Jdi na obsah Jdi na menu

NĚCO NEVIDITELNÉHO MNE SVAZUJE S MOU KAMARÁDKOU

 

anděl-dívka.jpgDrahá paní Kytičko.

Opakovaně, jako mnoho dalších, Vám píšu svůj problém a doufám, že snad jednou mi odepíšete.

Již jsem Vám psala ohledně jednoho pouta - s mou nejlepší přítelkyní. Moc mi na ní záleží, ale setkání s ní mi opakovaně působí nevysvětlitelnou bolest a tíhu, které se nemohu zbavit ani když jsme každá na jiném konci světa.Jako by to NĚCO mezi námi - nebo alespoň z mé strany, mi nedovolilo od ní odejít a zároveň když jsme spolu, už to psychicky nemůžu zvládnout...chtěla jsem to i ukončit ale jakoby to nešlo. A tak zůstávám v neviditelných okovech něčeho, s čím nám nikdo neporadil ani my dvě jsme to nedokázaly vyřešit a vyčistit.

Nevím, co je to - karmické zavázání? Nevím, zda mám našemu přátelství říct sbohem - a jak to mám udělat, když jakoby mě tam něco neviditelné drželo násilím..? jsem z toho zoufalá...mám pocit, že jsem úplně ztratila radost a směr, protože tohle pouto mě táhne k zemi jako balvan a já se marně modlím o radu - CO JE MEZI NÁMI? a CO MÁM UDĚLAT,aby to přestalo být tak nešťastné?...abychom mohly být přátelé, nebo žily každá svobodně a tohle pouto nás už nespojovalo?

Paní Kytičko prosím Vás z celého srdce o vyslyšení...kéž by moje duše už mohla být svobodná a šťastná....

vím, že to vypadá divně- že kamarádství není tak důležité jako jiné vztahy...ale kdo tohle nepoznal, nepochopí..

Děkuji Vám ze srdce

S úctou Veronika

 

 

 

 
víla-nádherná.jpgDrahá Veroniko,
 
Moc Tě zdravím a věř,že chápu Tvou bolest. Opravdu si nemyslím si, že kamarádství je méně důležité jako jiné vztahy. Pokud na nějakém člověku lpíme, vždy nám to přináší bolest. Chceme-li se uchránit před bolestí, je nejdůležitější přestat na něčem, v tomto případě na někom lpět.
Pokud se nedokážeme odpoutat od lidí, kterých se úpěnlivě držíme,nedokážeme se otevřít nových příležitostem. Pokud nám tento člověk, na kterém lpíme není na blízku, prožíváme strach, ztrátu a bolest. A dokud tyto bolestné vjemy nepominou, nemůžeme přijímat a vnímat to dobré co k nám přichází. Ty největší bolesti duše, které prožíváme opravdu pochází ze lpění.
 
Zbývá dořešit otázku, proč, právě na této kamarádce, která se odstěhovala, tak moc lpíš?
Už mnohokrát jsem psala o duchovní paměti naší duše které nazýváme PODVĚDOMÍ. V našem podvědomí zůstávají zachovány některé vzpomínky, události a hlavně emoce z minulého života. Ty pak za určitých okolností mohou ovlivnit i naše chování v tomto životě.
Co si má Tvoje duše léčit vztahem s kamarádkou, od které se nedokážeš odpoutat?
Zcela určitě máš najít vnitřní SVOBODU.
Přesně toto je situace, která Ti tento trénink umožňuje. Zcela jistě jste s kamarádkou společné životy spolu prožívaly jako partneři, jako matka a syn, dokonce jako sourozenci. Vždy jsi byla ochotna pro tuto duši všechno co je v tvých silách udělat. Nic Tě nezastavilo. Vždy jsi se stavila vůči ní do roli oběti. V některých životech jsi doslova řídila její život. Pokud Ti to nebylo umožněno, stávala jsi se i agresivní ve své touze mít pod kontrolou tuto duši. Byla jsi šťastná, jen pokud Ti byla na blízku. Jenže taková závislost je brzdou v duchovním vývoji.tvém, i jejím. Máme se zbavovat všech závislostí. Na lidech, věcech, situacích…. Proto jsi jí opět potkala a ona se pak odstěhovala. Teď je na Tobě zvládnout tuto situaci.
 
