Jdi na obsah Jdi na menu

POKUD VÁS NĚKDO POMLOUVÁ, TRANSFORMUJTE ENERGII

4. 10. 2016

JAK VYUŽÍT NEGATIVNÍ ENERGII POMLUVY

 

obraz-do-monady.jpgNejspíš se každý z nás ve svém životě někdy setkal s pomluvami. Pomluvy jsou staré jako lidstvo samo. Zkrátka byly, jsou a nejspíš i budou, a jejich energie bude mezi námi plynout, do té doby, dokud se lidstvo nezbaví negativních emocí jako je  ZÁVIST, ŽÁRLIVOST, ZLOBA, STRACH A MSTIVOST. Pomluvy jako takové můžeme rozdělit do několika kategorií.

 

1/ POMLUVY CÍLENÉ  – „Pomlouvač“ snaží očernit „pomlouvaného“ z důvodů poškodit jeho jméno, zničit mu kariéru, nebo pověst, způsobit mu finanční újmu, rozvrátit vztah, nebo mu jinak zkomplikovat jeho život. Za touto pomluvou vždy hledejte ZÁVIST, nebo ŽÁRLIVOST.  Někdy to může být obyčejný strach z konkurence v podnikání. Cílená pomluva je  vždy známka toho, že proti pomlouvanému už pomlouvač není schopen využít čestnějšího způsobu boje, a že jiné zbraně zkrátka nemá.  

 

2/ POMLUVY  ZRAŇUJÍCÍ  - Taková pomluva je vystřelený šíp, s jedovatým hrotem,  který hledá citlivé místo v duši pomlouvaného člověka. Pomluvu přináší velmi často silně negativní proud destruktivní energie, proudící od člověka, který tuto pomluvu stvořil a snaží se vědomě škodit a zranit, a to velmi zákeřným způsobem. Pro citlivější a jemnější duše, může být proto velmi obtížné, vyrovnat se s negativním působením této pichlavé a zraňující energie. Často se jedná o situaci, kdy pomlouvaný člověk prožívá velmi těžké období v životě /rozchod, úmrtí, nemoc,/ a pomlouvač  svou aktivitou  ještě takzvaně přidává polínko, do ohně tím, že ubližuje a zraňuje nepěkným smýšlením a slovním útokem. U této pomluvy se nejčastěji stává, že pomlouvač je hodně blízký, často až důvěrně blízký k pomlouvanému a tudíž zná jeho pocity a ví, která struna je právě teď  nejcitlivější. Nezřídka je to člověk, kterému se v těžkých chvílích pomlouvaný svěřuje. Duše zraněná bolestí, reaguje o hodně citlivěji na to, co o ní říkají druzí, proto je tento druh pomluvy nejzákeřnější, stejně jako autor pomluvy, který si s radostí kopne do zraněné bytosti.

 

3/ POMLUVY Z NEDOSTATKU SEBEVĚDOMÍ -  Tyto pomluvy, jsou nejčastější. Pomlouvač je nespokojen sám ze sebou,  v nějaké oblasti života se mu nedaří a štve ho vlastní neschopnost. A tak  si své pochroumané sebevědomí hojí na pomlouvaných osobách.  Pro pomlouvače je zkrátka jednodušší hojně probírat chyby a nedostatky jiných, které si je schopen bez mrknutí oka vymyslet, a to je pro něho snažší než pracovat na chybách vlastních. Tito pomlouvači jsou schopni věřit vlastním lžím o druhých a tím přesvědčit sami sebe, že jsou lepší.  Sami sebe utvrzují ve své pravdě, že by se nikdy nedopustili takových chyb jako ti druzí a jejich život tak plyne v jejich očích, bez omylů. Žijí tedy ve své vlastní  iluzi své neomylnosti a tuto představu posilují tím, že si v hojné míře všímají chyb ostatních,které si samozřejmě ve většině případů sami vymysleli. Ochotně a rádi podstupují svou pravdu dalším pomlouvačům s podobně  pochroumaným egem.

