Jdi na obsah Jdi na menu

NĚCO BRÁNÍ MÉMU ROZVODU

1. 9. 2007

ObrazekDobrý den,Kytičko,při poslední návštěvě u kamarádky,jsme o Vás hovořili a dala mi na Vás kontakt.
Obracím se na Vás s prosbou o radu.
Již tři roky se plácám v nefungujícím manželství,kdy moje první zmínky a náznaky,že mezi námi není vše jak by mělo být,zůstaly u mého manžela bez odezvy.Ve chvíli kdy jsem jasně a na rovinu řekla,že už tak žít dál nechci,začal pít.Pak mě žádal o další a další šanci,ale v podstatě neudělal nic,čím by se mi alespoň trochu přiblížil,takže mezi tím vším se u mě i ten zbytek lásky,dáli se to tak říct,vytratil.Den před naším setkáním na téma rozchodu si zlomil obě paty a já cítila,že ho v tom nemohu nechat a že mu musím pomoci,on to ale pochopil tak,že je vlastně všechno v pořádku,když se o něj starám,byl asi čtyři měsíce závislý na invlalidním vozíku.Jenže to tak nebylo a není,prostě se neumím otočit zády k lidem,kteří potřebují pomoc.A to už je rok.Ve chvíli kdy se postavil na nohy,jsem ho začala upozorňovat,na to,že se mezi námi nic nezměnilo,jenom se vše prodloužilo.

A prakticky od té doby se ke mě moje vlastní rodina otočila zády.A on ve své situaci,kdy ho všichni litují,jak dopadl,toho velmi využívá proti mě,hlavně co se týká mých rodičů.A to je to co mě nejvíc trápí.Proč mě odkopnou kvůli člověku,který je poze využívá?Vím,že jsem se nechlubila se svými problémi s ním nikomu,ale nějak nemohu pochopit,proč teď chrání jeho a ne mě?Dokonce se mu stali jistým poradcem proti mě.Myslím,že jsem do té doby měla se svou rodinou hezký vztah.Moc mě to bolí,protože mám své rodiče moc ráda a mám pocit,že je teď ztrácím.

Mé rozhodnutí se rozvést už dávno je,jenom ho stále nějak odkládám,protože nevím,jak se ti které miluji zachovají

Děkuji za odpověď

Vladimíra


Milá Vladimíro
vidím, že stále přemýšlíš, kam se vytratila ta krásná romantická láska?
Co se stalo s mužem, který tolik stál napřed o Vaše přátelství a následně i o lásku?
Změnil se. Před tvýma očima se proměnil v někoho, kdo ti připadá cizí a ty se trápíš tou proměnou. Jsi romantická něžná duše, která kdysi sice chybovala, ale ušla už pořádný kus
cesty ve své duchovní obnově. Tvá cesta ještě není zdaleka u konce. Osud ti postavil do cesty muže,který ti měl tak trochu nastavit zrcadlo, abys mohla mnohé pochopit.
Stala se nějaká chyba v minulosti. Tvůj minulý život byl poznamenám jakousi silně návykovou látkou. Vidím jí v bílé barvě a velmi ti ublížila. Vzala ti všechno, dokonce tvůj mladý život. Ublížila jsi svým rodičům. Vůbec jsi to nevnímala.
V tomto životě, je klíčové slovo nedůvěra. Ta tě pronásleduje. Je to znamení tvé minulosti.
To že se manžel zranil, ve chvíli, kdy se schylovalo k rozchodu , znamená, že Vaše cesty se zatím nemají dělit. Vaše čakry nejsou úplně odděleny, i když vztah opravdu vychladl.
Je to stav, dva lidé, po vzájemném odpuštění, mohou ještě jeden druhému být milujícím partnerem. Vím, že se ti to zdá nemožné, ale vidím to zcela jasně.
Tuto možnost však tvé srdce odmítá. Vidím ve tvých snech jiného muže. Něco se stalo.
Snad to napřed byla jen jiskra, ale nová láska, je u tebe na dosah.
Je třeba se dívat pravdivě do hlubin vlastní duše. Co mi však dělá velké starosti, je negativní
energie, která tě obklopuje. Nevím, kde se na tebe napojila, ale zobrazuje se mi jako černé lano, které omotává tvojí duši. Musíš někdy cítit nedostatek energie, vnitřní napětí, které tě vysiluje. Cítíš, že nejsi svobodná.
To co ti velmi prospívá je pobyt v přírodě. Jsi člověk, který právě v přírodě dobíjí baterky.
Vzkaz ochránců je UZDRAVENÍ. Musíš však změnit pohled na svůj život. Začít se věnovat
duchovnímu životu,změnit vibrace a jasně stanovit priority. Jsi duše, která může být pro své okolí požehnáním. Dokážeš rozdávat lásku. Máš pěkně otevřenou srdeční čakru.
V paměti tvé duše je informace, že nesmíš ještě odejít. Impuls, kdy budeš volná jistě poznáš a pak máš otevřenou cestu. Postoj tvé rodiny, tě vlastně chrání před špatným rozhodnutím.
To co bys měla řešit nejdříve, je odvedení té negativní energie.

Přeji ti hodně krásných slunečných dnů.

S láskou

 Kytička.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3247179
Měsíc: 17192
Den: 837