Jdi na obsah Jdi na menu

NÁŠ VZTAH PROCHÁZEL KRIZÍ A ANDĚLÉ POMOHLI ZVLÁŠTNÍM ZPŮSOBEM

1. 11. 2009

ObrazekKytičko, musím Ti sdělit, že andílci jsou úžasní. Když jsem Ti před několika dny volala,  že v našem vztahu s mou přítelkyní Maruškou není všechno O.K., byla jsem hodně nešťastná. Opravdu to vypadalo, že Maruška si není jistá láskou ke mně a že přemýšlí o rozchodu. Uvědomila jsem si, že jí nechci ztratit, ale že to nemá cenu, když její city ke mně ochladly.
Povzbudila jsi mně slovy, že ten náš vztah prochází určitou krizí, jako to v partnerských vztazích bývá, a že mám poprosit anděly, aby mi s tím pomohli.
Večer jsem prosila anděly, aby mi pomohli posílit naši lásku, doslova jsem prosila, že chci být s Maruškou za každou cenu !!!
To co v dalších hodinách následovalo, bylo opravdu hodně dramatické.
V noci nás s Maruškou probudilo divoké zvonění sousedů. I když zpočátku jsme nechápaly co se děje, velice rychle nám došlo, že jsme vytopily celý barák. Dokonce vznikl i zkrat na elektrickém vedení, zkrátka jedním slovem to byl takový průser!!!
Začala jsem situaci řešit, uklidňovala sousedy, hned jsme s Maruškou začaly uklízet tu spoušť, v podobě oceánu v našem bytě, a do rána jsme měly opravdu co dělat.
Ráno jsem zavolala do pojišťovny a začala vyřizovat škody, které vznikly tímto vytopením. Kupodivu jsme společně všechno zvládly a tato krizová situace nás velmi sblížila. Maruška mi řekla, že jsem zachovala naprosto chladnou hlavu, že mně obdivuje, jaká jsem holka do nepohody. Že jsem se chovala úžasně a že má pocit, že se mnou, v životě všechno zvládne. Bylo to celé vlastně úžasné. A tak jsme milá Kytičko zašly na večeři a cestou jsme si koupily prstýnky. Zasnoubily jsme se a plánujeme svatbu. Jsem šťastná Kytičko, a věřím, že andílci vše zařídili tak, abychom s Maruškou zůstaly.
Měj se krásně
Bětka

Obrazek

 

ObrazekMilá Bětko,
Vzpomínám si, že v tom telefonu jsi byla opravdu nešťastná, a já mám velkou radost, že váš vztah s Maruškou, nabral nové tempo a nový dech.
Cítím, že Ty jsi právě ten človíček, který má Marušce pomoci v její psychice a uvědomění si
vlastní síly a identity.
Každý vztah občas projde krizí. Důležité je zvládnout stereotyp a oživit šeď dnů, které plynou. Připomnělo mi to seznamovací pobyty, kdy pořadatelé organizovaně staví lidičky, kteří se seznamují, do situací tak zvaných KRIZOVÝCH. /Například plavbou na raftu/
V té chvíli se totiž přesně ukáže jaký člověk opravdu je. Jdou stranou všechny naučené a strojené způsoby a přetvářka. Člověk se předvede v tom pravém světle a ty jsi se skutečně předvedla. Maruška to správně pochopila a andílci to skvěle zařídili !!!

Opravdu je pro život velmi důležité vědomí, že se mohu i v takových těžkých situacích spolehnout na partnera (partnerku). Vyzkoušely jste si, co s Vámi taková „krizovka“ udělá.

Teď  už to víte. Je jasné, že ať se děje cokoli, chcete to prožívat spolu. A to je moc krásné a já Vám to z celého srdce přeji. Pouze bych dodala, že nikomu nedoporučuji léčbu vztahů řešit vytopením sousedů.(smích)
ObrazekS láskou Kytička 

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

tiše závidím :o)

(Lenik, 4. 11. 2009 20:33)

Moc hezký příběh a hlavně má štastný konec..mohu jen tiše závidět! Přeji hodně štěstí a ať vám to opravdu vydrží! Já jsem se bohužel před 3 měsici s přítelem rozešla a moc andílky prosím aby naše cesty svedly zase dohromady a aby sme byli zase šťastní, tak uvidím jak to dopadne. Ten rozchod byl takový zvláštní, vlastěn ani nevím proč to tak dopadlo:( ale možná za to dost mohlo to, že když jsem byla šťastná tak jsem najednou začala mít strach, že se něco určitě pokazí a přivolavála jsme si to tak dlouho až se mi to stalo. asi před 2 měsíci jsem se dozvěděla o andílkách a koupila si knížku od Doreen Virtue a její andělské karty. Myslím, že od té doby jsem se dost změnila a snažím se vidět věci pozitivneji. Věřím, že když se to podařilo vám uzdravit váš vztah, že i u mě by se to mohlo podařit. Moc andílky prosím a modlím se, tak jsem sama zvědavá jak se věci vyvinou. Dám vědět až nastane nějaká změna nebo krok vpřed. Děkuji za tyto stránky..dávají člověku sílu. Přeji všem hodně štěstí a ať se splní vaše přání! Lenik

Moře lásky

(Ivana, 3. 11. 2009 9:33)

Milá Bětko a Maruško,
moc Vám přeji hodně lásky, porozumění a pochopení.
Je to krásné, že se můžete jedna na druhou spolehnout
i těžkých životních zkouškách a to je důležité. Ivana

Láska je krásná

(Rachell, 2. 11. 2009 23:49)

Přeji Vám Bětko a Maruško spustu štěstí a lásky ve Vaší společné cestě životem. Nejkrásnější ve vztahu dvou milujících se lidí, je zjištění, že ve všech a to i v těch nejtěžších životních situacích se můžeme o toho druhého opřít. Přeji s láskou všem, aby k takovému zjištění také došli.

štěstí

(petulka, 2. 11. 2009 10:18)

Je to krasné.Přeji moc,moc,moc štěstícka hodně lásečky a taky zdravícka na vaši společné cestě zivotem.

Gratuluji Ti a Marušce

(Pavla, 2. 11. 2009 1:08)

že se máte tak rády. Moc Vám to přeji a ať se Ti plní i další přání!!!! To hlavní, po kterém jsi tak toužila už máš, jak krásné a inspirující je být toho svědkem!

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 18
Celkem: 3264635
Měsíc: 15112
Den: 580