Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ JE V TÉTO RODINĚ NEŠTĚSTÍ STÁLÝM HOSTEM

28. 5. 2009

ObrazekDobrý den,

Nikdy jsem se nezajímala o témata jako jsou duchovní energie, rituály, kletby, magie. Asi bych měla být upřímná, bojím se na ně jen myslet. Vyvolávají ve mně pocit ohrožení a okamžitou přítomnost „Někoho“ koho nevidím, ale přesto je tu. To, co se ale stalo v rodině, která je mi dost blízká, mně přinutilo k zamyšlení a začala jsem se o tyto věci také zajímat. Tato rodina o které chci psát, jsou vlastně přátelé mé babičky a dědy. Narodily se jim čtyři děti a podle vyprávění babičky, se jim velmi dobře dařilo, hlavně po finanční stránce. Tato rodina žije na  Valašsku v jednom velkém domě. Děti jim ve zdraví vyrostly a všechno začalo úrazem jejich syna Františka, kterému nešťastnou náhodou traktor zranil nohu, kterou mu následně museli amputovat. Byla to těžká rána, s které se rodina postupem času vzpamatovala a synovi věnovali veškerou péči. Za několik let se měla vdávat jejich dcera M. která byla moc krásná. Týden před svatbou si vzala volno v práci, aby pomohla mamince péct cukroví. Aby byla co nejdříve doma, stopla si nákladní auto. Možná to byl její známý, nevím. Podstatné je, že během jízdy se najednou otevřely dveře toho auta a ona vypadla na vozovku. Měla černé dlouhé vlasy, které ji sahaly až po pás. Její vlasy se namotaly na kola auta a tu ženu to auto táhlo za sebou. Byla na místě mrtvá. Tuto ránu nebylo tak jednoduché překonat a srdce její matky i nastávajícího partnera (který se údajně chtěl zabít), a vlastně celé rodiny,  se velmi dlouho zotavovalo z této ztráty. Přešel čas a chystala se svatba třetího dítěte, syna M. Vše proběhlo tak, jak mělo a po svatbě se narodila krásná zdravá holčička Jarunka. Zdálo se, že už snad všechno zlé překonali a  bude už jen radost a slzy štěstí. Za krátký čas se Jarunce narodila sestřička a všichni se nesmírně radovali. Jejich radost však neměla dlouhého trvání. Mladá maminka začala po porodu postonávat a diagnoza byla neuprosná – Rakovina . Do půl roku už dvě maličké holčičky svou maminku neměly. Jejich otec nebyl schopný jim nahradit matku, a tak sestra jejich maminky (vlastní teta děvčátek) se do této těžce zkoušené rodiny přivdala, aby svým neteřinkám nahradila matku. Vzít si švagrovou, která má k dětem sestry blízký milující vztah, bylo od mladého vdovce velmi rozumné. Pak se oženil i František, který úrazem přišel o nohu. Ale manželství nefungovalo, tak zůstal sám. Z tohoto manželství měl dceru Barunku, která byla jeho jedinou radostí a štěstím. Několik let se nic nedělo. Ale teď, jeho dcera Barunka, kterou dobře znám, přebrala černou štafetu neštěstí této rodiny. Mně tato zpráva zasáhla jako blesk. Barča nedávno zemřela krátce po porodu své holčičky na náhle srdeční selhání.  Vím, že nikdy předtím se neléčila na srdeční potíže. Milá Kytičko, toto už mi můj rozum nebere. Co se v té rodině vlastně děje? Má otázka je jednoduchá. Mohla bych jim nějakým způsobem pomoci?  A když už skončí ty hrůzy, které se v této rodině dějí. Děkuji za odpověď

