Jdi na obsah Jdi na menu

PŘIŠLA JSEM O DVĚ DĚTI, TEĎ JSEM TĚHOTNÁ, ALE VRÁTILO SE MI JEN JEDNO

17. 11. 2009

ObrazekDrahá Kytičko,
Před 4 lety jsem otěhotněla a bylo to pro mě velmi krásné. Tak moc jsem se na dítě těšila.

Nikdy nezapomenu na den, kdy jsem šla na ultrazvukové vyšetření. Manžel mně doprovázel a byli jsme tak napjati očekáváním, že jsem nemohla ani v noci spát, jak moc jsem se těšila na první fotku svého miminka. Lékař nám ten den, řekl nádhernou novinu, a já se rozplakala. V mém těle byla totiž dvě miminka. Všechno bylo v pořádku a já jsem se těšila a připravovala se na tu novou krásnou úlohu být maminkou.

V pátém měsíci nastal zvrat a já přišla napřed o jedno a pak i o druhé děťátko. Byla jsem rozervaná na kusy a to doslova. Nedokázala jsem mluvit, myslet ani nic kromě neskutečné bolesti a prázdnoty cítit. Trvalo mi dost dlouho, než jsem se vzpamatovala a zvedla hlavu.Podařilo se mi letos znovu otěhotnět. Byl to téměř zázrak. Jsem v 29 týdnu ,ale všechny ultrazvuky potvrdily, že čekám jedno dítě.

 Vím že se duše dětí se k nám vracejí. Možná si řekneš,, že bych mohla být šťastná a vděčná za to, že čekám dítě. To ano, moc ho miluji. Ale přesto se ptám: „Kde je mé druhé děťátko?“ Co se stalo s dušičkou, která ke mně chtěla přijít a nepodařilo se jí to? Je mi z toho smutno. Asi to vypadá, že jsem nevděčná a měla bych si více vážit toho, že čekám své dítě. Já to všechno vím, přesto mám v očích slzy, když vidím ty malinké oblečky a čepičky. Některé mám dvakrát Kytičko a to moc bolí. Ta myšlenka, že nám někdo bude chybět.

 Někdo kdo tu měl být a není. Co se stalo špatně? Kde je můj druhý andílek??? Kde se mi v tom proudu času a dnů ztratil? Dokážeš mi odpovědět?

S pokorou Viktorie

Obrazek

 

 
ObrazekDrahá Viktorko,
To, o čem mi píšeš, jsem už párkrát od svých klientek slyšela. Těhotenství, dvojčata, pak smutný konec a v dalším těhotenství už jen jedno dítě.

Je jasné, že k potratu došlo proto, aby si matka něco důležitého mohla uvědomit.Aby mohla napravit něco, co kdysi špatně udělala a co ještě nepochopila. Kdysi ses o své děti řádně nestarala, proto jsi musela projít očistným procesem, aby z Tebe mohla být ta nejlepší maminka na světě.

Bolest léčí a posunuje naše vnímání a myšlení jiným směrem. Bolest mění celkově náš systém hodnot. Proto i Ty jsi musela projít bolestí, abys mohla být lepší, vnímavější a láskyplnější bytost. Potrat byl hodně tvrdý zásah do Tvého organismu. Pro Tvé tělo by bylo velmi náročné opět donosit dvě děti. Proto byl zvolen způsob pro Tebe jednodušší. Tvé děti se Ti vrátí postupně. Přibližně za dva roky po narození Tvého děťátka budeš sama cítit, že je vhodný čas, na příchod toho druhého miminka.

Vrátí se k tobě duše milovaná a chtěná, ta po které toužíš. Upozorňuji Tě že budeš mít to první miminko trochu neklidné, protože svého sourozence z duchovního světa bude intenzivně vnímat. Po celou dobu jsou tyto duše úzce propojeny.

Viktorko, nechej plynout vše, co se tak usilovně snažíš vyřešit a pochopit. Naše myšlenky mají tvořivou sílu. Představuj si obě své děti ve své náruči. Nepředstavuj si, že jednou příjde. Měj v myšlenkách obraz návratu už teď. On je už tady, teď v tuto chvíli, v tuto vteřinu. Jen ho ještě nedokážeš vnímat. Proto opět zvedni hlavu a připrav zatím jen jednu postýlku. Nebude to trvat zase tak dlouho, než budeš mít obě své děti ve své náruči.
Měj se moc krásně a pohodově.
S láskou Kytička

ObrazekObrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

Děti

(Šárka, 17. 11. 2009 22:39)

Myslím si, že by se Viktorka o svoje děti starala stejně dobře a s láskou i kdyby o ně nejdřív nepřišla. Jak sama psala, moc se na obě těšila.

Děkuji

(Renata J, 17. 11. 2009 16:19)

Viktorko,jsi šťastná žena.To co máš za sebou je opravdu kruté,ale ...
teď už můžeš zase žít,žít v radosti a naději.
Také bych ráda zpět svoji dcerušku.
Viktorko!...užij si své andílky!
Mám Tě ráda
S láskou Renča

S láskou

(Channah, 17. 11. 2009 10:58)

Milá Viktorko, slzy se mi derou do očí, nemám právo cokoli posuzovat, vždyť kdo z nás se choval vždy jenom správně? Držím palce, přeji, aby si všechno zvládla a za nedlouho se těšila i z dalšího miminka. Ojímám Tě, posílám sílu, světýlko do Tvojí dušičky a hodně, hodně lásky, myslím na Tebe. Měj jenom samé sluníčkové dny. Plnou náruč lásky posílá Channah

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 26
Celkem: 3264824
Měsíc: 15190
Den: 621