Jdi na obsah Jdi na menu

MŮJ MANŽEL NA MŮJ VKUS DOST PIJE A NEDOKÁŽE PŘESTAT

10. 11. 2009

 

Obrazek

ObrazekMilá Kytičko,

již jednou jsem se na Tebe obracela s dotazem a dočkalo se mi odpovědi i nasměrování což mě hodně potěšilo.
Proto se na Tebe obracím podruhé o radu či nasměrování v životě, protože si opět nevím rady.
Můj dotaz se opět týká mého vztahu s manželem...posledně jsem řešila početí druhého dítěte (které jsem hodně silně cítila), ty jsi mi radila,že opravdu ne...Což teď cítím jako velkou úlevu, protože se stále v tomto vztahu nemůžu najít...
Manžel na můj vkus dost pije a nedokáže přestat...Když rozeberu týden po dnech tak ze 7 dní stráví asi 6 v hospodě s kamarády. Dost často se skrz to hádáme, když si to někdy i v klidu vyříkáváme tak tvrdí ,že ho to moc mrzí,ale v zápětí udělá to samý...jako kdyby ho do té hospody něco táhlo, je jak smyslů zbavený...jakmile se ho snažím udržet nějakou dobu doma s rodinou třetí den je již nepříčetný a já jsem radši kdž odejde za svými kamarády a já mám doma svůj klid...(jednou za čas mi to příjde moc líto, protože si říkám,že jsem si takový život opravdu nepředstavovala) a i když se manžel někdy opravdu snaži vytvořit v rodině haronii,já už nemám zájem, už mu to nevěří, protože vím ,že v zápětí to hned pokazí, když se opíjí a já opět zůstanu po večerech sama což mě děsně deprimuje.... Mimochodem jeho máma mu umřela když mu bylo 16 let a jeho táta hodně pil...na můj vkus pije dost i dodnes.
Kytičko je nějaká možnost, že mu můžu pomoci...i když abych byla upřímná, už jsem prožila tolik bolesti a zklamání, že sama nevím zda za ten vztah ještě bojovat....
Máme spolu úžasnýho, velice vnímavého a nadaného 4,5 letého chlapečka a chtěla bych pro něj jen to nejlepší rodinné zázemí,ale nějak mi to nejde s manželem vytvořit.

Možná Ti přijde tento dopis zmatený a nepochopitelný, mám spoustu pocitů z tohoto vztahu,ale nedokáži to nějak napsat...
Kdyby sis našla malou chvilku času a zkusila mi najít řešení v kartách budu Ti moc vděčná...

Předem děkuji a přeji hezký den

 Laďka

Obrazek

 

 

ObrazekDrahá Laďko,

Tak ráda bych Ti napsala, že je to všechno jen krátkodobá krize Vaší lásky,
že všechno může být zase tak hezké jak dřív, že stačí jen se více oboustranně snažit,
ale bohužel vidím ve Vašem vztahu hlubší problémy.
Zde je názorný příklad toho, jak se dává do pohybu zákon přitažlivosti.
Každý člověk kolem sebe šíří určité vibrace a tím přitahuje do života duše s podobným smýšlením, s podobnými pocity a s podobným zaměřením.
Tvé vibrace se zvyšují, snažíš se na sobě pracovat, snažíš se chápat věci, kterým jsi dříve nerozuměla, stále více rozvíjíš intuici a nasloucháš svému nitru a informacím, které k Tobě z Vesmíru přicházejí, hlídáš si své myšlenky a ladíš se na pozitivní vibrace. Po těch pomyslných schodech, které znázorňují duchovní růst, stoupáš vytrvale nahoru. Tvůj partner si ale volí jinou cestu, jiný směr. Jeho cesta vede tam, kde mnohý člověk našel sice zapomnění na každodenní starosti, uvolnění a jakýsi druh zábavy, ale kde zároveň ztrácí právě tuto příležitost DUCHOVNÍHO RŮSTU.
Pravidelná cesta do hospody – je cesta NIKAM. Toto prostředí a pravidelná konzumace alkoholu snižuje naše vibrace dolů, směřuje naše myšlenky negativním směrem a v člověku se začínají probouzet negativní aspekty duše. Pokud se tato cesta včas nezastaví, stává se pravidelným denním rituálem, konzumace alkoholu stoupá a vytváří se citová a i fyzická závislost. Naše tělo nebylo stvořeno k tomu, aby se prolévalo alkoholem Alkohol zabíjí naše mozkové buňky – a ty se nedokáží obnovit a regenerovat jako ostatní buňky v našem těle. Alkohol potlačuje pozitivní myšlení a uvolňuje cestu nižším duchovním bytostem, které nás mohou částečně,časem i úplně ovládat. Navíc se tímto partnerovým snižováním vibrací mezi Vámi tvoří propast.
Ty už jsi dnes jinde a Tvůj partner se ti den po dni více a více vzdaluje.

