Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ JSOU U NAŠÍ RESTAURACE DUCHOVNÍ ENERGIE

9. 10. 2008

ObrazekMilá Kytička,
srdečne ťa zdraví Norika. Posielam ti fotku z našej
reštaurácie. Fotka je veľmi tmavá, ale keď sa lepšie pozrieš, uvidíš tam dušiky (anjelikov). Vo fotoaparáte je ich vidieť omnoho viac.
Dušičky majú veľmi zvláštny výraz ako keby boli z niečoho prekvapené.
Prosím ťa Kytička keď budeš mať čas, mohla by si sa na ne pozrieť?
Týkajú sa našej rodiny? Pri našej konzultácii v Chorvátsku, sme prišli na to
že by bolo dobre reštauráciu predať ale nie je to také jednoduché. Inzerát sme
zatiaľ nedali. Prosím podarí sa ju predať? (hlavne kôli dlhom)...je možné že tá
fotka je znamenie nepredať ju?

 Ďakujem, s láskou a úctou Norika.

Obrazek


Drahá Noriko,
Moc Tě zdravím. Vzpomínám si na příběh, který jsme rozplétaly. Nevěděla jsem v jakému oboru podnikání se věnuješ, viděla jsem jen příběh.

Vím,že Tě moc překvapilo, že jsem viděla Tvůj minulý život a v něm jsem Tě viděla jako majitelku nějaké hospody. Překvapilo Tě to proto,že v této oblasti také v současné době podnikáš. Je to zvláštní, ale i při tom množství korespondence, kterou dostávám, vidím tento příběh opět jasně před očima. Vidím cestu, která směřuje do mírného kopce a tam vidím dvě hospody. V jedné Tě vidím obsluhovat hosty. Přibližně je to rok 1740. Tvůj problém v tomto čase je velká touha mít majetek a rychle zbohatnout. O kus dál je jiná hospoda. Pro Tebe je to silná konkurence. Snažila ses a to velmi usilovně zničit pověst konkurenčního podniku a myslím,že jsem Ti popsala i způsob, který není podstatný. Osud tě v tomto životě opět postavil do stejné situace. Opět zde cítíš tu konkurenci a máš strach, jak to bude dál. Tentokrát Noriko je Tvá duše,ale  mnohem dál a Tvé oči jsou oči člověka, který by nedokázal nikomu ublížit. Je to velký posun kupředu. Nakreslila jsem obrázek, aby vysvětlil tvé otázky. Tato restaurace na obrázku je postavená na místě, kde umírali lidé. Ti lidé zemřeli rukou svého blízkého člověka. Jakoby chtěl zemřít a ostatní vzal s sebou.  V zemi se mi zakreslily těla. Byli zde i pochováni. . Těch duší je tam několik. Jsou vázány k tomuto místu a nemohou za světlem. Něco je jakoby blokuje. Nějakým způsobem jsi se musela na toto místo vrátit. K těm duším máš nějaké karmické pouto. Máš je poprosit za odpuštění a poprosit o odvedení těchto duchovních bytostí ke světlu. Napsaly se mi věty: Špatná finanční situace, beznaděj, zhroucení, kolaps, bída.

Znamená to, že nějakým způsobem jsi byla s tou rodinou v minulosti propojená a že jsi jim nejspíš mohla pomoci tuto těžkou situaci vyřešit, ale neudělala jsi to. Až teď je čas urovnat Vaše karmické dluhy. Noriko, myslím, že by se TI mohlo povést těm duším pomoci a pak by jsi cítila úlevu a také by to mohlo znamenat finanční obrat k lepšímu. Protože vidím, že tato situace, tento následek karmy Ti blokuje další vzestup.

Budu na Tebe myslet a věřím,že to zvládneš.

S láskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Odpoveď!!

(Marianna, 10. 10. 2008 22:03)

Kytička po prečítani tychto riadkov mňou prešiel strašný chlad, je užastné, jak to Kytička pocituješ Ty... Norika držím Ti palce!!!

Odpoved!!

(Marianna, 10. 10. 2008 21:59)

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3259491
Měsíc: 15458
Den: 585