Jasněnka

Obrazek

Milá Jasněnko,

Ne vždy je nám dovoleno odkrýt roušku tajemství, která zakrývá osud, budoucnost, nebo minulost. Jelikož, ale nikdo z této rodiny nedokáže najít pomoc a hledat řešení, protože všichni jsou příliš upoutáni k ryze materiálním záležitostem, směla jsem tuto roušku poodhrnout. Abychom našli příčinu, museli bychom se vrátit několik set let zpátky. Příčina je až ve čtvrtém pokolení, tedy v jejich praprapradědečkovi ze strany otce. Vidím pole a lidi, kteří tvrdě pracují. Kraj je skalnatý a obživy velmi málo. Je to doba, ve které vládne vrchnost, moc a přísné tresty. Vidím přísného muže, kterého se celé okolí bojí. Ten muž má v hlavě jen peníze a každého pracujícího člověka využívá k tomu, aby jej doslova sedřel z kůže. Vidím mladou ženu. V náručí nese malé dítě. Odchází na pole, povinně pracovat. Ta žena je po porodu velmi slabá. Proto přichází společně se svou matkou za mužem, oznámit mu, že se necítí dobře a není schopná tvrdé práce. Muž se velmi rozčílí a křičí,že nemá být líná a okamžitě má zastávat svůj úkol. Matka té ženy se ale nedá odbýt. Prosí a říká „ Drahý pane, podívej se, jak malé dítě moje dcera má“. Měla moc těžký porod, je slabá a nemůže pracovat.

Muž je bez sebe vzteky nad tou drzostí. „ Pokud jí dítě brání v práci, tak ať ho nemá a jde pracovat. „ A pak se stane něco, co asi lze rozumem stěží pochopit. Vyrve mladé ženě dítě z náruče a uhodí s ním o zem. Následky jsou jasné. Miminko – holčička pád nepřežije. Matka dítěte, oslabená porodem a nemocí, neunese tuto ztrátu a za několik dní její duše následuje své dítě.Krutost tohoto činu a bolest ženy nad takovým pohledem je nepředstavitelná. A proto starší žena na místě vysloví kletbu, jejíž slova se do dnešního dne plní. „ Dovolávám se Boží spravedlnosti –  Ať i ty pohlížíš na smrt svých dcer, nejméně do desátého kolena. Později tato žena pokračovala v jakémsi rituálu a svazování duše, tohoto muže, který ještě umocnil tuto kletbu. Její bolest a nenávist byly tak silné, že dávají stále sílu slovům, které pronášela. U smrti každého člena rodiny, je znovu přítomna duše prokletého muže a prožívá pokaždé velkou bolest, když vidí utrpení své rodiny.   Zrušit tuto kletbu není jednoduché a musela by o ni požádat některá žena z rodiny. Jinak bude svazovat štěstí a radost ještě několik dalších pokolení.Ženy, které se přivdají do této rodiny, stávají se její součástí. Proto toto karmické zatížení padá i na jejich hlavy.

Nutno ještě upozornit, že pokud jsou v rodině chlapci, kletba se na ně nevztahuje, vztahuje se ale na jejich dcery a ženy. Zranění Františka bylo způsobeno jiným karmickým dluhem této duše. Budeme prosit anděly,  milá Jasněnko, aby se v této rodině našla žena, která navždy zpřetrhá  zlověstné pouta. Je mi to moc líto, ale víc dělat opravdu nemůžeme, nepřísluší se nám plést do cizích osudů.Nemůžeme sundávat břímě, které není naše. Můžeme jen prosit a doufat, že budoucí čas, bude milosrdnější.

S láskou Kytička 

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jasněnka

(Klea, 31. 5. 2009 10:39)

Jasněnko, zapálila jsem svíčku za celou rodinu a její příbuzné a vyslovila modlidbu necht je jím odpuštěno prosím anděly a boha at se najde žena která tu kledbu zlomý....přeju hodně štěstí a víry....s láskou Klea.

jasněnka

(Klea, 31. 5. 2009 10:39)

Jasněnko, zapálila jsem svíčku za celou rodinu a její příbuzné a vyslovila modlidbu necht je jím odpuštěno prosím anděly a boha at se najde žena která tu kledbu zlomý....přeju hodně štěstí a víry....s láskou Klea.

http://marieblankytna.blog.cz/

(Anděla, 29. 5. 2009 8:34)

Meditace na odstranění zděděných vzorců chování
Úterý v 0:45 | Neznámý | Práce s vyššími těly




Generacemi je předáváno mnoho bolestí a utrpení. Mnoho rodinných nevyřešených vzorců chování pokračuje dál a dál. Existují otázky, které udržují příliš mnoho duší uvězněných v hutném energetickém poli okolo planety Země, což způsobuje, že se musí stále znovu a znovu inkarnovat.
Andělé jsou připraveni a touží nám pomoci se osvobodit a osvobodit také naše předky.


