Jdi na obsah Jdi na menu

POSELSTVÍ SRI CHINMOY ROK 2014

zena-ve-zlate-barve.jpgMoje nejdražší sluníčka,

Zdravím Vás v novém roce 2014 a dovolte mi, abych Vám popřála to nejvyšší  dobro a štěstí, ve všech směrech. Poselství, které jsem přijala od Mistra Sri Chinmoye, nás připravuje na vzrušující , ale o to více zajímavý rok. V uplynulém roce jste měli možnost absolvovat celou řadu zkoušek z partnerství, vztahů a především zvládnutí vyhrocených finančních situací. Tímto sítem procházelo neskutečně mnoho lidí. Projít tímto obdobím nebylo jednoduché a zvládli jej především Ti z Vás, kteří se naučili vnímat srdcem, využívali energie vzestupu a naplnili svou duši radostí a pokorou.  Začínající rok 2014 vstoupí svým působením do rodinných kruhů a právě u vnitř rodin se budou odehrávat ty nejdůležitější události. Budeme více vnímat energie proudící kolem nás, nebude nám tolik záležet na hmotných věcech, ale budeme více vnímat citovou rovinu. Pro osoby, které mají zátěž v rodinné a citové karmě,bude tento rok zlomovým momentem a silným impulzem k pročištění a uvolnění. Rok 2014 nabízí svou silnou energii k odpuštění a rozpuštění všech křivd, ústrků  a ublížení, kterých se Vám v rámci rodiny dostalo a které máte možnost konečně vyléčit.

POSELSTVÍ MISTRA SRI CHINMOYE K ROKU 2014

sri_chinmoy-2.jpgMoji milovaní, právě jste se ocitli na prahu období,ve kterém vstupujete do realizace svých vyšších cílů, do velkého střetu svého srdce a ega. Energie, které právě postupují Vaší kosmickou bránou, dávají velmi rychle do pohybu děje a události směřující k ještě rychlejšímu pročištění vaší osobní karmy, zároveň ale také karmy jednotlivých národů.

 

  Buďte opatrní, neboť věřte, že na cokoliv pomyslíte, řeknete, nebo uděláte, dáváte tím do pohybu energii, a zároveň prakticky souhlas, aby se to stalo. Každý den stoupá vaše tvořivá síla a schopnost vnímat rady duchovních mistrů a čistých duchovních bytostí, které svým světlem obklopují celou vaši zemi. Je čas se ztišit a ještě více poslouchat svůj vnitřní hlas. Přestaňte se bát. Je stále více duší, které se probouzejí k životu. Země se už stala místem pro ty nejsilnější duše. Ty duše,  které nejsou připraveny na přechod k vyšším vibracím a budou tvrdošíjně setrvávat ve svých postojích a ve své duchovní strnulosti, budou postupně odcházet. Proto se neobávejte a vypusťte ze své mysli strach, který je vám podsouvám všemi prostředky, především mediálně a také podprahovým vnímáním. Očista planety země je v plném proudu. Kolo dějin se rychleji a rychleji otáčí a síly, které nepřejí  zlatému věku lidstva, slábnou. Přestaňte upínat svůj zrak k negativním událostem kolem sebe. Je čas jít, nesmíš zůstat stát a otáčet se.  Nedívej se na ty, kdo zůstali stát za tebou , ale vezmi  s sebou ty, kteří dokážou jít.  

 

 

Není důležité prosadit se, ale sladit a sjednotit energetickou sílu dobra. Nauč se umění odpouštět.Použij ho nejprve sám na sebe.Pak bude snadné odpustit druhým. Nepoměřuj své dny na hodiny, ani na minuty. Dej si svou vlastní časovou míru a každý den se ptej sám sebe, jestli jsi dokázal sám sobě odpustit vše, co ještě tebou není odpuštěno.  Dělej to tak dlouho a tak vytrvale, až sám sebe uvidíš, jako dokonalou Boží bytost. Jako schránku Božího světla. To převzácné světlo je ukryto ve tvém srdci. Kdo dokáže rozšířit a otevřít své srdce, prosvětluje tuto zemi. Každý den přemýšlej, koho tvé srdce přijme. Prosvětluj všechny lidi okolo sebe.

 

 

Pokud je ve tvé rodině člověk, se kterým nemáš dobré vztahy, věnuj se úkolu odpuštění , dokud alespoň pomyslně neskončí ve tvé náručí, jako nejvýše milující osoba. Neprosazuj svou vlastní pravdu, protože pravda je pouhý úhel pohledu. Co je důležitější? Pravda, nebo láska? Pravda je ve všem, ale láska je VŠE. Buď laskavý,buď vším pochopením, neboť každá lidská bytost je nucena bojovat sama se sebou . Když pomlouváš druhé, v tu chvíli jsi světu odhalil svou vlastní vnitřní slabost. Svět nyní potřebuje sílu. Neplýtvej svou silou na pomluvy a hodnocení druhých. Svět potřebuje lásku, mír, toleranci a víru. Nenajdeš- li  mír ve vlastním srdci a uprostřed své rodiny, nenajdeš ho nikde na světě. Oprosti se od jakéhokoliv nelaskavého projevu. Samou přirozeností laskavosti je šířit se. Budeš-li laskavý k druhým, budou dnes laskaví k tobě a zítra k někomu
jinému. Moji drazí, využijte působení očistné energie ke znovuzrození vztahů ve vaší rodině. Mír je jako zrcadlo. Je to věrný obraz vyzařování vašich vlastních vztahů, jen  v širší úrovni vnímání. Jako když hodíš kámen na vodní hladinu a on vytvoří kruhy, které se šíří a tvoří stejný obraz. Nezáleží na tom, jaký má kámen tvar. Hranatý kámen vytvoří stejné kruhy na vodní hladině, jako kulatý kámen. Nehledejte ve tvoření míru nic složitého. Tvořte mír kolem sebe, házejte kamínky smíření a odpuštění na vodní hladinu vaší rodiny. Nechť se kruhy lásky a smíření šíří na všech vodních hladinách.

 

 

Sri chinmoy

 

Přijala Kytička 2.1.2014

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DAKUJEM

(Anni, 6. 1. 2014 0:16)

nááááááádhernééééééééééé . . . . v tom sú odpovede na všetko

Zem menom Láska

(Marianna , 3. 1. 2014 17:53)

Všetkým,ktorí čítajú tieto riadky prajem vela lásky,vela trpezlivosti a duchovnej pokory.Je už mnoho prebudených a verím,že ich bude ešte viac...Svietme na cestu,zapálme plameň menom Láska a svet bude hneď krajší:-)
S láskou Marianna

Dakujem

(Maria, 3. 1. 2014 14:38)

Dakujem z celeho srdca za tieto uzasne riadky lasky mudrosti pravdy odpustenia smerovania nadeje.V novom roku 2014prajem Tebe Kyticka aj celej rodinke to najlepsie z najlepsieho ako aj vsetkym dusickam citajucim tieto nadherne stranky.Bohu vdaka.Krasny pozehnany slnieckovy den.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3246914
Měsíc: 17168
Den: 887