nevadi, ani nic o me ukolu , proste to nemam vedet a asi je to lepsi, ale myslite, ze tohle bych vedet mohla? Jenom tohle, ja uz se o sebe dal postarat umim. Moc vam dekuji. A.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3259814
Měsíc: 15510
Den: 501