Jdi na obsah Jdi na menu

PÁR DŮLEŽITÝCH VĚT NA ROK 2015

13. 2. 2015

zena-ve-zlate-barve.jpgMilí duchovní přátelé. Po delší době vás zdravím a přeji vám příjemné, i když stále ještě mrazivé dny. Chvíli jsem se odmlčela a nedávala zde žádné příspěvky. Věnuji se naplno svým klientům a také novým duchovním projektům, jako je DUHOVÁ CESTA. Od dnešního dne, jehož součet nám dává číslo pět, budu pravidelně vkládat myšlenky nejen své, ale také myšlenky jiných moudrých duší, mistrů a poselství andělů. Duchovní vývoj naší planety jde velmi prudce nahoru a to se projevuje ve stále větších potřebách duchovní práce. Denně mi píší lidé, kteří se snaží rychleji pročistit karmu, odstranit co nejvíce bloků a dosáhnout vyššího poznání. Snaží se lépe pochopit vlastní život, změnit negativní aspekty a dosáhnout vyšších vibrací. Žijeme v opravdu závratném čase, který sice ve své podstatě neexistuje, ale my o něm víme a všímáme si, jak čím dál rychleji utíká. Jako bychom měli stihnout více a více věcí, prožít co nejvíce situací a výchovných momentů. Kolem nás, kromě času probíhají také válečné konflikty a my se stáváme součástí reality, kterou si tvoříme vlastními myšlenkami a slovy.

Na co se zaměřit v roce, který má ve svém erbu na konci pětku? Z pohledu nás numerologů, je pětka hnací motor, aktivita, která posiluje změnu na všech úrovních. Pětka je číslo, které nás může velmi rychle vystřelit kupředu a proto záleží velmi na tom, kam směřujeme. Pětka je pouze hnací motor, směr určujeme my sami. Moje kamarádka Katka, kterou znají všichni studenti duchovní školy Monáda v Praze, má syna, který je autista s úžasným napojením na vesmírné zdroje informací. V podstatě když se na zemi cokoliv děje, tento chlapec má s předstihem všechny potřebné informace. Předkládám zde jeho věty, které nám odpovídají na otázku:  CO JE V DNEŠNÍ DOBĚ DŮLEŽITÉ.

 

1. VZÁJEMNÁ ÚCTA BEZ EGA

 2. UDŽOVAT ZENOVÝ KLID  

3. ČÍSTÁ MYSL A VYROVNANOST

4.VZDÁT SE NEGATIVNÍCH PŘEDSTAV A NEPROJEVOVAT JE  

5. SVOBODA V KAŽDÉM DNI

6.NESLAVIT SVÁTKY, ALE OSLAVOVAT DEN I NOC

7.NEUCTÍVAT MRTVÉ NÁBOŽENSTVÍ, UCTÍVAT ŽIVOT

8.PLNIT SVÉ SNY A KAŽDÝ DEN BUDE KROK VPŘED

9. NEŘÍKAT SVŮJ NÁZOR, VÍCE VZÁJEMNĚ NASLOUCHAT

10.NEMLUVIT A NEPLÝTVAT SLOVY,POKUD NEMAJÍ HODNOTU

11.VYČISTIT SVOU MYSL A ODPOUTAT SE OD PŘEDSTAV DRUHÝCH

12. UDRŽOVAT TĚLO A MYSL V KONDICI

13. ODSTRANIT VÍRU A NAHRADIT JÍ ÚCTOU K ŽIVOTU A SVOBODĚ

14.SMÍŘIT SE SÁM SE SEBOU A VĚŘIT SI

15. BÝT UPŘÍMNÝ VE VŠEM A JEDNAT ČESTNĚ  

16 .IGNOROVAT POCHYBOVAČE

To jsou rady autistického chlapce, který téměř nevychází z domu, nemusí číst duchovní literaturu, protože jí ukrývá ve své mysli. A my si zde společně rozebereme jednotlivě každý bod, tohoto krásného poselství. Venku za pár okamžiků vyjde slunce. Ještě pár minut tmy a nesmělé paprsky projasní náš den. V jiné části světa už slunce plně objímá vše, kam dosáhne jeho světlo. A na jiném místě země, ještě dlouho bude hluboká temná noc.  To stejné se odehrává i v duších lidí. Někde vládne jasné světlo, jinde je zatím temnota. Přivítejme dnešní ráno, jako znamení, že světlo proniká temnotou stejně spolehlivě, jako Boží láska do srdce člověka. Tam, kde je světlo, ihned zažehne jiskru a blahodárné paprsky prosvítí každou buňku těla i duše. Tam, kde je zatím ale jen tma, duše čeká na den,kdy přijde úsvit, který probudí touhu milovat,a boží jiskra rozhoří tyto paprsky lásky. Stačí otevřít oči a vidět dnešní ráno. Stačí otevřít srdce a vidět lásku. I přes všechny válečné výstřely, výbuchy, a pády letadel. I přes imaginární ekonomickou krizi, pády světových velmocí, měn, bank a jiných velikánů. Navzdory všem destruktivním zprávám v médiích, o zlobě, bolesti, neštěstí a úpadku světa, vidět lásku. V každém laskavém doteku, v každém úsměvu, pohlazení i v slzách radosti. V každém zachráněném životě, prvním slůvku, které dítě vysloví, v každém polibku a slzách loučení, VIDĚT LÁSKU. TO JE TVŮJ NEJVĚTŠÍ ÚKOL. 

A já vás objímám ALOHA

a přeji den plný lásky a požehnání.

Jana Kytička

srdce12b.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nove info pro lightworkers

(Endir, 2. 3. 2015 9:09)

Praha je nyni svetelnym stredem Evropy.Stoji v magickem kruhu, vybudovanym puvodnimi osadniky zeme. V utajeni galaktickou federaci a velitelu svetelnych vyjednavacu a ochrancu miru doslo pred nekolika lety ke vteleni tzv. kralovskych dusi. Jsou to geneticky nejpodobnejsi bytosti puvodnim genum Vesmiru.Federace se vsemi prostredky snazi zabranit jejich probuzeni na urcitou hladinu vedomi.Nechce vyvolat novy konflikt s temnymi spolecnostmi na planete.Tyto duse maji jen jediny ukol - splodit potomka a vytvorit novou krevni linii Svetla. Teprve pote usedne na trun Britanie novy kral, protoze bude pod ochranou nove linie, ktera vycisti Evropu od temnych spolku. Tyto duse maji specifickou barvu jemnohmotnych tel a nesou ve vibracnich vzorcich pecete. Modleme se za ne spolecne, protoze jsou nekde blizko nas.

Reakce na článek

(Lena, 27. 2. 2015 8:45)

Někde jsem četla ,že autistické děti nemají plně sestoupené vědomí do 3D,ale naopak jsou ukotveni v 7D ,proto mají těžkou komunikaci v našem světě..něco na tom bude :-)

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3265224
Měsíc: 15420
Den: 657