 

Je zbytečné se ptát, PROČ? Důležitější je vědět, co s tím? Jak máme na pomluvu reagovat? Nechat její negativní energii vyvanout a čekat až pomlouvače přestane bavit nám škodit? Nevšímat si jejich škodolibé radosti? Je lepší nezabývat se něčím tak negativním a nekazit si náladu něčím, co stejně nemůžeme změnit? Odpustit a jít dál? Pokud už jste dostatečně silní a duchovně vyzrálí,  určitě se nad tím dokážete takto bravurně povznést, odpustit a neřešit.  Co když ale máte špatný den a chybí vám potřebná duchovní síla a nadhled? Co když cítíte tu bodavou bolest na hrudi, nebo v oblasti solaru, pokaždé když potkáte, nebo si vzpomenete na člověka, který vám takto ubírá váš klid a energii pomluvou? Mám pro vás skvělé řešení. Vím, jak energii pomluvy využít. Ráda se o své zkušenosti podělím.  Dnes vám dám  návod, jak změnit tak silně negativní energii, kterou pomluva je, na pozitivum a dokonce ji využít ve svůj prospěch. I když jsem se naučila, že pomluvy jsou problémem těch, co je tvoří a né mým, a nevidím v nich svůj problém, přesto jsem přemýšlela, co s touto negativní energií? Práce s energií je základním předmětem výuky v mé duchovní škole. Co nám říkají fyzikální zákony o energii?

 

Budeme vycházet z fyzikálních zákonů. Zákon zachování energie je  jeden ze základních a nejčastěji používaných fyzikálních zákonů. Tento zákon (zjednodušeně řečeno) konstatuje, že energii nelze vyrobit ani zničit, ale pouze přeměnit na jiný druh energie. Bingo. Když všechno kolem nás je energie, proto i pomluva je negativně vyslaná energie. Stačí se naučit změnit její podstatu a využít této energie k vlastnímu účelu, prospěchu, čili užitku

 

V duchovním světě energie funguje úplně stejně, jako ve světě fyzickém, protože co je dole, to je taky nahoře, pouze je tato energie zbavená hmotných částic. Platí tedy zákon: Při každém energetickém pohybu můžeme negativní energii, která k nám přichází a spojuje se s naší energetickou soustavou, proměnit v jiný druh energie, tedy pozitivní energii, přičemž celková hodnota energií se sčítá, jsou-li stejného naladění.

Je to tak jednoduché, až je to geniální. Neváhejte a přenastavte si ihned svůj transformační řád. Naučte se využít každou energii, která k vám přichází. Jsme-li zvyklí dělat si před negativní energií ochranu, nyní ji můžeme transformovat v něco pozitivního. Je to jako když hnojíte svojí kvetoucí zahrádku něčím, co právě nevoní,ale v zemi se to promění na důležité živiny, které pomáhají růst. Toto je velký posun ve vašem životě. Nedovolte nikomu, aby narušoval váš klid. Přestaňte bojovat, neschovávejte se, nepodléhejte strachu,  ALE IHNED TRANSFORMUJTE.

 

Návod univerzální:  Zapalte si svíčku, zavřete oči a chvíli zhluboka dýchejte. Otevřete oči, z hlubokým nádechem a výdechem opakujte tyto věty:  Já /vaše jméno/ s láskou a pokorou žádám anděly a láskyplné bytosti světla, aby mi pomohly v transformovat negativní energii. V tuto chvíli aktivuji svůj transformační systém na využítí a přeladění veškeré negativní energie, která ke mně přichází od negativně naladěných osob a bytostí. Měním jejich negativní energii na lásku a světlo,  využívám tuto energii a sílu ke své vlastní potřebě.

