Jdi na obsah Jdi na menu

Proč nejsem šťastná a neprožívám život naplno

13. 6. 2007

Proč nejsem šťastná a neprožívám život naplno

 

Obrazek

Milí andílkové.....
Já si vám dovoluji napsat to, co už ve své hlavě mám hodně dlouho, každý den si připadám jako ve filmu, že to není doopravdy, že ten život teprve začne, že už bude všechno lepší a čistší.....Mám takové dost chladné vztahy se svým příbuzenstvem, hlavně s tchýní, která se mě od začátku vztahu s jejím synem snaží vystrnadit, matku, která si začala vést svůj vlastní život., prostě mě odvrhla, otec, který je dost nemocný, mám mě rád, ale já se ho jakoby bojím (vlastně se s nikým z nich ani nestýkám, a co je hrozné.. nechybí mi - vím, že toto není v pořádku) .... miluji svoje děti,ale neumím s nimi moc komunikovat, jen bych je bez přestání objímala.... můj muž je zlato a štěstíčko - jsme spolu deset let a čerstvě svoji... zkrátka vím, že něco není v pořádku, že bych něco změnila hlavně sama v sobě,ale nevím co. Možná to mé skrývání se před světem se mi projevilo v tom, že jsem začala před lety mít problém s očima a to vyvrcholilo začínajícím a nejdříve skrytým a nyní už potvrzeným šilháním. Jsem z toho nešťastná....
Svoji práci mám, zdravé děti, hodného muže,ale pořád si kladu otázku.....je to tak jak má být? Pomůže mi někdo? Mám pocit životní prohry a nevím o tom, že by tomu bylo někdy jinak.......Děkuji vám moc za čas, který jste věnovali přečtení mého psaní.....
S pozdravem S.

 

Milá S.,

Vidím v tvých energetických oblastech i myšlenkách,které by měly volně proudit bloky. Tyto bloky,jsou způsobeny zážitky,které jsi vnímala jako negativní.
Největší blok,vidím ve tvém dětství a má přímou souvislost s tvou maminkou.
Vidím mezi Vámi pevnou zeď. Maminka je poněkud labilní..Je hned tu a hned tam.
Cítím nedostatek lásky.,který tě poznamenal. Chyba byla na její straně.
Srdíčko nemá otevřené a snaží se příliš využívat situací ke svému prospěchu.
V tvé hlavě se mi zobrazily nevyřešené myšlenky,které tě trápí už velmi dlouho.
Zdá se,že odjakživa,.Tvé srdce je jakoby přišité uvnitř,hluboko ve tvém nitru a jeho tlukot jen ztěží někdo může slyšet. Držíš si od lidí patřičný odstup.To by se asi mělo změnit. Protože na tvých rukou jsem viděla andělskou energii. Máš schopnost,o které nevíš a brzy bys všechno měla pochopit. Jsi pilná jako včelička,ale jsi sama ve svém úlu. To jsou často tvé pocity.
Co musíš udělat? Musíš zrušit tu zeď,která brání probuzení tvého daru a otevření tvého srdce. Musíš vnitřně své mamince odpustit. Doporučuji Ti napsat na papír všechny výhrady,které proti matce máš. Všechno,co bys jí chtěla říct a nemáš na to sílu. Pak ten papír nechej shořet a považuj tuto záležitost za vyřešenou. To ti pomůže najít znovu cestu.Pomůže ti to uzdravit rány na tvé duši. Můžeš toto udělat vůči každému člověku,který ti nějakým způsobem ublížil a cítíš k němu výhrady. Tvé srdce se začne otevírat,ty se naučíš odpouštět.Zeď,která je kolem tebe, bude pomalu ustupovat do pozadí. Máš u sebe tři ochránce,popros je o pomoc.Je to ukazatel tvého směru. Popros je nahlas,požádej je o pomoc,čekají na to.

Vzkaz od andělů:

Věnuj pozornost poselstvím,které ti andělé posílají.Snaží se upozornit,na svou přítomnost u tebe.Andělé vědí,že jsi v minulosti prožila zklamání. A teď máš příliš mnoho práce. Věnuj prosím ,čas také sobě,formou relaxace a meditace.Ráno zavři aspoň na pět minut oči. Třikrát nebo čtyřikrát se zhluboka nadechni a potom polož andělům otázku.Pak poslouchej,jako by jsi chtěla slyšet hlas drahého přítele.v době odpočinku si pročišťuj mysl a snaž se odpovědět si na otázku,po čem opravdu toužíš v hloubi svého srdce. Uspořádej si myšlenky a odpověď jistě přijde.

Přeji ti dny plné světla andělů a lásky . 

Kytička




Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3247247
Měsíc: 17227
Den: 827