Toto je Laďko důležitá křižovatka ve Tvém životě.

  1. Každý člověk si zaslouží pomoc a šanci – takže si s partnerem promluv a dej mu jasnou volbu a tím i šanci výběru – Buď si vybere rodinu - nebo kamarády v hospodě.

      

       2.   Stanov vašemu soužítí jasná pravidla

       3.  Pokud je nebude schopen dodržovat

pak nepřipusť žádnou jinou možnost,než odchod od tohoto muže. On Ti velmi brzy ukáže, co je pro něj důležitější.
Buď tyto návštěvy a své kamarády odstaví na druhou kolej, protože jeho láska k tobě a k dítěti je silnější., nebo zvolí životní cestu, která ho přivede do propasti.
Ty se tam, ale v žádném případě nenechej stáhnout. Tvé dítě i Ty si zasloužíte klidný harmonický domov plný lásky a pochopení a s člověkem, jehož cesta je nasměrovaná k závislosti na alkoholu se této lásky, klidu a harmonie nedočkáš.
Vlaďko, Ty za svého manžela NEJSI ZODPOVĚDNÁ – je to jeho volba.
 
ObrazekRada andělů: Není čeho se obávat, tato situace je v dokonalé Boží ochraně a je řízená Boží vůlí. Zahrň tuto situaci láskyplnými pocity a myšlenkami, aby Tebou a k Tobě a s Tvou pomocí plynulo od Boha její nejdokonalejší naplnění.
My Andělé stojíme při Tobě a chráníme Tebe i Tvé dítě. Ať z Tvých úst plynou jen láskyplná slova a Tvé srdce ať je v řešení této situace plné lásky, pochopení a soucitu k duši, která ztrácí duchovní zrak a vnímání. Jen Bůh a andělé nikdy nikoho neopustí, lidské cesty se často rozdělují. S naší pomocí zvládneš toto rozdělení a naše světlo, bude svítit na Tvou další šťastnou cestu.
 
S láskou Kytička
 
 

Obrazek

Komentáře

Přehled komentářů

Hulvát

(Ajka, 12. 11. 2009 19:41)

Máš pravdu Channah, hulvát to je jediné slovo, které mně pro Vladimíra napadlo. Proto také Kytička maže jeho komentáře.Romane, díky, konečně slovo chlapa. Holt Vladimíra asi nenaučili slušnému chování.
Přeji krásný a ničím nerušený večer.
Ája

Pro méně chápavého Vladimíra

(Roman, 12. 11. 2009 19:34)

Když komentuješ pomalu každé slovo, které se tu píše, asi Tě to hodně zajímá. Já jdu na pivo a tobě přeji příjemné čtení. Konečně se nad sebou zamysli.
Až se začneš chovat jak chlap, pak někomu vyhrožuj.
Já nemám potřebu Tě urážet, předvedl ses sám. Doufám, že Tvůj komentář zde zůstane, aby si mohli všichni přečíst co jsi za dementa.
Omlouvám se, to je nejslušnější slovo.
Roman

pro Channah

(vladimír, 12. 11. 2009 19:31)

Už jsem vše řekl (respektive napsal). Opět odkazuji na svůj prvotní komentář. Na urážku lze reagovat (za takovéto situace) rovněž urážkou. Na ty tvé ani nereaguji, je mi k zblití. Hezký večer všem.