Co je nejdůležitější udělat – Přetrhat nezdravá vlákna závislosti – která Tě s ní svazují. Popros archanděla Michaela o pomoc. V klidu se posaď a představ si, jak jsi Ty i Tvá kamarádka spojena a propojena dráty a kabely vzájemné energie. Zavři oči, vezmi do rukou velké kleště a přecvakni dráty. Vnímej i zvuky, které při této činnosti obvykle slyšíme, aby Tvá iluze byla dokonalá. Zruš toto propojení,odpoj všechny dráty,opravdu všechny do jednoho. Popros o pročištění energií. Představuj si, jak na tebe z Vesmíru dopadá očistný déšť a uzdravuje Tvé emoce. Poděkuj za tuto nově nabytou svobodu. Dokonči svou představu. Obejmi kamarádku, popřej její duši hodně štěstí lásky a svobody. Představ si, že ta svoboda je bílý, voňavý polštář, na kterém teď Vaše duše spočinou v klidu a bez bolesti. Podej jí tento polštář s nápisem SVOBODA, jako vzácný dar.
 
Uvědom si, že jsme Boží děti, které náš Otec miluje a že si všichni zasloužíme lásku a svobodu,protože jsme tyto hodnoty dostali jako vzácné dary. Opakuj si větu několikrát větu.
 
CÍTÍM SE ZNOVUZROZENÁ A OSVOBOZENÁ OD MINULOSTI. RADOSTNĚ VÍTÁM VŠE NOVÉ.
 
Vezmi do ruky mobilní telefon projdi seznam, zavolej na číslo, které Tě zaujme a zajdi s některou jinou kamarádkou na kávu, na procházku, nebo jen tak na nákupy. Nevzdej se této aktivity, i kdyby Tě tři z nich odmítly, volej dál. Uvědom si, že toho co opravdu chceš, vždy dosáhneš. A další věty, které si uložíš do podvědomí a budeš si je pravidelně opakovat:
 
PŘIJÍMÁM VŠECHNY SVÉ POCITY A VYUŽÍVÁM JE KE SVÉMU RŮSTU.
 
JSEM NEZÁVISLÁ, SVOBODNÁ BYTOST, VYZAŘUJÍCÍ  LÁSKU A VDĚČNOST.
 
Přeji Ti Veroniko hodně vnitřní svobody, lásky a krásných pocitů z nových  přátelství.
 

S láskou Kytička

 

link-16.gif

linka-AB.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Neco k nám přitahuje

(Monika , 12. 1. 2017 6:42)

Milá kytičko mam takový problém přijde mi ze jsme se kamarádkou nečiim propojené jednou si na mě položila hlavu jakože na rameno a mě to začalo šimrat a jakože takový nepříjemný to bylo skusil mi to někdo jiný a nic pak zase ona a to sami skusila jsem ji to ja s mím čelem a mela to samé co ja a nechala si to od někoho jinýho a nic

pro veroniku

(kateřina, 12. 10. 2010 16:05)