 

Návod transformace na konkrétního pomlouvače:  Příklad:  Já Jana Kytička s láskou a pokorou žádám milované anděly a láskyplné bytosti světla, aby mi pomohly transformovat negativní energii  Karla K.na láskyplnou energii a světlo.  Ať každý paprsek negativní energie , který ke mně přichází od tohoto člověka automaticky transformuji a  využívám ke svému prospěchu, k lásce, radosti , prosperitě a úspěchu.

Tyto

MOCNÁ TRANSFORMAČNÍ AFIRMACE :

PROSÍM ARCHANDĚLA URIELA, RAFAELA A RAZIELA O TRANSFORMACI NEGATIVNÍ ENERGIE V MŮJ PROSPĚCH. 

AŤ SE KAŽDÁ NEGATIVNÍ MYŠLENKA OBRACÍ V LÁSKYPLNOU A POZITIVNÍ ENERGII, KTERÁ MĚ POSILUJE A MĚNÍ SE NA SVĚTLO.

PŘI KONKRÉTNÍM ÚTOKU, ČI POMLUVĚ

PROSÍM ARCHANDĚLA URIELA, RAFAELA A RAZIELA O TRANSFORMACI NEGATIVNÍ ENERGIE V MŮJ PROSPĚCH. 

AŤ SE KAŽDÁ NEGATIVNÍ MYŠLENKA OD............  ( doplníte jméno )   

OBRACÍ V LÁSKYPLNOU A POZITIVNÍ ENERGII, KTERÁ MĚ POSILUJE A MĚNÍ SE NA SVĚTLO.

 

Nejkrásnější je, že tento návod už opravdu pár lidí vyzkoušelo a cítí se krásně. Jsou nabití a spokojení. FUNGUJE TO. A ti co pomlouvají a snaží se škodit, vlastně svou energií naopak podporují vaše jemnohmotná těla i váš úspěch. To velmi oslabuje účinnek toho, co měli v úmyslu. Čím víc vás pomlouvačI budou pomlouvat, tím silněji a radostněji  se budete cítit. Neváhejte, zkuste to a napište mi, jaké změny ve svých pocitech máte.  A to nejlepší na konec. Posílejme našim pomlouvačům lásku. Nejlépe hodně lásky. Láska se k nám totiž vždy vrací znásobená nazpátek. A kdyby pomlouvače náhodou napadl opačný postup a chtěli  měnit naši lásku na svou negativní energii,a využít ji ve svůj prospěch,  mám pro vás skvělou zprávu a pro ně tu horší :

 

TAKOVÁ TRANSFORMACE NENÍ MOŽNÁ, PROTOŽE LÁSKU TRANSFORMOVAT NIJAK NELZE. LÁSKA JE POŘÁD LÁSKA. NEMĚNNÁ, KONSTANTNÍ.  MÁ TAK VYSOKÉ VIBRACE, ŽE NIC VYŠŠÍHO UŽ VIBRAČNĚ NEEXISTUJE A SNÍŽIT JI NA NEGATIVNÍ ENERGII TAKY NELZE, PROTOŽE TO BY UŽ NEBYLA LÁSKA. . LÁSKU LZE JEN VRACET, NEBO JI PŘIJMOUT. A POKUD POMLOUVAČ PŘIJME VAŠI LÁSKU, PAK BY UŽ NEBYL VAŠIM NEPŘÍTELEM A PŘESTAL BY POMLOUVAT.

 

Za tuto techniku transformace, kterou jsem dala do pohybu, děkuji Karlovi K.,který na svém bloku tyto energie vědomě šíří. Je to něco jako duchovní bulvár, kde se jen kritizuje. To on mě inspiroval k této otázce a k přemýšlení, jak využít  proudící energii pomluvy, kterou můžeme  krásně a smysluplně využít. Protože právě na jeho negativní energie pomluv  které kolem sebe vědomě šíří,  mě už pár lidí upozornilo, a pro mě to bylo nesmírně inspirativní, protože tito lidé prostřednictvím jeho stránek, našli mě a jsou to mí noví duchovní klienti. Za to ještě jednou děkuji.  Moc se těším na vaše zkušenosti, které ráda zveřejním.