Tak to je fakt síla

(Channah, 12. 11. 2009 19:26)

Vladimíre, zřejmě jste navštěvoval školu vysokého hulváctví, Vaše výrazy : ubožáku, koště, demente, blbe, vypovídají hodně o Vás a nikoli o Romanovi. Pokud provádíte monitoring debility v české republice, tak Vám gratuluji, protože jste právě vyhrál na celé čáře. Certifikát Vám během pár dnů přijde poštou, doufám, že Vám blahopřeje i Roman, jemu totiž nejste hoden očistit ani boty. Tohle byla moje poslední reakce. Přeji všem hezký večer. Channah

pro Channah

(vladimír, 12. 11. 2009 19:22)

Nechtěl jsem na tyto stránky zanést žádný neklid. Přečti si lasakavě můj prvotní komentář "k něčemu jinému". Byl míněný normálně a slušně.

pro ostatní

(vladimír, 12. 11. 2009 19:18)

Snažil jsem se normálně reagovat na starší příspěvek týkající se tzv. prasečí chřipky. Myslím, že jsem reagoval upřímně a slušně. Reakce na urážky jakéhosi Romana rozhodně slušná není, připouštím. Je ale upřímná a adekvátní, a to s ohledem na jeho urážky. Pokud jsem někoho pohoršil (vyjma Romana, kterému to bylo určeno), tak se omlouvám

Pro všechny

(Channah, 12. 11. 2009 19:15)

Vidím, že zase se nám sem napíchl jeden šťoural, kterému dělá očividně dobře, když vnáší na tyhle stránky neklid. Já mám pro vás všechny jeden návrh, co kdybychom se nad tyhle příspěvky dokázali povznést a prostě je ignorovali a nekomentovali. Jak dlouho je bude bavit sem psát, když uvidí, že nikoho jejich názory nezajímají a nikomu nestojí za odpověď. Prosím zkusme to, tihle lidé nám za to opravdu nestojí. Plnou náruč lásky posílá Channah

pro blba Romana

(vladimír, 12. 11. 2009 19:10)

Ty ubožáku, já si můžu sledovat jaké stránky chci. Třeba provádím monitoring debility v české republice, ty koště. Chlapům děláš ostudu jedině ty, zmanipulovanej demente! Estét jistě promine, ale na reakci chudáka co zřejmě věří na proroctví od "andílků" nelze jinak reagovat. Chtěl jsem být slušný a napsat svůj názor, ale tenhle blb co potřebuje dostat do ciferníku mě dorazil. Tohle si blbe Romane zapamatuj! Klidně si tento komentář smažte, klíčový byl ten předchozí.

Pro Vladimíra

(Roman, 12. 11. 2009 19:01)

Když se Ti to nelíbí, tak co tu lezeš???
Mně když se nějaké stránky nelíbí, tak nebudu chodit číst další příspěvky, to může dělat jedině MAGOR.(snažil jsem se reagovat slušně)Děláš chlapům jedině ostudu.
S pozdravem Roman

k něčemu jinému

(vladimír, 12. 11. 2009 18:08)

Na tyto stránky jsem zavítal po delší době. Reaguji na článek Kytičky ohledně tzv. prasečí chřipky, což zřejmě sem nepatří, ale pod oním článkem je diskuse zablokována. Chci jen uvést, že se s tímto statečným a pravdivým článkem VYJÍMEČNĚ takřka plně ztotožňuji, což však rozhodně nemění můj názor na tyto stránky, Kytičku atd. Nevím proč byla diskuse pod výše uvedeným článkem zrušena, netuším co tam psal nějaký Vlado, s tímto člověkem ale nemám nic společného. Příspěvek ohledně "manžela pijana" raději nebudu komentovat.

Držím palce - bude líp

(Monika, 12. 11. 2009 13:53)

Milá Laďko,

já jsem totéž zažila - z pozice dítěte...věř mi, je to peklo. Nejdříve pil mamky druhý manžel a po nějaké době(kdy už to asi nedokázala déle snášet) začala i ona. Věř mi, toto co popisuješ je jen začátek...sliby - chyby...
Moc ti přeji, ať se rozhodneš správně, ať v sobě najdeš tu sílu, jak kvůli sobě, tak kvůli synovi.
Souhlasím ale také, že člověk má dostat šanci. Jestli ji využije, má můj velký obdiv, jestli ne, udělej nutné kroky co možná nejdříve.
Hodně sluníčka v tvém životě !!!
Monika

to znám

(Denisa, 12. 11. 2009 11:16)

Chtěla bych Laďce popřát touto cestou hodně síly. Zažila jsem podobný příběh, nedokázala jsem ukončit ten začarovaný kruh nových nadějí a nesplněných slibů od manžela, který hodně pil. Teď na tuto část svého života pohlížím, jako na pro mně ztracený a promarněný čas. Je to škoda. Prosím, Laďko, neudělej stejnou chybu. Držím palečky.
Denisa

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3264742
Měsíc: 15137
Den: 580