Drahá kytičko a veroniko,děkuji vám za toto psaní,zažila jsem něco obdobného,už je to delší čas,ale ze dne na den jsem přišla o vztah s kamarádkou,za kterou bych dejchala,úplně mě to pohltilo,a vůbec jsem nechápala co jsem jí mohla udělat tak hroného,že to skončilo tak rychle i naše společné známé na mě přestaly reagovat.V té době o mě moje bývalá kamarádka mluvila hodně ošklivě a hořce jsem litovala,že jsem se jí kdy svěřila se svou ne příliž lichotivou minulostí.Ale ani to nebyl důvod,abych znevážila roky našeho přátelství.Co jsem se nabrečela,nikdo nechápal proč tolik pro kamarádku ani já ne.Tak jsem zůstala sama,bála jsem se navázat nová přátelství,bála jsem se zažít zase takovou bolest a přesně to jsem si přitáhla - další přátelství a další bolest.Tak jsem tomu dala stopku,dala jsem si čas,nechat je odejít,přijmout fakt,že nám nikdo nepatří a že i my máme možnost říci,děkuji,ale nechci se přátelit s každým.Tu paní vídam denně ,bydlíme vedle sebe,dokonce jsem se chtěla i odstěhovat,ale to bych jen zbaběle utekla.Jsem vděčná za přátelství která vydržela roky a nová nehledám,pokud mají příjít přijdou až budu připravená.Hlavu vzhůru verunko,na světě je velmi mnoho lidiček,kteří jistě ocení vaše přátelství,jen je třeba udělat si v sobě a kolem sebe čisto,jak to radí kytička a nechat tu kamarádku odejít a to někdy může trvat i déle,obzvlášt pokud ji potkávate denně,odvahu a krásný den vám všem

Re: katce

(veronika, 12. 10. 2010 16:35)

Ahoj Káťo...
to, co mi Kytička napsala mi moc pomohlo - víš já jsem to stále protahovala - protože jsem jakoby nemohla najít to místo ve mě, odkud pramenila ta nezdravá závislost - to že nedokážu tomuhle člověku říct ne...a pátrala jsem marně.
Smířila už jsem se s tím, že mě třeba bude i nenávidět...snad mi jednou odpustí tu nevědomost..ale v mém srdci děkuju za tu zkušenost a děkuju, že mi byla ukázaná cesta ke Svobodě. Žila jsem osamělým životem a tento vztah mi úplně změnil život...převrátil..je mi moc líto, že jsem v minulosti byla taková krutá - možná i to je příčina toho, že v současnosti mám potřebu stále kontrolovat své chování a myšlení:-)
Káťo děkuju Ti za Tvou sdílnost a moc Ti také přeju přátelství, kde není takové zamotané klubko závislosti..ale kde je svoboda a štěstí...kde lidé můžou dýchat:-)
Je to moc těžké, když přesně nevíš příčinu a trápíš se..já vím...Ale u každého člověka určitě nastane chvíle, kdy se ledy prolomí a jeho život získá ten správný směr -
VE VŠEM :-)
Děkuju Ti..

Re: Re: katce

(kateřina, 12. 10. 2010 16:44)

verunko a co když tolik nezáleží na tom proč se to stalo,já do dneška nevim přesně co se stalo a kdykoliv jsem o tom přemýšlela jen mě to bolelo a v hlavě se honily ošklivý myšlenky,dívám se na ní když si venku hrají její děti,občas spolu prohodíme pár neutrálních slov,nevím co přesně k ní cítím,ale vím,že je dobré nechat ji jít,vím že jsem ji velmi milovala a velmi si ji vážila,přeju jí i celé její rodině krásný život a jí děkuji za jednu z nejtvrdších zkušeností jaké se mi dostaly,za to jsem ji opravdu vděčná,vím že je to těžké,jednou pochopíš proč se to stalo,až na to budeš připravená,ahoj

Re: Re: Re: katce

(veronika, 12. 10. 2010 17:07)

Káťo ani nevím, co Ti odepsat...vim, že jsem ten poslední, který má co mluvit:-) ... ale asi je Tvoje srdce stále hodně zasažené do hloubky tou bolestí. Nevím, jestli by třeba nebylo dobré se opravdu odstěhovat..protože už není před čím utíkat, když to nejtvrdší už se Ti stalo..a tys to nějak ustála a stála si tomu čelem a prošla tím..a kontakt s tou paní teď možná neumožňuje,aby se ta rána léčila...a vyléčila-spíš se otevírá stále dokola...ale nevím, to asi Ty nejlépe cítíš, co je pro Tebe dobré..Ať se osvobodíš Káťo - tak jako já:-)...Paní Kytička je milovaná...že má člověk šanci začít znova...a neopakovat ty chyby...snad uděláš ten pravý krok...ten nejlepší..
S láskou
Veronika

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3247214
Měsíc: 17216
Den: 839