Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ TAK MOC TOUŽÍM ZEMŘÍT?

5. 8. 2008

ObrazekAhoj Kytičko,
jsem moc ráda, že jsem na té dovolené v Chorvatsku byla a příští rok bych chtěla jet určitě taky. Pomohlo mi, se aspoň na chvíli odreagovat od svých problémů a hlavně jsem poznala Janičku. Ještě než jsem tam jela, tak jsem věděla, že si budeme blízké, vím, že to nebyla náhoda a že jsme se měli potkat, s nikým jsem si tak dobře nerozuměla. Doufám, že i když bydlí tak daleko, že se dál budeme vídat. Víš moc bych se z toho chtěla dostat, a být zas šťastná, ale sama nevím jak. Je to prostě silnější než já, nevím proč jsem tolik závislá na něčí lásce, proč nedokážu žít jen tak sama pro sebe. Víš, chtěla jsem si tam s tebou promluvit, vysvětlit ti, proč jsem ti napsala tu sms, ale nebyl čas, tak ti to píšu teď, nechtěla jsem abys mě litovala, nechtěla jsem abys mi něco napsala, byla jsi jen v té chvíli právě ten jediný člověk, kterému jsem to chtěla napsat, protože jsem věděla, že kdybych umřela, tak by ses to nikdy nedozvěděla, protože jsi z daleka, tak pro to. Nechtěla jsem na sebe upozorňovat. Víš, je to pro mě moc těžké, nechtěla jsem být negativní, ale nedokážu se smát a dělat že jsem veselá, když se tolik trápím. Hledala jsem pomoc, myslela jsem, že mi někdo řekne, ano v tomto životě jsi udělala to a to, a proto v tomto životě se chováš tak a tak, ale zatím vím jen, že jsem spáchala min. dvě sebevraždy? Ale proč je páchám, proč tak toužím zemřít? Proč v tomto životě nenacházím lásku? To už mi nikdo neřekl. Kdyby mě někdo miloval taky bych byla šťastná a smála se od ucha k uchu, ale takhle? Víš, zase to na mě všechno padlo, když jsem přijela domů, teď vůbec nevím co dál se životem. Vím, že s tím, koho miluji už nikdy nebudu, že mě nenávidí, a i já se nenávidím, za tu svou povahu. Jsem ráda, že jsem tě osobně poznala, i když jsem si přála se s tebou poznat trochu víc osobně. Měj se hezky a dodatečně ti přeji všechno nejlepší k narozeninám.

Romča


Milá Romanko,
Informace, které k Tobě přišly odkryly Tvůj dřívější postoj k životu. Topíš se ve smutku, protože láska,po které všichni tak toužíme, ti jaksi neustále uniká. Řekla jsem Ti, že jsi kdysi pohrdla životem, že jsi svůj život zahodila a pro muže, který Tvou lásku neopětoval. Zahodila jsi dar, který je tak nesmírně vzácný, i když si to mnohdy neuvědomujeme. Musíš si to uvědomit v tomto životě.

A jsi na nejlepší cestě. Mnoho věcí už chápeš. Já vím, že jsi chtěla umřít a také vím, že jsi to myslela vážně. Měla jsi pocit, že musíš utéct z té bolesti a beznaděje. Ale kam myslíš, že by jsi utekla? Myslím,že už tomu začínáš rozumět. Ano. Byla by jsi na stejném místě. Pořád bys to byla TY!! Ve své podstatě, myšlení a uvědomění si sebe sama.

Byla bys stále tady. Se svou bolestí, trápením a zoufalstvím. Navíc jako duchovní bytost bys prožívala ještě intenzivněji a niterněji tyto pocity. Topila by jsi se ve svém smutku dál a navíc by na Tebe doléhal smutek těch, kterých se tvá smrt dotkla.  Co by tě trýznilo nejvíc je fakt, že už nic nemůžeš ovlivnit vrátit a napravit. Toto jde pouze tehdy, máme-li tělo. Dokud člověk dýchá, je vždy naděje na nápravu. Nakonec jsi tu situaci zvládla a odjela s námi do Chorvatska. Tehdy na tom balkóně, když jsi chtěla skočit, to byl důležitý mezník Tvého života. Neudělala jsi to. I když jsi přelezla to zábradlí, i když jsi byla na smrt vnitřně připravená, vrátila jsi se. Možná Ti to v první chvíli připadalo jako zbabělost. Ale tak se na to nesmíme dívat. Byla to síla Tvého podvědomí, které se začíná probouzet a ve kterém je informace, že musíš jít dál, protože máš své úkoly a čekají Tě lepší dny. Ale napřed je důležité změnit Tvé myšlení. Naše myšlenkové centrum, je podobné, jako paměť počítače. Prožitou bolestí nastane jakýsi zkrat a pak se stále objevuje stejná chyba v programu. Je potřeba pročistit a přeprogramovat myšlenky. Poznali jsme i v Chorvatsku,jak  negativní energie dokáže působit a šířít se jako lavina. Bylo pro nás všechny těžké ji ustát. I ty jsi to cítila stejně. Měla jsi pravdu, když si řekla,že potřebuješ sluníčko a moře, abys měla energii a mohla jít dál. Víš, že na Tebe čeká duše miminka. Je zatím ještě v dálce, ale čas se naplní a ona najde tvojí náruč. První myšlenka, kterou si musíš opakovat je: „Každým dnem se cítím lépe a lépe“. Ta věta musí být ve tvé mysli, ať se děje cokoli. Protože pak se začne přetvářet i proud Tvých myšlenek. Další věta kterou si vtiskneš do myšlenek je „ Jsem, kdo jsem a to je hodně“.

Ty jsi totiž člověk, který stál na okraji propasti. S rozdrásaným srdcem a velkou bolestí v duši.Ale vrátil se a dokázal jít dál. A to je opravdu hodně.

Přeji Ti sluníčkové dny a objímám Tě.

S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3265968
Měsíc: 15391
Den: 429