1. Nadechněte se až dolů do chodidel, dokud v nich nepocítíte tíži a příjemný pocit. Pak dýchejte do svých nohou, dokud nejsou také velmi uvolněné. Totéž udělejte se svýma rukama, zády, tělem.
2. Pozvěte anděly a relaxujte v jejich nádherné energii.
3. Vysvětlete andělům, s jakým vzorcem chování potřebujete pomoci.
4. Představte si živě řadu předků, kteří všichni nesou břemeno tohoto vzorce chování.
5. Dovolte andělům, aby vás vynesli vesmírem, výš a výš, až uvidíte zářící bílé světlo.
V tomto světle přebývá božská Prapodstata.
6. Spolu s anděly poklekněte a požádejte o milost pro sebe a své předky.
7. Pokud je vám tato milost poskytnuta bude vám dáno znamení.
8. S tímto symbolem se vraťte zpět na Zemi a pošlete jej řadě svých předků.
9. Poděkujte těmto andělům.
10. Otevřete oči.

otázka

(Martina, 28. 5. 2009 17:45)

Je to smutný příběh,zajímalo by mě jestli by prokletí pronásledovalo člověka, který se ničím neprovinil a přesto byl proklet. A co je pak z duší proklínajícího? Je tam nějaká zpětná vazba. Děkuji za odpověd'

Vroucí modlitba

(Channah, 28. 5. 2009 17:04)

Modlím se,aby se opravdu našla žena,která bude dost silná a zbaví tuhle rodinu neštěstí a trápení.Ústa často vyslovují mnoho slov a málo kdy si uvědomují,jak moc tato slova mohou ublížit.Prosím za všechny,než něco vyslovíme,hodně zvažujme jaké následky naše slova mohou mít.Objímám a posílám lásku Channah

Sila a odvaha

(Dana, 28. 5. 2009 16:13)

Prosim andilky,aby alespon jedne zene z teto rodiny dodaly silu a odvahu pro zruseni kletby.

kéž

(Pavlína, 28. 5. 2009 14:05)

Milá Jasněnko a Kytičko, tento příběh je opravdu tak emotivní, že jsem ho četla na několikrát a po těle mě mrazí ještě teď. Kéž by bylo možno zpřetrhat tyto silná pouta kletby, která byla vyřčena a působí dodnes. Kéž... Prosím, zda-li je toto možné pokusme se sílu prokletí alespoň zmírnit. Zapaluji svíčku - plamínek naděje, kéž by očistil a alespoň trošičku zmírnil tutu tíhu. Kéž . . .
S láskou Pavlína

Anděl Božské moudrosti

(Zuzka, 28. 5. 2009 9:42)

Milá Jasněnko, rozsvěcuji svíci a prosím "Anděla Božské moudrosti", aby pomohl některé ženě z uvedené rodiny, uvědomit si, co to je milosrdenství, světlo, láska, mír, svoboda ......s vděčností Zuzka

Jasněnce a Kytičce

(Anda, 28. 5. 2009 8:39)

Milá Jasněnko a Kytičko!
Síla emocí v tomto příběhu je opravdu nepopsatelná. Po přečtení příběhu mám husí kůži po celém těle a obrovský tlak v hlavě. Lidé si často neuvědomují sílu svých vyřčených slov... V případě této ženy chápu její obrovskou nenávist vůči tomuto krutému muži, ale i přes to všechno musíme myslet na to co řekneme a jaké to přinese následky. Prosím andělíčky společně s Vámi za pomoc kletbou postižené rodiny.Jasněnko držím všechny palečky aby jsi pomohla této rodině pochopit co se stalo a společně jste pomohli příštím pokolením...
Kytičko moc děkuji za tento příběh který je pro nás všechny obrovským ponaučením..... děkuji Andrea

Jasněnce

(Lenka, 28. 5. 2009 7:20)

Milá Jasněnko ,prosím andílky ať je této rodině pomoženo a věřím,že s tvou pomocí tak bude.Věřím,že právě ty jsi tím jejich světýlkem ,zkus s nimi promluvit,věřím,že to půjde. Lenka.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3262521
Měsíc: 15442
Den: 507