 

Mám vás všechny moc ráda a těším se s vámi na další společné dny plné lásky, pohody a energie.

P.S.  Už pár let neřeším, jestli mě někdo pomlouvá nebo ne, ale po tomto rituálu se cítím nějak zvláštně nabitá a štastná.....  smiley smiley

S láskou, radostí  a objetím vaše Jana Kytička

r-linka.gif

 

TOPlist

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

S laskou

(Petra, 16. 2. 2017 9:25)

Ahoj.vyzkousela jsem tu afirmaci na premenu energie negativni pomluvy.kolegyne
Ne jedna.ale nejspis minimalne 3
Citim jakoby se mi v zadech neco uvolnilo a je mi lepe.citim se o dost dobre.funguje to.uvidim.jak to dopadne v praci.pokud to bude stat za zvrrejneni.tak napisi.prosim.at to funguje :)

Tento postup se mi moc líbí

(Danuška, 5. 10. 2016 0:40)

Kytičko vystihla jsi to úplně přesně! Díky za návod, určiťě to vyzkouším. Mám těch pomlouvačů hojné množství a rozšiřují o mně podobné nesmysmy jako o tobě pan K.K, Navštívila jsem na chvíli jeho stránky, ale brrrrr už víckrát tam ani nepáchnu..... troufá si ten pán hodně ..... no nic, držím mu palce ...;) Mám tě moc ráda, protože nikoho o svojí pravdě nepřesvědčuješ, jenom "záříš" a necháš každého ať si vybere svoji cestu.

Děkuji, vyzkouším

(Ilona, 5. 1. 2017 19:31)

Ne že by mi nikdy nezáleželo na tom, co si o mě druzí myslí, ale, že mě někdo pomlouvá mi nikdy příliš nevzrušovalo (asi dar). Hodně mi však vadí, když někdo pomlouvá kohokoli jiného. Pokusím se tedy požádat o přetransformování pro strany zúčastněné.
Děkuji

Mě pomluva kolegyň připravila o práci

(Anna, 16. 10. 2016 22:49)

a nic jsem nezmohla. Bylo přitom zjevné, že mám lepší výsledky, práci precizní a bezchybnou, ony to měly naopak, ale ředitelka firmy je měla jako své miláčky a já byla naopak v neoblibě.Vadilo jim, že jsem štíhlá, hezká a znám na rozdíl od nich víc než ony dohromady.Musím říci, že s tak koncentrovanou zlobou jsem se ještě nesetkala.

Re: Mě pomluva kolegyň připravila o práci

(Terka, 7. 11. 2016 8:01)

Dobrý den,

prošla jsem si něčím podobným, takže Vás úplně chápu. Nikoho to nezajímalo, mohla jsem to jen sledovat. Přesně bylo to jen ze závisti. U mě to byla ještě horší forma v tom, že i moje matka tomu uvěřila. Navíc se postaraly o to, aby se to dostalo do bývalé školy, minulých zaměstnáních, na úřady, prostě po celém městě. Jakokdyby to měla zakleté. Hodně dlouho jsem se z toho nemohla vzpamatovat, fungovala jsem jen mechanicky. Myslela jsem, že v době transformace planety není možné, aby mělo převahu zlo.

Funguje to!!

(Lenka, 14. 10. 2016 8:56)

Děkuji moc za tenhle krásný návod!!celý život jsem se trápila tim jak mě lidi pomlouvaji,ubližují dokonce se neštitily poslat anonym na mě plný hnusných nesmyslů kéž bych tohle věděla driv ušetřila bych si spoustu let nervů. teď začínám konečně opravdu žít beze strachu!!! Děkuji

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3259764
Měsíc: 15504
Den: 518